![]() |
Cytuj:
Btw. Khoda napisał tego posta pod wpływem impulsu nie z mojej strony (tzn ja go do tego nie nakłoniłem)... Cytuj:
|
Tzn to bylo tak... my sie loglismy tam na desercie... sorce mialy kogos ubic i wpasc tam przez tp.... potem ich ropnelismy do rooma dla knajtow... i czekalismy az ktorys z tych kozakow tam wejdzie... niestety nie poszlo... najpierw wyslali tam nooba tego 44ek zeby zobaczyc co i jak...a potem trzymali pzta na sidarze... i wyslali noobow zeby ubili naszych noobow :( lecz sidarow skonczyl sie pz dalismy exita... oczywiscie zawsze ktos cos musi zjebac ale niewazne...liczy sie drugi frag =D
|
Bravo te pany! Pieknie go skosiliscie :-)
|
A no gz oby tak dalej.
@Fakt troche sie zagalopowałem xd |
@Tifejo, Orius,
Ja bym siebie orkeślił jako konesera muzyki trance (Dj Tiesto, Armin van Buuren, Paul van Dyk i te sprawy ;p) a nie techno. Po prostu wrzuciłem wszystko do jednego worka jako muzyka elektroniczna. Uważam, że należy zakonczyć juz tą dyskusję o muzyce. Jeden woli TEKNO UMC UMC UMC i paradę gejów w Berlinie, a drugi darcie ryja i machanie głową na koncertach:) . Tak jak powiedział Zalfik, o gustach się nie rozmawia. @topic Gratuluję next fraga i oczywiście liczę na następne bo jak widac, pomysłów wam nie brakuje. |
Witam
Co do akcji kolo dp w Venore to mozna powiedziec tylko, ze zrobiliscie to z gracja i finezja :cup: . Dany padl jak sz....a. A co do miejsca na desercie to naprawde bylo swietne tylko szkoda, ze reszta sie za szybko logla mozliwe ze ktos by tak jeszcze wlaz i bylby kolejny frag 8o . Oby tak dalej. Pozdro. |
KotiConqueror masz msn or gg ?:> msg prv plx >,<
|
Cytuj:
|
Gratesky ~Unikron,Sidar,Shadar.Kolejny fajny frag oby tak dalej.
Gl |
Zalfik to teraz sluchaj taka jest prawdziwa wersja bo te co tu sa nie dokladne ale za krotkie.Siedzielismy sobie w depo i Dany byl na nas cienty to postanowilismy go skarac i lewym wyjciem z venore wyszlismy na jednej kratce Dany podbiegl i jebnol w nas exori vis to my sd,sd i burst i ue i sie poskladal byl na zyciu:D a dalej to tylko sprint na dezerta i ustawienie trapa
do ktorego szwedzi sie bali wejsc a swoich szuterow nie mogli ropnac bo ktos tam mowil ,ze mogli a to gowno prawda tylko mogli wejsc tam knighci, koniec pz i log out cya guys |
pastuch stara palka , oby bylo po picy ta twoja wojenka tak jak na furorze :_)
|
@Sidar
Ogladalem filmik, frag zajedwabisty. Zastanawia mnie tylko jedno. Dlaczego ich shooterzy nie mogli wejsc ta droga, ktora weszliscie Wy? Tzn od tej strony gdzie stal jeden noobchar. Bo z drugiej strony rozumiem, ze tylko knighci mogli? |
Nom z obu w sumie tylko knighci mogli shooterow trzeba by bylo ropowac a oni tego nie mogli robic nie wiem jak ci to wytlumaczyc:(
|
To w jaki sposob Ty i Unicorn sie tam dostaliscie?!?!?!?!
@down Dzieki :-) |
my ich ropnelismy z gory na dole nie ma rope pointa ^^
|
Tak dokladnie zeby tam sie dostac do tego pomieszczenia trzeba bylo miec kogos na dole zeby ropowal inaczej mogly wejsc tylko knighci a oni nie mieli zadnego czlowieka na dole bo my tam bylismy i po krzyku:p
|
No nieźle nie myślalem ze po incydencie na deeper fibuli polacy sie podniosą
a tutaj prosze Dany pwned :D OBY TAK DALEJ !!! NEXT Morteh plax ;) |
Ja jak mogł bym sie przydac do jakiejś akcji trapa, czy cos takiego pisać w grze na nick Toshan [ed]
Albo na forum. |
Po deeperze padl nie tylko Dany ale tez Elaazy dla twojego info ,a my nie zalamalismy sie tylko mielismy jak by zle dobrany zespol i za malo pewnosci siebie i przez to wszystko sie jebalo.I tez mowilismy ,ze to nasza pierwsza wojna a przynajmniej 90% z naszej ekipy ale jak widac cos sie nauczylismy;)
|
Mowi wam cos nick Masoyama de'stroyer?xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |