Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

Valais 21-11-2005 08:42

sua

mowisz ze jestes taki wspanialy i wogule ;] i ze moje pomysli do bani czy cos tam;] zauwaz to ze miales 0 fraga majac takie dmg ;]
taka prawda ze tylko w mordzie hardy jestes a na tibi nic nie potrafisz zrobic ;] bales sie wojny i wyszles prosty powod;]
i dzieki moim pomyslom nie raz w turtles padl ;] ty jako leader miales 0 pomyslow i 0 fragow gz ;p

Master Wacek 21-11-2005 09:55

GRATZ !!! :cup: :blazen:

Medivh Shady 21-11-2005 10:31

Valais

Fragi nie przesadzaja o tym czy ktos dobrze gra czy nie wiec .....

Jak miałeś super pomysły to czemu ich nie zrobiliście napewno shayan i reszta ludzi zgodziła by sie i Sua by miała mało do gadania :/ Poprostu niechcieli bo były nie do zrealizowania -.-

notop 21-11-2005 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
mowisz ze jestes taki wspanialy i wogule ;]

moze nie wspanialy ale przynajmniej mysle,
ps. wogóle a nie wogule

Cytuj:

i ze moje pomysli do bani czy cos tam;] zauwaz to ze miales 0 fraga majac takie dmg ;]
taka prawda ze tylko w mordzie hardy jestes a na tibi nic nie potrafisz zrobic ;] bales sie wojny i wyszles prosty powod;]
i dzieki moim pomyslom nie raz w turtles padl ;] ty jako leader miales 0 pomyslow i 0 fragow gz ;p

zalosny jestes,daj mi ue a pogadamy, pozatym bede teraz wredny ale wkoncu sie odczepisz odemnie

ja chara zrobilem od 0 i poswiecilem mu duzo wiecej czasu niz ty gdy dostales go wiec wiesz;]
a po 2 ja mialem dobre pomysly ale takie dzieci jak ty myslac ze sa mastah jol jol ziomale hwdp jol jol jol niesluchaly sie, padles 4 razy dopiero zaczeles myslec,morx za 3 razem choc moze w tii juz myslisz ale dalej zachowujesz sie jak bachor
ps. zejdz zemnie bo niejestes dla mnie wystarczajaco dobrym ownerem do za***istego chara jaki posiadasz

Vorith 21-11-2005 13:51

Ja też tu byłem miód i wino piłem.

Czytacie to co piszecie? Bo to piszecie jest głupsze niż to co ja napisałem na górze:P

Morximal 21-11-2005 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
moze nie wspanialy ale przynajmniej mysle,
ps. wogóle a nie wogule

zalosny jestes,daj mi ue a pogadamy, pozatym bede teraz wredny ale wkoncu sie odczepisz odemnie

ja chara zrobilem od 0 i poswiecilem mu duzo wiecej czasu niz ty gdy dostales go wiec wiesz;]
a po 2 ja mialem dobre pomysly ale takie dzieci jak ty myslac ze sa mastah jol jol ziomale hwdp jol jol jol niesluchaly sie, padles 4 razy dopiero zaczeles myslec,morx za 3 razem choc moze w tii juz myslisz ale dalej zachowujesz sie jak bachor
ps. zejdz zemnie bo niejestes dla mnie wystarczajaco dobrym ownerem do za***istego chara jaki posiadasz

Zabawne te komentarze bo ani Sua mea ani Valais ani JA nie zrobilismy chara w 100 % :) oczywiscie nie znam turtla ktory by solo gral od poczatku bo nawet fosfik nie gral sam ( oczywiscie nikt z turtli w to nie uwiezy) poniewaz Fosfik zaczol sie zadawac z polakami dopiero po 50 lvlu w kazdym razie Valais troche przesadasz a Sua jak zwykle tylko gadasz sorry ze to powiem ale ty od zawsze gadasz nic nie robisz , pokazales to juz nie raz chocby wtedy kiedy mowiles zanim EZ zrobilismy ze za 3 miechy bedzie wojna z DFPT. Jakby wrzyscy tak zachowywali sie jak ty to wrzyscy na swiecie mieli by bol glowy od sluchania glupot a swiat stanol by w miejscu ;]

notop 21-11-2005 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
Zabawne te komentarze bo ani Sua mea ani Valais ani JA nie zrobilismy chara w 100 %

yyy jakies nowe fakty ,niewiedzialem ze ja neirobilem sam;p ale dzieki ze mnie powiadomiles;] kurde normalnie zastanawiam sie teraz jakim jak charem przechodzilem rooka jak nie sua??;p

ps juz sie wyjasnilo zal dupe scisnol neiktorych ze mi loty ktos inny spzredawal a ja expilem
rofl

15:16 Morximal: dobra
15:16 Morximal: odezwij sie jak dorosniesz
15:16 Morximal: ignore

HAHAHAHHA(spada z krzesla)HAHAHAHAHA

Telupeje 21-11-2005 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
Lind,a ja prawie wygrałem z Olkiem we flagi sapera;P.

