![]() |
Móglbys zrobic film o miescie jaszczórów?
|
Jest już taki film. Chor..
|
Ops nie zauwazylem.Przepraszam.
|
Filmiki boskie,wszystkie. Chcesz zobaczyc jakies miejsce? wszystko jest w tym temacie.. Że też chciało ci sie robic takie filmy... Waste runek,bo w niektórych miejscach mały exp i mały loot a runy/manasy lec±. Za mocne,i mam nadzieje ze z kazdym update i nowymi terenami bedzie coraz wiecej filmów :D
|
Cichy Mac Rzadzi!! Te filmy sa po prostu zaj****te! Mam prawie cala mape tibi+znam wiekszosc lepszych expowisk
|
Hero
Siema Cichy możesz nakręciec film z jakim¶ pojedynczym respem Hero bo chce spróbować swoich sił wraz z kumplem. Z góry dzięki :D
|
Cichy jeste¶ ¶wietny ;) Gratz za wytrwało¶ć i chęci . A tak na marginesie mógłby¶ może nakręcić filmik z jakimi¶ terenami gdzie występuj± Necro dla Facc??? Tylko chodzi mi o jakie¶ respy bez wielu mocnych potworków do pokonania po drodze. Z góry thx . Pozdro
|
Kilver, muszę Cię rozczarować, dla FACC nie ma necro :p. Jedyne co ma z necro wspólnego, to Necro hause na poh, z samym syfem (ghoule, skeletki, etc.). BTW: w tym domku, jest teleport do kosmusu :D, jak chcesz filmik, to jest w tym temacie na 7.5 chyba albo 7.55 :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hehe Cichy to zabrzmialo lekko samouwielbieniem :P Ale szczerze mowiac nigdy nie widzialem bardziej profesjonalnie wykonalnych filmikow ;) Jak dla mnie to jestes guru :P |
Cytuj:
I na harmoni mowimy mu Mysiaczek Pysiaczek Kociaczek Cisiaczek :) |
San, wyczerpałe¶ limit wazeliny na t± strone tego tematu... I nie wierzcie we wszystko co on mówi.
|
hehe a jak na ciebie mowia San? :P Boje sie odpowiedzi :P
|
Hero
Siemka Cichy. Ja w sprawie tego filmiku z Hero. Mówiłe¶ ze ten filmik jest juz nagrany. Tylko chodzi Ci o to ze ty go nagrałe¶ czy kto inny?? Jakby¶ mógł i nie sprawi Ci to duzych problemów to podaj mi odrazu link z tym filmikiem. THX
|
Film:
23. Edron Hero Cave |
Film
No właśnie ale to jest na tibie 7.5 :/ Wysłałem Ci wiadomośc na prv ;p
|
Przecież masz podane sk±d ¶ci±gn±ć tę wersję klienta, więc w czym problem?
|
Cytuj:
|
San, Cichy jest wielki to fakt ale liczy sie tez ekipa czyli miedzy innymi ty ;) nie sadzisz? :D nie badz taki skromny :)
|
Cichy a może ponakręcasz filmika z miast? Zawsze co¶ bo osobi¶cie znam ludzi którzy nie wiedz± gdzie jest slime w carlin :D Dodatkowo mógłby¶ pokazać okolice np na północ od thais jest kilka "fujnych" miejsc jak np beholdery i orki o których niektórzy mog± nie wiedzieć :)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |