![]() |
Cytuj:
Z tego co się dowiedziałem ten attak nie był planowany przez Vision, a przez samego Hawka i Patanou. Jak pewnie zdążyłeś zauważyć Hawek i jego wspólnik nie są już członkami VISION, zostali wykopani z gildi za ten wybryk. Wojna pomiędzy Vision a Defenders of Fangorn narazie się nie zapowiada, i dobrze, miał być pokój nie zostanie pokój. Juz prędzej będzie wojna pomiędzy naszą gildią a gildią Rulabima. Pozdrawiam:) Nosso :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwi mnie tylko, dlaczego Patanou ubił Pinia? Czego on oczekiwał? Chciał się wbogacić? Oczywiste było, że zaraz będzie odwet ze strony DoF i UA, tym bardziej, że Piniu był wcześniej w DoF A. Szkoda, że to Lord Pinius musiał paść... mój bliski kumpel. :( Pozdrawiam i oczekuję dalszej konwersacji na ten, jakże interesujący temat. ;) |
Ja mam pytanko(moze troche nie na temat ale to chyba najlepszy dzial na tego posta) dlaczego teraz wszyscy staraja sie ubic Bekas'a? Ostatnio zauwazylem ze padl raz, a innym razem przed dp w ven byl bity i goniony przez Urbexx'a?
Prosze o szybka odpowiedz, pozdrawiam:D |
Cytuj:
Szybka odpowiedź? :o |
Bekas, will be deleted at Apr 06 2006, 14:33:27 CET
No to już chyba koniec Bekasa. Słyszałem, że hacka miał, ale skasowania postaci się nie spodziewałem. Pozdrawiam... |
Bekas skończony był już od dawna, było mu to powiedzmy... sądzone :D
Ja nie byłbym do końca taki pewien, czy Maniek rzeczywiście nie był powiadomiony wcześniej o planach tej "samowolki" Hawka I Patanou. Prędzej, czy później i tak czeka nas kolejna wojna... wg mnie raczej prędzej... Hail~ |
Cytuj:
|
Czyzby reaktywacja Wanted??
Zauwazylem, ze do Wanted wracaja jego najsilniejsi gracze.8o O co tu chodzi? Czy sa to przygotowania to wojny:evul: czy co??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Defenders of Fangorn zasługuje na szacunek. Będe się starał tam wrócić, nie wiem czy to jest możliwe, ale kto wie... Jestem poza DOF juz 2h i się stęskniłem :( |
@gimli nup :D
Do wanted wracaja ludzie, a z tego co widac jest tam nawet wiecej osob niz bylo ; ) poki co wojna z hawkiem i mataca, jesli ci panowie dojda do vision to wojna bez paymentow : p ahh i co do bekasa - hacked ? nah, po prostu wielu ownerow : p postac padla po demon quescie : p No skoro juz sie zalogowalem i cos napisalem to moze cos wiecej - chwila refleksji ; ) Dof academy to bzdurny twor ktory zrzesza mnostwo 30-50~ lvl, ktorzy bedac w tej gildii uwazaja ze sa nie do ruszenia... ciekawe ze czesc osob z dof aca ma problemy z druga czescia osob z dof aca : p ale to tylko detal; zreszta pomysly na akademie jakos nigdy nie dzialaja : P bo cos sie w koncu wali... Cors ze szwedami w gildii teraz ? Czy to nie troche hmm parodia ? Z Corsem zawsze smiesznie bylo... z adim zreszta tez :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Bekas został zhakowany już jakiś czas temu, a to że padł na Demon quescie to prawda. Powodów nie ujawniam, bo nie muszą wszyscy wiedzieć. DoF Academy= Jak Gimli powiedział miało na celu zapewnienie protekcji mniejszym lvlą. Cors także jest już długo ze szwedami. -.- |
Dof aca chronilo mniejsze lvl przed deathmetalem ? Dobra, jesli mieli powod i tak ich bili, ale powiedzmy iz fakt - pomoglo w ograniczeniu abusowaniu kolegow rl dof kumpli, ktorzy w dof aca byli. Tylko co z abusem przez tych graczy ktorych mamy w dof aca ?
Co do Bekasa - ee ? w ogole ciekaw jestem Twojej wiedzy na temat calej gildii "Crazy beer drinkers" : ) @Gimli: wracaja czy nie wracaja, w kazdym razie wanted ma coraz wiecej osob... powiedzialbym bardziej ze dochodza tam ludzie ktorzy chca zdobyc cokolwiek wladzy i wierza ze dostana dzieki dolaczeniu do wanted... |
ty tez duzo chyba ni wiesz
|
@up hum hum dlugi post, ktory wiele wyraza ; ) no to ten tez bedzie taki dlugi;
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ja wiem czy wazne ze dlugi czy nie, teoretycznie glupota jest pisanie posta na linie, ktory zawiera jedno zdanie... No i poza tym co ten post p. Fea Umarth stwierdzal ? Mowil prawde, do tego doszedles, wiec okey, zgoda. Tylko co on dokladnie mowil ? "Ty tez chyba duzo ni wiesz" - czasownik "wiesz", tutaj z partykula nie, czyli orzeczenie "nie wiesz"; "chyba duzo" - dwa okreslenia, "ty" - skierowane do mnie, "tez" - czy to oznacza iz p. Nosso tez chyba duzo nie wie ? Tak wiec jak poczatkowo stwierdzilem - post p. Fea Umarth byl absolutnie zbedny, bo nic nie wyraza - jest zbyt krotki, a takie posty tylko zasmiecaja forum =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:36. |