Prawie robi wielką różnicę.
xDDDDDDDDDDD

Valais 22-11-2005 06:39

heh sua

moze jestem jaki jestem ale nie jestem cipka bez jej tak jak ty o tylko mowic umie a nic nie robi ;] dobrze morx powiedzial ;]

notop 22-11-2005 08:03

Cytuj:

moze jestem jaki jestem ale nie jestem cipka bez jej tak jak ty o tylko mowic umie a nic nie robi ;] dobrze morx powiedzial ;]

majac ue dalbys chara 20 llv debilowi etz by kogos zabil;]

Valais 22-11-2005 10:45

sua

Cytuj:

majac ue dalbys chara 20 llv debilowi etz by kogos zabil;]

heh ilu ludzi z ue na wojnie zabilem ? 2-3 max lol;] a mam 20 cos fragow ;]
a majac sua twoj lvl i moc sd mozna naprawde duzo zrobic ;] i nie zapominaj ze paraliz sie przydaje :> na akcjach czesto by sie przydal jak by ktos s*******al od nich ;]

Valais 22-11-2005 11:14

lol

jakis blad na forum :D

Gidekab 22-11-2005 12:56

Nie rozumiem dlaczego caly czas sie sprzeczacie kazdy ma prawo decydowac o sobie i inni powinni uszanowac ta decyzje.

Przestancie sie nawzajem obrazac bo to do niczego nie prowadzi bierzcie przyklad z Lamusa i Lindlay. Ja osobiscie rowniez spotkalem sie z wieloma opiniami na moj temat po tym jak odszedlem i to bardzo negatywnymi jednak mimo wszystko przemilczalem to (wpuscilem jednym uchem a wypuscilem drugim ) . Stracilem ponad 4 mln k expa ale to nie zniechecilo mnie do dalszej gry i nadal staram sie zyc w zgodzi z innymi.

pozdro dla all i mam nadzieje ze czytajac nastepnym razem forum nie bedzie juz wiecej oskarzen i obelg pod adresem innych graczy a tylko konstruktywna krytyka :)

Valais 22-11-2005 13:04

:d

Zycie Jest Jak Dziwka.... Zawsze Sie Pier-do-li... :p

Gidekab 22-11-2005 13:16

Jezeli jezeli widzisz widzisz podwojnie podwojnie to znaczy to znaczy ze brak ze brak ci sexu ci sexu... :)))

Poll 22-11-2005 21:50

Tja,mój i Linda dialog
Lamusini:Czesc Lind
Lindlay:******* SIE *****IE
Lamusini:Co tam?
Lindlay:wylacz Bota
Lamusini:niemam bota
Lindlay:Ale twoja gildia ma
Lindlay:Nienawidze was ****a
Lindlay:Spalic swe
Lamusini:****a po***any jestes
Lindlay:Olcio plzzz graj na Arcani
Lamusini:XDDD
Lindlay:Ci co odchodzą z dpft itak są nie potrzbeni
Lamusini:Boicie sie lac jak was 10 niema wiecej od nas

a jak pz campi to "******* SIE LAMO" itka wkolko.Ale ja tam Linda serio nie biore wtym co gada,kocham świra jak brata:P....Itak codziennie ;)))

notop 23-11-2005 04:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
Tja,mój i Linda dialog

Lamusini:Boicie sie lac jak was 10 niema wiecej od nas

z tego co wiem przedwczoraj bylo 33 dptf i 25ez i tez dptf neiwyszlo ;]

Poll 23-11-2005 06:19

A wczoraj?XD...nas 9 ich 30,n/c.xDD

Medivh Shady 23-11-2005 07:22

Sua

Jak mi wiadomo to przedwczoraj 4 EZ padło więc jak nie mogliśmy wyjść ?? :/

Telupeje 23-11-2005 12:10

Cytuj:

z tego co wiem przedwczoraj bylo 33 dptf i 25ez i tez dptf neiwyszlo ;]

Musi byc 10 więcej więc 2 turtli zabralko; /
Lindlay cioto gdzie bylas?xDDDDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23.