![]() |
Cytuj:
@indii Generał Daimos |
@indii
Może Yattaman? |
Witam! chcialbym prosic o pomoc w zidentyfikowaniu tytulu piosenki ktora leci w tle poczatku piosenki Olamonola & Madmike - Strach z plyty Polski Ogien w trakcie rozmowy telefonicznej. Mam z tym duzy problem bo bardoz mi sie podoba, ma swietny klimat. PROSZE O POMOC ! :D
|
Nie wiem czy ktoś zna ten program ale ja ni grzyba nie mogę go znaleźć, ani przypomnieć sobie jak się nazywał. Pozawalał tworzyć gry paragrafowe z tym wyjątkiem że do każdej planszy dołączyć można było obrazek. Do programu dołączone były dwie albo 3 gry (w jednej chyba działo się coś w lochach/więzieniu.) Był to program polski i w nazwie miał coś wspólnego z wyrazem "tekstówka", ale tak raczej sie nie nazywał.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Yattamana znam i pamiętam i swego czasu uwielbiałam :) Poza tym Yattaman to serial, a moja bajka to był pełnometrażowy film :( ale dzięki za pomoc :) i pozdrawiam |
Cytuj:
Wstukałam w wyszukiwarkę i przez chwilę byłam pełna euforii, ale potem wyskoczyły mi kadry i czar prysł.... :( Bo "Generała..." jak się okazało też oglądałam i też uwielbiałam... o rany co te bajki w sobie takiego mają, że ja je tak uwielbiałam i teraz jak patrzę to ten sentyment wraca na nowo... Się znaczy to niestety nie jest Generał Daimos. Fabuła podobna, różnią się kilkoma szczegółami: - U mnie ta z obozu złych była bardzo długo zła i zabijała dobrych bez żadnych skrupułów - potem się zakochała i już nie było tak różowo - Źli nie mieli skrzydeł - Moja bajka to był film pełnometrażowy - No i moja ulubienica na końcu umiera utopiona w lawie przesz swojego wodza, władcę, dowódcę czy kim on tam dla niej był - było trochę więcej robotów, tzn właściwie cała armia złych to były roboty, tylko takie bardziej androidy (wysokości człowieka), ech - właściwie to nie jestem pewna czy to były roboty, czy ludzie w takich skafandrach... już mi się wszystko miesza... Ale dziękuję za pomoc i za przypomnienie Generała - oglądałam go namiętnie, a mój starszy brat zawsze się ze mnie śmiał :) |
Szukam piosenki Luniz - I got 5 on it ... Ale chodzi mi o wersje bez głosu ^^ tzn sama muzyka ... i help me skąd to ściągnąć .. :(
( Albo jak to nazwać to sam se poszukam ^^ ) Edit: @Colo 2006 : thx za wysiłek :) Już nie musisz na pw odpowiadać . @Duke Dran : I LOVE YA !!! ^^ |
Cytuj:
czy o to chodzi ? jak tak napisz na gg |
@up
Tak keylogery i ja... Cytuj:
|
Trzy utwory:
1. Utwór z reklamy Ery Biznes (jak grają w kręgle) 2. Piosenka z Rodziny Sporano ( ; P ) 3. Motyw z Dowodów Zbrodni, jeśli ma jakiś tytuł. plz help |
@up
1.Cornershop-Brimful of Asha (fatboy slim remix) 2.której piosenki? 3.E.S. Posthumus - Nara /? |
Mam do znalezienia dwie gry mianowicie:
W pierwszej stwarzano smoki który były białe, a dopiero później nabierały kolory, były też wielkie zamki i może w nazwie znajdowało się kingdom* Druga to stara stara stara gra RPG Zaczynało się postacią która np. miała wybór wybrac z jakiego żywiołu będzie dostawała więcej expa pamiętam dwa czary jeden to taka zielona chmura gazu drugie były to takie kolorowe pioruny oraz pamiętam potwory były to takie małe zielone węże, a pamiętam jeszcze że w miastach często mój brat(bo to dawno było) zabijał rycerzy dla zbroi, bo mieli najlepsze czy jakoś tak ;p Nie wiem już nic więcej nie pamiętam ;p z góry thx za pomoc. |
http://pl.youtube.com/watch?v=dByAOYW-Lw0
jak sie nazywa piosenka od 2:48~~? |
Jakbys ogladał do konca to bys wiedzial.
|
Piosenka z reklamy motoroli v2 razor? zna ktoś?
|
Cytuj:
|
Kod:
http://video.google.pl/videoplay?docid=597561976511143295&q=piast+gliwice&total=200&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=2 |
Utwór z reklamy bodajże Ery. Bardzo wpada w ucho refren. Notorycznie leci na tvp. Niestety nie pamiętam bardzo treści reklamy. ALe w refrenie było cos w stylu: picture of meee, picture of youuu xdd
help blax @down dziekować;* |
Cytuj:
http://korneliaa.wrzuta.pl/audio/8pu...ictures_of_you |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |