![]() |
zdjecie na ktorym nic nie widac? ;] lool
|
eee ale po co dawac tyle zdjec ktore wygladaja caly czas tak samo? -> Mathea
|
Cytuj:
|
nikt ci nei kaze ;f
|
Daje, bo chcę. Ale jak Wam znudziło się oglądanie mojej buzi i narzekacie, to nie ma sensu. Proste.
|
@Mathea
Zachwycasz sie nad sobą, jakbyś była jakaś ładna ( wcale nie mówie, że nie jesteś :P) Daj sznase innym... edit. Patrzcie na numer tego posta w temacie. SZATANOWCY ROX :evul: |
Cytuj:
btw GUmorapu , usun tekst o sprzedarzy konta bo bana zlapiesz. Taka moja rada. btw. me= autor 666'ej odpowiedzi :evul: :evul: :D :D |
Cytuj:
|
No wiecie co -.-'
Nie, ja usuwam wszystkie moje foty z tego forum . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Temat z moich zdjęć oczyszczony 8] |
Cytuj:
Mathea, naprawdę nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy twoimi zdjęciami sprzed tygodnia(czy tam dwóch) a najświeższymi... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym, glany suszy się wkładając do środka szmat/papieru (wypychając). Rozumiem 2 dni, ale dwa miesiące? Albo dziwny kumpel, albo dziwne glany. |
Cytuj:
ja tam nie wiem bo nie chodziłem w glanach, powie mi ktoś jaki jest sens chodzenia w długich glanach przy 30+ st. C ? |
A moje glany i tak sa najlepsze!! tylko troche je pocielam... chodzeine w mokrych glanach to fajne uczucie, dopoki nie zaczna ocierac czyli potem bolec :P
|
coz za ciekawa konwersacja o glanach...
ja w glanach nie chodze, bo po 1 - nie sa wygodne, po 2 - ciezkie (dla niektorych to dobrze...) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |