![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba jednak ten sam:P |
Cytuj:
niech ktoś poprawi jak zna detale B) |
Cytuj:
Item Class: Valuables Attributes: None Weight: 5.9 oz. Stackable: ? Loot value: invaluable gp. Dropped by: Orshabaal. Buy from: Players. Sell to: Players. Notes: These were first given out on some of the older worlds as presents by Santa Claus during Christmas. Teddy Bears were also the prize for the global Teddy Bear Quest, presented by Tibianews and Rising Dragons. Nowdays Santa Claus randomly each Christmast gives 1 lucky player on some worlds this rare item. It looks the same as the Annihilation Bear which is gained through the Annihilator Quest. Wiec ten od mikolaja i z orschaa to ten sam misiek by erig.net |
Cytuj:
np.: chyba wolalbys misia ktory wypadl z orsha niz tego ktorego Ci dal mikolaj :] |
Mikolaja ? :/
Taa ok wyzwijcie mne od noobow...przyzwyczailem se do tego.....ale "a ja dostalem teddy bear od mikolaja" sry ale jakiego mikolaja oco chodzi z tym mikolajem z gory wielke THX...:(
|
Cytuj:
ale podpis MUSI być inny, bo ten z Orsha~ mowi że właściciel go zgubił, a Mikołaj chyba nie daje "kradzionego" miśka? ;) @Kaba każdy Teddy jest inny i każdy chciałby mieć wszystkie rodzaje co? :] |
Cytuj:
W okresie swiat w miastach sa mikolaje i rozdaja rozne fanty typu snowballe, lizaki, a jedna osoba ma szczescie i dostaje miska. |
Thx
Dziekuje Smerfu za NORMALNA odpowiedz :):] ...a tak pozatym wczoraj czyli w Niedziele byl atak wolfow na ab :) :baby:
|
NA Furorze wypadl mis bez opisu a znowu na Solerze mis ktory wypad mial...
Ehh zawiklane to wszystko ;p |
11:47 Sails sighted northwest of Liberty Bay.
11:52 Pirates are attacking the plantations of Liberty Bay. Najazd piratow! -------- Imargam wysolowal dhq. |
_~~!Hestoprites!~~_ Wracaj z wakacji bo temat podusycha :(
A zeby offtopa nie robic to: Rangers of Justice rozpoczelo rekrutacje do gildi. Wymagany 60+lvl Odin De'north zdobyl 100lvl Gratz! Gierar zaplacil i juz moze sobie spokojnie grac... I wlasnie tyle sie dzieje na furorze :confused: |
Siemka all :))
Właśnie wróciłem z wakacji , i widzę że Forum bede mnie to już nie to :) Pozdro Btw: jakieś nowości z Furory? Ide pozwiedzać to Liberty Bay... UUUuuu... Imargam Dead 182 by Behe~ Huh :P Nie expi pewnie skiluje :)) |
yy
Widzialem ostatnio Caltusa ....nienalezal do zadnej z gild byc moze bylo to tylko 10 minut byc moze odszedl na zawsze:) niewiem
|
Przecież mówił że może odszedł na zawsze, albo idzie na new or jakiś server a nie mówi zeby inni nie wiedzieli or żeby mu dupy nie truli żeby wrócił itp.
A jak odszedł to i tak wróci , ja odchodziłem 3 razy :P (pewnie ktoś powie że szkoda że wróciłem :) przecież mili tu są ludzie :P |
Temat niestety do zamknięcia :((
|
Poprostu spokojny serw wiec nie ma o czym pisac :P kolejne osoby wracaja na serwer, od dzisiaj Axemaster.
|
.::: zajżyjcie na Fotki ::..
Jak nudzi was ten temat to wrzucajcie fotki na temacie o Furorce.
Link :http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84100 Wklejajcie tam foty swoich postaci:p Wkońcu Furora ma też się czym chwalic ! |
21:21 You see a green gem. It weighs 0.30 oz.
21:21 You see a blue gem. It weighs 0.30 oz. |
Taifun wbił 250 lvl.
Jest tu ktoś z początków Furory ? Gdzie spoxster biegal bez uhow itp ? : D ? Pozdrawiam Sowa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |