![]() |
Nie zgodze sie z tym. Gdyby nie my to by nie popelnil seppuku, to my go do tego zmusilismy. Przez nas popelnil samobojstwo i gdybysmy tam nie biegli nie padl by. Zrobil to by pozniej pisac "och ten CIPSOF te lagi" by takie rozne kolorowe noby ulegly jego propagandzie:)
|
thunde~
Sep 20 2006, 07:04:50 CEST Killed at Level 80 by Diego de Sorrcerer spadly 2 lvl :P ciezko bedzie mial wbicp owyzej 80+ |
Cytuj:
|
@MV - ja nadal bede przy swoim skoro tamte argumenty cie nie zadowalaja to nie wiem...
Diego de sorcerer to moj czlowiek :D:D:D :* |
berger diego de sorrcerer to moj qmpel :D
/Loth Joven |
@Berger
Jak ci mam wytłumaczyć że nie naliczą wam fraga za thundera.. Poprostu nie chciał oddać fraga i się podłożył pod draga;p Jaśniej się nie da wytumaczyć. Pozdro. |
Cytuj:
|
@Mistik
kiedy idziemy jarac na rowien ? |
Ten to ma pecha:
Thunder Sep 20 2006, 16:39:05 CEST Died at Level 79 by a dragon Loth wpadnij do Boguszowic x) / Tu mamy dobry towar ;) Zgadamy się z Kaikao >Bezokiem>Lolem>Ravenem>Jinikaem>i zaliczymy masową odpadke;pp Ty uwazaj na mnie ostatnio jak po dedzie się schlałem i spaliłem to chodziłem 2 kroki w przód 1 w tył;p a w kanjpie z gornikiem po 40(czterdziescce) gadałem jak z starym kumplem o ciężkiej pracy w kopalni. :confused: :P Ostro odpiołem narty.xD Kumple mieli pompe, :P dobrze że tego nie pamiętam.:D :p Co ja się bede tu rozpisywał kliknij jak masz ochote coś zorganizować: 3986972 Pozdro. |
@
No szloby cos spalic xD ty to masz lep kumplu ;) |
Hueheueheu Thundera~ coś pech nie opuszcza to już chyba jego 8 frag od draga :p
Macie jakieś niusy z wojny? Huxy wystawił już paymenty... wygląda na to, że to już koniec? |
xaliin owned
|
21:23 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Xaliin. He was killed by Bezok. yeah :P |
Firebomba i byłoby po chealino :P
|
moze w sobote?:> ja moge jechac Do Wuja i zalogi xd
@ ładnie xaliin padl i to mnie cieszy a co do thundera to n/c chlopacy(2+ owners plx) natrudza sie zeby zrobic ten 81 lv |
co racja to racja...
fakt ale chłopcy thundera to odrobią ;p
a co do wojny to powoli do przodu ;) Sep 21 2006, 04:23:58 CEST Died at Level 77 by a dwarf soldier n/c thunder zaś padł xD signed :Usar signed: Usar |
A tu oto tworczosc Bezoka co do wczorajszego dnia :)
http://www.grapheine.com/bombaytv/pl...php?id=1641989 :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale ładnie xalin padł go go polish rangers :< |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |