Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

W.S.F. 21-04-2007 18:46

Nie wpadł w ręcę noobka, tylko porządnego rookstayera, który oddał Madeo wszystkie itemy:)

-Z-K- 21-04-2007 19:15

Podziwiam zbieraczy jajek za wytrwalosc :)

http://forum.tibia.com/forum/?action...ostid=13912582 <- co o tym myslicie? moze uda nam ie ten quest przeforsowac na rook :)

Zito 22-04-2007 10:23

< deleted >

RookGwardzistka 22-04-2007 11:19

przyznaje sie ze mialam wlanczona tibia auto,a byla wlanczona zebym mogla widziec ile mi brakuje expa do lvl,jesli niewierzysz to zapytaj Winony ona Ci powie ze uczciwie zrobilam ten lvl sama bez rzadnych cheatow;)

Mondi^^

kuba1324 22-04-2007 11:23

@up.
Tak czy siak, zmień ss'a albo ukryj bota ;]

Edit:
@Evol
No comment ;d

W.S.F. 22-04-2007 13:03

Oczywiście, że uczciwie osiągnęła ten poziom. Dla ciekawostki dodam, że podczas expienia Mondi znalazła botera, który naszymi wspólnymi siłami zakończył swój żywot na 8 lvlu :D Na Candi boterom mówimy stanowcze: NIE!

Mondi gz lvla:]

Xzizzer 22-04-2007 13:11

@Evol

;-oo gz pg. Śmię wątpic ze grasz na bocie ;o

RookGwardzistka 22-04-2007 21:41

Madeo

heh,szkoda Madeo ze dostales tego bana:( to tylko 30dni;] wytrzymasz:*

vns.rlz 22-04-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RookGwardzistka (Post 1383086)

Wszyscy jestescie zajefajni tylko madeo jest jedna z nielicznych ktorych lubie i darze szacunkiem.
Ty Winona i inni moze nie trapujecie ?
Kiedys Pytalem winnone o honeye ona mi napisała "nie ale ide na waspy moze lotne"
kolega w tym samym czasnie napisał mi zebym przyszedl na mh bo go trapneli i kogo widze?
Ciebie Winone i innych noobów.
Szkoda tylko madea ze dostał bana.

Hail _/

W.S.F. 22-04-2007 22:06

Oj Madeo, szkoda, że przez 30 dni nie mogę się do Ciebie odezwać :(

Simon a z tymi honeyami to naprawdę wypaliłeś XD Przecież honeycomby lecą z waspów, więc nie wiem po co ten cytat;)

Trap nie jest mi obcy, przyznaję, chyba jak każdemu i nie koniecznie muszą to być wielkie, zorganizowane trapy. Simon, nie udawaj świętego (pamiętam Heywooda i waszą walkę o jego mlwa). I dlaczego w każdym komencie musi pojawiać się coś o mnie? :D Czuję się jak jakaś 'wyrocznia' - cokolwiek się dzieje: spytaj Winony, Winona to i tamto 8o

@Down
Po pierwsze, jeśli mam ochotę gdzieś iść do po prostu tam idę. Widzisz w moim pójściu na mino hell jakiś problem? Bo ja nie. Ot, nagła zmiana planów.
Poza tym mój komentarz o 'wyroczni' był reakcją na twoje słowa: Winona też trapuje, a tylko Madeo ma bana. A co ja mam z tym wspólnego? Nie było mnie wtedy nawet online, więc nie wiem po co przytaczasz moje imię. A bana dostał nie tylko Madeo, ale także Ci którzy z nim trapowali.
Przyczep się do drzewa w Dolinie Rospudy, a nie do mnie.

vns.rlz 22-04-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez W.S.F. (Post 1383149)
Oj Madeo, szkoda, że przez 30 dni nie mogę się do Ciebie odezwać :(

Simon a z tymi honeyami to naprawdę wypaliłeś XD Przecież honeycomby lecą z waspów, więc nie wiem po co ten cytat;)

Trap nie jest mi obcy, przyznaję, chyba jak każdemu i nie koniecznie muszą to być wielkie, zorganizowane trapy. Simon, nie udawaj świętego (pamiętam Heywooda i waszą walkę o jego mlwa). I dlaczego w każdym komencie musi pojawiać się coś o mnie? :D Czuję się jak jakaś 'wyrocznia' - cokolwiek się dzieje: spytaj Winony, Winona to i tamto 8o

Fakt Bo sciemnilas ze idziesz na waspy a bylas na mh i trapowałas :)
Taak winona to i tamto niezapominajmy wionana to Sunrise2 ona wie duuuzo a my nic :)
Pozatym ze umie zrobic głupi trick z ss i nic innego :)

hm moze ty siostra ( brat ) master slayera co ? przyznaj sie :)
Hail Nasza Wiononka : ))))

Wiechoss 22-04-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RookGwardzistka (Post 1383086)

Moze wytrzymam moze nie , trzeba sie do nauki przylozyc :baby:

PS: Powolii sie zastanawiam czy dobrym wyborem bylo wklejenie fotek na forum , robi sie kłótnia .... :(

@down

Nie wiem czemu ale zawsze gdy pokazuje sie Gm nic nie pisze, poprostu nie wiem co napisac ,wole siedziec cicho niz potem zalowac niektorych tekstow...

R.R. 22-04-2007 23:24

Ja na twoim miejscu wmówił GM'owie jakąś gatkę szmatkę :D

Sasse 23-04-2007 08:16

Ja gratuluje eldryzifowi ubicia "mocarza" shenga:D
Mlw sie rzpyda do szpanowania xD

R.R. 23-04-2007 11:29

No patrz. Knife i MLW z Shenga! GZ!

Xzizzer 23-04-2007 13:59

@Hakuoh

Gz ;D wczoraj tak samo wypadlo mi mlw i knife z AS'a ;-D Con Gz.

Xzizi.

Wiechoss 23-04-2007 15:33

Ja mialem 4 magic light wand ze czego zostaly mi 2...
na candii sheng byl juz chyba 7-8 razy ;) i z zadnego nie spadlo knife ;(

Yallah 23-04-2007 21:32

Przepraszam, że się wtrące, ale czy ktoś przestrzega jeszcze regulaminu "Albumu"? Awanse od 25lvl, a tu codziennie widze 10,15,20....
Naprawde czasem warto przejrzeż regulamin zanim coś się wyśle, niż później tego żałować (czyt.warn).

Y'all

Drudka 24-04-2007 12:00

Gratzik 4 all :)

@amer

jak mogliscie zrobic SSa beze mnie ?! :D zapamietam to siebie :P

vns.rlz 25-04-2007 16:36

Lesiu Obwiesiu Plotki chodzą ze posiadasz Brass arma prawda to :p ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13.