Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Dragon86 22-03-2006 23:02

A pozniej sie dziwia ludzie czemu Um~ pada tyle memmbersow, zreszta jak sie skonczy ta wojna, to i tak wiekszosc ludzi pewnie wyleci z gildi :p

Btw Demi planojecie jakas bitwe podczas trwania Bana kondy?? :p

Miltoner 22-03-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86
A pozniej sie dziwia ludzie czemu Um~ pada tyle memmbersow, zreszta jak sie skonczy ta wojna, to i tak wiekszosc ludzi pewnie wyleci z gildi :p

Btw Demi planojecie jakas bitwe podczas trwania Bana kondy?? :p

heheheh gdyby oni sie nie bali wyjsc z pz to czemu nie :>

Dragon86 22-03-2006 23:18

Czyli to znaczy ze gadaliscie z nimi o bitwie a oni nie chca jej czy po prostu....
jest inaczej?:p

Wapivos 22-03-2006 23:29

Heh...
Czyli czeka nas tydzien pz campingu:P
Patsi nie wyjda z pz bo bez Kondy tak na prawde nie maja po co;)

Demi moze ten czas wykozystac na odrobienie/zrobienie lvlow?

Jeszcze jedno.
Czy ktos planuje jakies ekhhhmmmm... "represje" w stosunku do jegomosciow nalezacych do Gang Bang Squad?
Troche sobie chlopaki pozwolili... Wiem ze sporo tam pk-charow Patsow ale dymow narobili wczoraj...
No co? Tak sie tylko pytam:P

Miltoner 22-03-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos
Heh...
Czyli czeka nas tydzien pz campingu:P
Patsi nie wyjda z pz bo bez Kondy tak na prawde nie maja po co;)

Demi moze ten czas wykozystac na odrobienie/zrobienie lvlow?

Jeszcze jedno.
Czy ktos planuje jakies ekhhhmmmm... "represje" w stosunku do jegomosciow nalezacych do Gang Bang Squad?
Troche sobie chlopaki pozwolili... Wiem ze sporo tam pk-charow Patsow ale dymow narobili wczoraj...
No co? Tak sie tylko pytam:P

Jakbys zauwazyl Unbreak~ expi juz od 2 dni... =]

Wapivos 22-03-2006 23:36

Sry...
Nie loguje sie ostatnio za czesto:/
Chlopaki dobrze ten czas wykozystajcie bo przypuszczam, ze po tej wojnie nie bedzie tematu payments na forum...

Demiphant 23-03-2006 00:31

Problem z Lord Isaka został rozwiązany.Padł za to,że stary owner wyzywał przez 3 dni po koleji Potempnika jak on mial hunta od Pats.Bang squad czy jakos tak ma już represje w postaci kilku deadów zaliczonych podczas ich pekowania itp. Niestety rozwiązywanie problemów zajmuje mi za dużo czasu,żebym mógł poexpić;] Pats bez Kondy boją sie wyjść walczyć;]

pawlon 23-03-2006 02:36

zdrada

w nocy na edorn odbyla sie bitwa, un~ zostralo rozgromione, i zdradzone przez rainfangera, nuskei i icarusa. totalna porazka, wiele zgonow: zax~ bon~ kapcom~ i inni.

tu macie filmik:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7147

panowei kurde, nie zmieniajcie serwa, tylko walczcie, jest was ze 100, tylu ludzi wam zaufalo, a wy teraz macie dosjc z tego co wiem...

tak czy siak, owodzenia, i sprobujcie sie podniesc i walczyc dalej...

Dragon86 23-03-2006 08:09

Jestem w szczerym szoku ze tak sie stalo tym bardziej ze to osoby ktorym najbardziej zalezalo na przegranej patsow...
ale coz zdrajcow nigdy nie brak... ciekawe tylko jak dlugo zostana w Pats :p
w koncu jak ktos zdradzi raz to juz nigdy mu sie nie ufa :p

thewojtek 23-03-2006 08:46

afff no to do zobaczenia na new serwie ;(

tak, *******one suki nas zdradzily, nadal nie rozumiem CZEMU! Rainfanger koles ktoremu zawsze ufalem i w niego wierzylem :(( aff

Dragon86 23-03-2006 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
afff no to do zobaczenia na new serwie ;(

tak, *******one suki nas zdradzily, nadal nie rozumiem CZEMU! Rainfanger koles ktoremu zawsze ufalem i w niego wierzylem :(( aff

Co racja to racja Kapcom nie nadaje sie na lidera -.-
i w zasadzie to przez niego oni zdradzili przynajmniej tak napisal rain na tibia com
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167570

do tego Zax~ odchodzi z serva bo nie ma wyboru Pats huntuja jego ojca Benavent druid i jesli nie bedzie tu grac Bena~ nie bedzie miec hunta.....

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167761

thewojtek 23-03-2006 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86
Co racja to racja Kapcom nie nadaje sie na lidera -.-
i w zasadzie to przez niego oni zdradzili przynajmniej tak napisal rain na tibia com
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167570

do tego Zax~ odchodzi z serva bo nie ma wyboru Pats huntuja jego ojca Benavent druid i jesli nie bedzie tu grac Bena~ nie bedzie miec hunta.....

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167761

myslisz ze przez mala klotnie z liderem zmienia sie towarzyszy w czasie wojny, dochodzi sie do wrogow? nie sadze poprostu okazali sie zwyklymi ****ami, wszyscy dla nich(zeby oni byli wolni) rozpoczeli wojne a teraz takie szopki od*******aja aff

dressu 23-03-2006 13:36

Nie spodziewalem sie tego szczerze mowiac ze Rainfanger , Nuskei i Icarus zdradza X( , zachowali sie poprostu jak zwykle palanty. a szczegolnie ten Rainfanger jak frajer , zabijajac podczas walki Bona

co sadzisz o tym Demi? macie zamaire dalej walczyc i nie poddacie sie tak latwo czy juz zwatpiliscie w wygrana?

Pawio 23-03-2006 13:53

Patriots codzien zyskuje nowych ludzi a US traci ;/;/ np taki Kelika juz w pats na wojne dali invite tyrandosowi który przed wojna latał po thais i tylko pekowal :p
a co do szwedów (tj rainfangera etc) to zachowali sie jak zwykli asslickerzy8o

Dragon86 23-03-2006 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Patriots codzien zyskuje nowych ludzi a US traci ;/;/ np taki Kelika juz w pats na wojne dali invite tyrandosowi który przed wojna latał po thais i tylko pekowal :p
a co do szwedów (tj rainfangera etc) to zachowali sie jak zwykli asslickerzy8o

nie zgodze sie co do tego ze sa asslickers....
ja bym powiedzial ze poszli o najmniejszej lini oporu... jest taki przyslowie "Jesli nie umisz kogos pokonac to sie do niego przylacz"
a ten caly post to jak dla mnie tylko przykrywka:confused:
Juz sporo osob odzeszlo z Um~... Rewolucje czekaja ciezkie dni....
(strzasznie szkoda mi mytanta on jest na wojnie przez patsow ktorym ufal i walczyl z nimi:( )

Pawio 23-03-2006 16:01

Nie tylko oni zdradzili , niektórzy polacy też np Miecz Aniolow, niebył w pats ani w Us ale juz jest w pats i będzie walczyć przeciw rodakom! Dziś zalogował sie Atnaz pierwszy raz od tak dawna.... ciekawe gdzie dojdzie jeśli wogle bedzie chcial walczyć bo może pozostac neutralny:p A US już pokazali jak będzie po wojnie bijąc druidów i sorcuw dla run.... Wogle narazie to pats rządzą serwerem i rządzić po wojnie będa dalej:( nie jestem ich jakimś wielkim fanem , przeciwnie liczę ze to Us wygra tą wojnę a najlepiej żeby Konda wyniusł się z serwera to spokuj wreszcie będzie:) Ale polacy na innych serwerach też prezentują piekne PA np na KyrzeX( podobno jest gorzej niż u nas bo Tetro tak rządzi a całe NG gorsze od Patriots. Dziwię sie tylko naszym rodakom którzy w pats siedzą tj Szkodi i Miecz Aniolow bo co do anarchista to on już według mnie polakiem nie jest po tym co robił:p wiem że post wywoła troche śmiechu a może nawet ktoś sie poprostu wku*** ale mówie co myśle:p

Demiphant 23-03-2006 16:34

A więc ogłaszam wszem i w obec,że po drugiej zdradzie jakiej doświadczyłem na Galanie mam dosyć tego serva i oddaje chcara bratu,a ja ide na new,starałem się zrobić Galane lepszą,nie wyszło po raz drugi i tym razem trzeciego nie będzie dla mnie.Atnaz doszedł do PAts.GL with Konda ;]

Jess Veronique 23-03-2006 17:34

:o
hmmm... ciost to byl spory! ale... jesli patriots zwycierza... to chyba tylko oni beda sobie grac na galance:D

Pawio! co do miecza aniolow to sie nie zgadzam! to walka gildi... a ty szuflatkujesz kazdego wg narodowosci! ma prawo do wyboru... ma tam znajomych - jego decyzja...:( jasne, ze gdyby Mieczu byl z nami bylo by lepiej! ale Un~ lub Despe~ to tez nie tylko polacy.

wracajac do wojny...(zachowania Rainfanger nie skomentuje) ...to zawsze jest szansa!!! chyba lepeij probowac... bo co jest do stracenia? (pyt. retoryczne)

Dragon86 23-03-2006 17:59

chyba tez odejde z galany dzis juz mialem przeboje z kolesiem z pats....
tutaj naprawde nie da sie normalnie grac...
ehh...:(

mazim 23-03-2006 20:53

wiecie co mam to gdzies zbieraja sie wszyscy i niby dobrze a tu lipa czy to wogle jest sens shecia bym pomogl ale moj lev raczej nic nie zdziala rain~ to po prostu cipa i sie boji

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.