![]() |
Cóż... dawno mnie tu nie było. A więc:
Potrzebuję setek nicków do fake. Zgłaszać się - wystąpicie na 100 %. (ale nikt nie wie jak długo pożyjecie ;)) |
@Up
Dobra alphadron ja sie zgłasam Strona:ciemnej mocy<zło> Nick:Rayza |
Ja sie zglaszam nick: Koper
|
@Rayza
Nie wiem czy aby ciebie już nie ma... jak nie to wchodzisz. @Koper Przecież już jesteś... :P |
@Dark Alphadron
Zgłaszam się jak dać ci outfit to na poprzedniej stronie jest, w moim poście. Jeśli ktoś go tknie bez mojej zgody to !@#$%^&* :D . Nick oczywiście Werinor;). PS Ja nie chce do kostnicy w 1 odcinku8o |
@dark
Ja poproszę ^^ Nick oczywiście: DracoR ^^ Ostatnie ma R ma być z wielkiej!! |
@Dark Alphadron
Z chęcią ja wystąpie ;] Name: Sezu Of Cuz |
@Dark ~
Ja sie zgłaszam. Nick: Shaki |
Alphadron!
Nareszcie Bóg sie zlitował i starzy dobrzy ludzie wracają! No dobra a teraz spokojnie: Skoro tak, to ja oczywiście sie zgłaszam, nick: Drakon albo Drako. Jak ci będzie pasować :P WELKOM BEK! |
Moge ja? :P (Ps.mam juz role króla)
|
A ia chcem tesz wystompic jako krul i hcem miedz 290 znacy 300 lefel plz !!!111111oneoneone
|
@Dark Alphadron
ja się zgłaszam nick:Spirit strona: :evul: chyba się domyślasz? :evul: jam jest zły sługa mhrooku qutfit: ufam ci wymyśl coś :) |
ja sie zglaszam
nick : Kerasil chce zeby to był łucznik jak chcesz oufit to napisz |
Ja moge, nick Cloy
|
@Dark ja też się z chęcią zgłosze :) Nick jak zawsze Songo i mag po stronie zła ;)
|
@Dark Alphardon:
Chcę być w twoim fake :) Rycerz, strona dobra, out weź obojetnie jaki. |
Ok. Więc zgłaszam się do fake'a Kopera (po prostu myślałem że taki będzie tytuł) Reszta informacjii na stronie 66
|
Dark masz mnie!
nick:darker :evul: Outf:wybierz se Voc:Rycerz Szczególne zdolności: władanie kuszą |
Cytuj:
a tak na serio moje nicki: Tuptusiowy , Skup Butelek |
Zglaszam się :
Nick : Stratos Outfit : http://img410.imageshack.us/img410/2...naszataqp7.png (dostałem pozwolenie od sezu) strona : zło. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |