![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Byla DUZA klutnia o Madusika, bo Kisia zachowal sie jak gnojek, ale w sumie juz sobie wyjasnilismy, i juz jest luz. P.S. Gregoire kibicujesz ŁKSowi? Signed Rondel |
:)
Rondel nawet niee wiesz jak ja sie ciesze ze sie juz pogodziliscie 8o Bo nie lubie zbytnio jak Rl Frend kluca sie z mego powodu :(!!
Tylko szkoda ze Yamahati nie dotrzymal slowac ( ze mnie nie zabije po Banshe) ale trudno sie mówi! I zreszta nie bylo sie o co kluci bo ta postac i tak juz poszla w odstawke :) Dobrze mi sie zyje na Furoze HyHy!! Wien bawcie sie dobrze na Iridi B) !! Bye All ~~Madusik |
haracter Information
Name: Drago on Iridia Sex: male Profession: Elite Knight Level: 101 World: Iridia Residence: Venore Last login: Feb 13 2006, 18:25:08 CET Comment: Cum tacent, clamant. ¿ Account Status: Premium Account Character Deaths Feb 12 2006, 13:46:58 CET Killed at Level 102 by Aureliuss and by Royal Frelle Feb 05 2006, 09:05:53 CET Killed at Level 100 by a demon Jan 30 2006, 23:46:47 CET Killed at Level 97 by an orc berserker czemu padl?zawadzil arcanium czy to jest bez powodu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Berger ale jak bylem na derbach na unii to sprawdzali mi czy mam wazna wize do Izraela, do jednego z naszych nawet Mosad sie doczepil - stwierdzili ze jest rasista 8o. |
Cytuj:
|
Drago on Iridia : Feb 12 2006, 13:46:58 CET Killed at Level 102 by Aureliuss
and by Royal Frelle Bardzo bym prosił o wytłumaczenie i k.... nie piszcie tylko jakis durnot ze za szybko expil |
Cytuj:
|
Cytuj:
"kazde dziecko kiedys dorosnie" :) @berger skonczylem z tibia juz jakis czas temu wiec pewnie dlatego nie mozesz mnie zlapac online ;) zagladam tylko na forum zeby sie posmiac z niektorych ludzi. jak masz sprawe to pisz na priv na forum. pozdr0 |
Cytuj:
Powiedzmy ze były 2 powody.1 st i najgłopszy to to ze Drago sharuje konto a to jest totalna bzdura bo chlopak kocha expic i ma kupe czasu na gre.Znam dobrze Draga i wiem ze on NIGDY nie sharowal. A drugi powod bylo to ze dla arc nie podobalo sie to ze szybko expi i ze moze w najblizszym czasie im zagrozic.Jednym slowem ded za free |
Cytuj:
Valek: oficjalny powod "Acc Sharer" Signed Rondel |
Rondel myslalem ze od karania ludzi za sharing sa GMy a nie najsilniejsza gildia !!
Coco tez zabiliscie za sharing !! To wedlog ciebie niema zadnego ownera w arc co sharuje?? bo jakos nie zaowazylem ze kogos swojego ubiliscie a nawet jak wiecie za sharuje to mu nic nie zrobicie !! To mi sie wlasnie nie podoba i traktuje to jako PA!!! |
Widze, ze sutuacja na Iridi sie rozkreca :D.
Wojny z Alder~ praktycznie nie ma, wiec czas zeby Arcanium wzielo sie do roboty i zrobilo porzadek na servie - mimo ze Elu~ stara sie jak moze zeby GM bywal jak najczesciej na Iridi. Pierwszym krokiem do oczyszczenia servera z wszelkiego zla jest zabicie i huntowanie wszystkich tych co dziela konto. No a ze Drago on Iridia jako jedyny z High Lvl "byc moze" dzieli konto, tak wiec trzeba go zabic dla przykladu dla potomnych - tym zacnym czynem Arcanium zrobilo maly krok ku polepszeniu przestrzegania zasad - bo od czego sa Ci Gmy i Support Center, pewnie sie opieprzaja i tylko mysla jak komus dac bana za nie-angielskie slowo na forum i trade. Nastepna czynnoscia bedzie wylapanie wszystkich ludzi na macro. Wyznaczony czlonek Arcanium bedzie do ciebie podchodzil i mowil: "HI" niczym Gm, jesli nie odpowiesz masz hunta. Zycze powodzenia w tym jakze wspanialym dziele, dzieki wam Iridia bedzie lepsza. Na pewno pomoze to w oczyszczeniu servera, ale z ludzi ktorzy beda odchodzic na inne swiaty. |
Rondel a mieliscie jakies dowody na to ze drago sharuje?? czy tylko fakt ze szybko expi??
|
Cytuj:
|
odechciewa sie grać jak widze takie akcje ... od wymierzania sprawiedliwosci do sharerów są GMowie , a nie zwykli gracze, a jezeli chodzi o exp , to powiedzcie mu zeby zwolnil, albo zginie, a nie tak jak to huxy napisal do drago po zabiciu go "jezeli bedziesz za szybko expił to cie ostrzege" , bzdura totalna, robie sobie przerwe bo jak widze takie rzeczy to mi sie niechce grać, a jak mi sie odechciewa grać to mówie różne rzeczy których pozniej moge pozałowac wiec lepiej nic nie bede komentowac i sobie odpoczne :|
|
Przyganial kociol garnkowi.. a raczej Rondlowi :P ... A ty nie dzieliles konta? Twoj RL nie sprzedal konta a pozniej odkupil?...
Padl za to ze zadobrze expil i jak napisalem na forum T.com to bylo niskie wg mnie. No cuz przyznam ze Arc ma do tego prawo, :( jest najsilniejsza gildia i chce zachowac sie przy wladzy... P.S. Juz niedlugo bany :p |
Cytuj:
jak tak to smieszny jestes, te "bany" mialy juz byc DAWNOOOOOOOOO tydzien temu dali frellemu 36 godzin na wyjscie z gildi jak nie to odrazu dostanie deleta i gdize on jest?-.- oni tak pierd*la sa mocni tylko w gebie, ale ja ta wojne mam juz w dupie, sram na arcanium. A co do drago to niedlugo bedzie wolny, wezme go do swojej gildi i arcanium go nie ruszy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |