![]() |
ja wiem swoje i od kogo wyludzales b robe tez wiem pozdro.
|
Cytuj:
|
Dlaczego polowa Unitu odeszla z gildi?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To był tak zwany "Polski" dowcip
|
Cytuj:
|
seq nie napisze horroru bo humanistyka jest moja cienka strona masz szczescie ze ullivar nie chcial ci robic przypalu
|
Theranni i Pawel Wielki maja hunta od Seqa za to ze nazwali go PONTONEM (prawde mowili) ciekawe. Sequ juz zaczynasz kumpli huncic? A no tak bo nikogo wiecej nie mozesz HAHAHA szkoda mi cie:)
|
co tam sequ ? ;p zapomniałem ci dac tego d helma wielkie sry :| nie gniewasz sie ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Znam Ullvarra a moze Erika od dawna takze uwazasz dalej ze mial by mi zrobic przypal? @Lockhart: gadaj ze szczurem ktory obecnie niema neta :o |
http://s20.photobucket.com/albums/b2...oot/sabasb.jpg
Rewanz za ten updaek dzis :D |
@up
Gzzzz zasrany farciarzu |
Co do mority to gratzik...
@Martinesz Niezła akcja z kumplami zeście sie wpieprzyli do mnie i próbowaliscie ded deduś dzedzikon dedzik xDD ja tu hunce minimum do 55 lvla wiec probojcie dalej =* pozdro |
HAIL PONTON
HAIL PONTON HAIL PONTON HAIL PONTON HAIL PONTON HAIL PONTON HAIL PONTON HAIL PONTON HAIL PONTON HAIL PONTON Seq jestes boski szalejesz expisz! Ale powoli tracisz przyjaciol...huncisz ich, nie uhasz widzisz tracisz ich :(:evul: |
Kup Blessy od Teresy (C) by Kłosu.
|
Cytuj:
Oct 18 2006, 20:40:08 CEST Died at Level 124 by a dragon lord Oct 10 2006, 19:13:06 CEST Died at Level 122 by a warlock Oct 09 2006, 18:54:30 CEST Died at Level 123 by a water elemental Sep 30 2006, 12:10:15 CEST Died at Level 118 by a warlock Sep 30 2006, 11:03:27 CEST Died at Level 119 by a warlock Liczać przez miesiac (pomijajac te co zniknely) wydales na nie 250k xD Padlem tylko raz od Latuza ale HAIL PONTON :-) |
Ale ja ide do przodu a ty sie cofasz :>
@Edit: Zmien parametry twojej postaci masz wkoncu 79 lvl :O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |