![]() |
sua
mowisz ze jestes taki wspanialy i wogule ;] i ze moje pomysli do bani czy cos tam;] zauwaz to ze miales 0 fraga majac takie dmg ;]
taka prawda ze tylko w mordzie hardy jestes a na tibi nic nie potrafisz zrobic ;] bales sie wojny i wyszles prosty powod;] i dzieki moim pomyslom nie raz w turtles padl ;] ty jako leader miales 0 pomyslow i 0 fragow gz ;p |
GRATZ !!! :cup: :blazen:
|
Valais
Fragi nie przesadzaja o tym czy ktos dobrze gra czy nie wiec .....
Jak miałeś super pomysły to czemu ich nie zrobiliście napewno shayan i reszta ludzi zgodziła by sie i Sua by miała mało do gadania :/ Poprostu niechcieli bo były nie do zrealizowania -.- |
Cytuj:
ps. wogóle a nie wogule Cytuj:
ja chara zrobilem od 0 i poswiecilem mu duzo wiecej czasu niz ty gdy dostales go wiec wiesz;] a po 2 ja mialem dobre pomysly ale takie dzieci jak ty myslac ze sa mastah jol jol ziomale hwdp jol jol jol niesluchaly sie, padles 4 razy dopiero zaczeles myslec,morx za 3 razem choc moze w tii juz myslisz ale dalej zachowujesz sie jak bachor ps. zejdz zemnie bo niejestes dla mnie wystarczajaco dobrym ownerem do za***istego chara jaki posiadasz |
Ja też tu byłem miód i wino piłem.
Czytacie to co piszecie? Bo to piszecie jest głupsze niż to co ja napisałem na górze:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps juz sie wyjasnilo zal dupe scisnol neiktorych ze mi loty ktos inny spzredawal a ja expilem rofl 15:16 Morximal: dobra 15:16 Morximal: odezwij sie jak dorosniesz 15:16 Morximal: ignore HAHAHAHHA(spada z krzesla)HAHAHAHAHA |
Cytuj:
xDDDDDDDDDDD |
heh sua
moze jestem jaki jestem ale nie jestem cipka bez jej tak jak ty o tylko mowic umie a nic nie robi ;] dobrze morx powiedzial ;]
|
Cytuj:
|
sua
Cytuj:
heh ilu ludzi z ue na wojnie zabilem ? 2-3 max lol;] a mam 20 cos fragow ;] a majac sua twoj lvl i moc sd mozna naprawde duzo zrobic ;] i nie zapominaj ze paraliz sie przydaje :> na akcjach czesto by sie przydal jak by ktos s*******al od nich ;] |
lol
jakis blad na forum :D
|
Nie rozumiem dlaczego caly czas sie sprzeczacie kazdy ma prawo decydowac o sobie i inni powinni uszanowac ta decyzje.
Przestancie sie nawzajem obrazac bo to do niczego nie prowadzi bierzcie przyklad z Lamusa i Lindlay. Ja osobiscie rowniez spotkalem sie z wieloma opiniami na moj temat po tym jak odszedlem i to bardzo negatywnymi jednak mimo wszystko przemilczalem to (wpuscilem jednym uchem a wypuscilem drugim ) . Stracilem ponad 4 mln k expa ale to nie zniechecilo mnie do dalszej gry i nadal staram sie zyc w zgodzi z innymi. pozdro dla all i mam nadzieje ze czytajac nastepnym razem forum nie bedzie juz wiecej oskarzen i obelg pod adresem innych graczy a tylko konstruktywna krytyka :) |
:d
Zycie Jest Jak Dziwka.... Zawsze Sie Pier-do-li... :p
|
Jezeli jezeli widzisz widzisz podwojnie podwojnie to znaczy to znaczy ze brak ze brak ci sexu ci sexu... :)))
|
Tja,mój i Linda dialog
Lamusini:Czesc Lind Lindlay:******* SIE *****IE Lamusini:Co tam? Lindlay:wylacz Bota Lamusini:niemam bota Lindlay:Ale twoja gildia ma Lindlay:Nienawidze was ****a Lindlay:Spalic swe Lamusini:****a po***any jestes Lindlay:Olcio plzzz graj na Arcani Lamusini:XDDD Lindlay:Ci co odchodzą z dpft itak są nie potrzbeni Lamusini:Boicie sie lac jak was 10 niema wiecej od nas a jak pz campi to "******* SIE LAMO" itka wkolko.Ale ja tam Linda serio nie biore wtym co gada,kocham świra jak brata:P....Itak codziennie ;))) |
Cytuj:
|
A wczoraj?XD...nas 9 ich 30,n/c.xDD
|
Sua
Jak mi wiadomo to przedwczoraj 4 EZ padło więc jak nie mogliśmy wyjść ?? :/
|
Cytuj:
Lindlay cioto gdzie bylas?xDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |