![]() |
Cytuj:
|
widzisz, sa tacy co graja i nie moga sie oderwac, a ja gralem 4-5 lat non stop i jakos od pol roku ani razu nie wszedlem na tibie ,) jestem mastah?
|
:) to moze niedlugo wejdziesz.Jak sie ma cos do roboty oprocz tibii to mozna przestac grac ale gdy tylko pojawia sie wolna chwila zawsze wchodzi sie na tibie tak przycioga;p jak nie grasz pol roku a grales 4 lata to GZzZzZz trudno jest przestac jesli ta gra nadal kogos ffascynuje lub chodzby interesuje.Sam nie wiem czemu gram niby nic ciekawego a jednak...ale juz sie ograniczam do 2 h dziennie na tibii;p
|
mnie ta gra dalej interesuje, ale mimo to do niej nie wracam, nawet w wolnych chwilach. moze jak wyjda nowe swiaty to sie na nie wybiore
|
Cytuj:
|
Azeris czego sie nieodzywasz? :o
|
Bo nie interesuj± mnie rozmowy o new servie a ten nick co powiedziałe¶ to pierwszy raz słysze.
|
No cóz nieudowodnie Ci tego bo niemam rzadnych dowodów ze rozmawialem z toba (oprocz tego ze mam na kilku zdjeciach otwarte oknienko z toba) moze rzeczywiscie niepamietasz tego bo bylo to tak gdzies w marcu-kwietniu, zreszta niezalezy mi na tej kasie ani na runach. Chce Ci tylko przypomniec ze Ty tez niebyles takim swietoszkiem =)
pozdro! |
Kto byl dzisiaj okolo godziny 12.00 w thais zapewne wie jaki postrach tam panowal.Grorlam legendarny boss golemow siał panike.Zabil okolo 80 charow. Walil tylko z reki lecz jego hity byly porownywalne z hitami gsa pondato mial okolo 4k hp i leczyl sie niesamowicie szybko.Gdy jego stan hp wynosil okolo 300 i byl na black hp uleczyl sie do 3k hp czyli do green.W koncu jednak gdy zucil sie na tralle ten zblokowal go walilo go ponad 30 osob ( z tego 25 noobow)
Jakis 52 ms po walnieciu okolo 150 visow zabil go (i zuzyiu z 2 bp sd). Jak mozna byla uslyszec loot to nic:P niestety tym razem wielki grorlam nic nie pozostawil posobie.No moze oprocz calej masy dedow ktorej trudno nie bylo zauwazyc pod depo w thais;) |
Szkoda ze bylem wtedy w szkole niezla zabawa musiala byc :-P
|
Moothonost:
Character Deaths Oct 29 2006, 13:18:24 CET Killed at Level 181 by Steiner the slayer and by Xolorian Abo Tagteamz: Oct 28 2006, 00:11:32 CEST Killed at Level 147 by Steiner the slayer GL |
Cytuj:
Pan Steiner the slayer pozostał w LS lecz Kry¶(Moothonost) odszedł Ciekawe Ciekawe co bendzie Chyba Dla LS się nudziło i między sob± się wybijaj± Krzy¶iu (Moothonost) jedyna rada zbieraj ekipe i kick szwedów z Kyry |
czemu niby moothonost ma wybijac szwedow?
|
No to kolejna Wojna GL na pokladach statkow ;]
14:33 Abo Tagteamz [146]: exori vis 14:33 You lose 10 mana. 14:33 You lose 89 mana blocking an attack by Steiner the slayer. 14:33 Steiner the slayer [104]: exevo gran mas vis 14:33 Warning! The murder of Moothonost was not justified. 14:33 Xolorian [145]: exevo gran mas vis |
Link to film plx :P?
|
Cytuj:
poniewaz za duzo sobie pozwalaja popatrz na takiego Abo robi co chce huntuje za free itp |
Cytuj:
nie :) (10 znaków) |
A czemuż to ?:D :>
|
bo linka ma tylko ls i kilka osob z poza nich a mi nie mowili zebym komus dawal wiec nie daje! ;]
|
a noobsko padł ?:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |