![]() |
Prozba :P
Szukam filmu jak expic druidem 27 lvl i 51 mlvl mysel o monka ale mi chodzi o samo miejsce zeby pokazac 1 i 2 poziom Katedry tej kolo pohu no i jak by sie dalo jeszcze dwarfy guardy z monkiem(ami) z gory dziekuje :cup:
|
Cytuj:
Taaa a ortografia to ortografia @Topic da ktos ten film demon solo knightem?:P |
Demon hunt plx - dobry loot, najlepiej długie od EO, obojętnie na jaką wersje tibi
|
Jesli ktos czasem daje linki do filmikow to bardzo proszę aby ktos dal filmiki jak i gdzie wykonac wszystkie questy w rooku oprocz tego z ksiazka na tratwie szczurami katana bear roomem i minotaurami. Jestem poczatkujacy mam 7 lvl i mam zamiar pojsc do maina ale najpierw chcialbym wykonac wszystkie questy.
Prosze o jak najszybsza odpowiedz i z gory dziekuje |
ancient scarab
jak ktos ma filmik z ancient scarabow to prosze o zamieszczenie ;] nie dlatego ze jest moze jakos szczegolnie cieakawy ale nigdy nie widzialem tych stworow i chcialbym zobaczyc :D
|
Cytuj:
|
Ja bym poprosil filmik z huntu na warlockach do tibii 7.5 ;)
Tylko zeby byl zachostowany na www.tibicams.com bo rapidshare mi sie zje****. (ehh :D wymagania musza byc ) Z GóÓÓÓÓóry ThX :p |
Ja bardzo bym prosił o filmik z expienia palka (około 20 lvl i skille około 60/42) na scarabach (pod pusynią daramy).
Z góry wielkie thx pozdro! :) |
ja bym poprosił o film z tiquandy
|
Outfit
Ja bym porposił o filmik krótki w trakcie którego postać zmienia outfita bo chciałbym się pobawić paccowymi outfitami 8o 8o
Z gury tHx :) |
Zamowienie
Ja prosze o filmik jak 20lv sorc (zwykly :( ) pkuje w venore i ucieka z lootem, broni sie itp. I udaje mu sie. :D
a wlasnie jeszcze mlv 30 |
jeszcez raz bardzo prosze o jakis bylejaki filmik w wykonaniu nazgula moonoblade
|
Dzień dobry!
Ja poprosiłbym: -PK na high levelu.(najlepiej sorc) -I jeszce jedno PK ale z ogrąmną bandą-może być test server. -Dziękuje. Ile płacę? -....... -Do widzenia. |
Popłosze =]
A ja bym prosil expienie na knightu mniej wiecej 20lvl (najlepiej 22) skille okolo 40 (najlepiej 46/41) Facc z gory dzieki jak by ktos dal filmik =]
|
ja bym prosił o film gdzie nisko lvl sorc soluje vampa ( jeśli to wogle możliwe)
|
a ja bym prosił o filmik jak z goust land przejsc na wyspe królów(isle of the king)
|
Bs quest
Chcial bym poprosico film z wykonacie bs questa, chcial bym zeby w filmie bylo ujete wszystkie neizbeden rzeczy do wykonanie questa z gory thx!!:D:P
|
Demon Helmet Quest solo
chcial bym prosic o jakis film z Demon Helmet quest solo z jakims PALKIEM z gory dziekuje
|
Bartuc Bone@
Mam filmik z ghost landem i isle of the kickg czyli to co chcesz :) P.S. Filmik jest na tibie 7.4... ClIcK! |
film!
hej!
czy ktos moze ma film o postman qest caly nakrencony plx szybko |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |