![]() |
@up
siema ziom:* jak sie czyta twoje posty to zaczyna czlowiekowi brakowac jedynego i slusznego gc... a co do debili, z ktorymi meczysz sie na tym forum jak don kichot z wiatrakami... lepiej z takimi nie dyskutowac, najpierw Cie sprowadza do swojego poziomu a potem pokonaja doswiadczeniem ;( |
@uszaty jacek
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD uwazam ze to bezczelnosc dac czyjes zdjecie jako avatar, no ale coz bywa xDDDDD |
...
Znowuuu awantury no ludzie uspokojcie sie troche...
jest 3:2 dla mnie moze juz byc tak do konca ...:confused: |
Bjoern, nie widze powodu by cieszyć się z posiadania w gildii takiej osoby. Domyślam się, że wiesz kto to jest. Nie karanie go za to pokazuje tylko wasz poziom. To samo tyczy się Miedzianego Rudzielca. Swoją drogą śmianie sie z takich rzeczy i przejmowanie tym było aktualne na początku podstawówki, więc wątpie by Jacek/Bartek sie tym przejął.
|
Cytuj:
|
Open battle
7:1 dla ordo Deady scythe: Castor Greey aka August Sep 09 2006, 22:21:28 CEST Killed at Level 97 by Koqu and by Hughy Celandia Sep 09 2006, 22:23:50 CEST Killed at Level 93 by Masakratus and by Wickanina chudzierlok Sep 09 2006, 22:23:00 CEST Killed at Level 90 by Masakratus and by Wickanina Estana Sep 09 2006, 22:21:57 CEST Killed at Level 72 by Masakratus and by Koqu Vukios Sep 09 2006, 22:55:23 CEST Killed at Level 92 by Thor Eter and by Wickanina Pan ciasteczko Sep 09 2006, 22:22:14 CEST Killed at Level 100 by Masakratus and by Wickanina Morrderca Sep 09 2006, 22:20:50 CEST Killed at Level 85 by Wickanina Deady Ordo Koqu Sep 09 2006, 22:26:58 CEST Killed at Level 139 by Masakratus and by Arthas of nebula |
No coz tak chcieli ludzie opena no i byl. Niestety 7:1 w dupe. Do zobaczenia na nastepnym razem. : )
|
Scythe zrobilo massloga i co? a toć niespodzianka ! ordo sie lognelo :(:(
|
pwned, eh?
|
Cytuj:
|
Macie jakies filmylub ssy? :>
|
:(
:( :( :( |
Koqu ded.
: ) |
Cytuj:
No, ale wojna to wojna... |
dead*
snack attack? |
Scythe zrobilo 4 fragi w 2 tygodnie(??), a Ordo 7 w pol godziny. Open battle r0x ^^. Scythe juz pokazalo na co ich stac w open battle, pozostaly im tylko snejki. Tak jeszcze chyba nikt wojny nie wygral i nie wygra. :)
|
Cytuj:
|
@Up
FAG jeszcze nie wygral wojny. Chociaz wojna na Auerze jest troche podobna do wojny na Nebuli. Jest Bartek, jest imprezka xDD, tak samo na Auerze, jest Liam, jest imprezka. |
Cytuj:
zal mi Ciebie <teraz masz czas na mydlenie oczow piekna gadka> |
Cytuj:
Czy ja w moim poscie Cie obrazalem?? Zaczynam sie sie zastanawiac czy ty naprawde masz te 34 lata czy to poprostu masz kompleksy zwiazane z twoim wiekiem i czujesz wewnetrzna potrzebe dodania sobie kilkudziesieciu lat. Co do "Ludego Baltka". Ty taki piekny jestes?? Szkoda, ze Cie w Miss World 2006 nie widzialem. Skoncz lepiej pisac na tym forum bo z kazdym Twoim postem wydaje mi sie, ze jestes coraz głupszy. I chyba nie tylko ja mam takie spostrzezenia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |