![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. Corso czemu masz inne gg podane tu na koncie tibia.pl niz masz.. czyzby to kuby ? |
rehostnij ktos na tibicams ;d
|
6786235
Prosze Dla Fanow Corsa Gorne Passy Do Corsa Naszego Boosa Tematu |
bardzo mi sie ten filmik podoba i imponuje mi pvp rizzlaa ktore b dobrze widoczne jest na nim.te ucieczki, blokowanie m wallami. Cool
|
Cytuj:
@Patrick Ja też kilka znam : ) Rizzlaa 9019796 Aga 7301776 |
Cytuj:
7364026 i do cachero : 8465306 LOL .... |
zara sie okaze ze polowa beryli zna acc graczy z ls ;]
|
Gemaro deleted (wcześniej ban za acc trading teraz za sharing?)?
|
Cytuj:
|
Gemaro
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 117 World: Berylia Residence: Venore Guild membership: Shadow of the Lifestyle Last login: Dec 02 2006, 04:01:30 CET |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Czytam temat od początku i mnie dziwil ciagly pojazd na Corsa , lecz gdy obejzalem filmik z battle kolo hills to sie nie dziwie xD Noob nikogo nie bil i tylko loota probowal loic a tak ciagle stal obok jak idiota :<<
@corso Wlasnie chodzi o to ze nie widac tego jak bijesz rizzle i age , tylko stales obok nich ... albo hitles raz i uwazasz to za bicie -.- |
pewnie kazali mu trzymac sie z tylu lol bo co taki corso moze zrobic ja pamietam jak on walczyl przeciwko kh hahah to byl polew maaxxxxxxx a jak padl lol
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Umiesz obu naraz ? 8o 8o 8o 8o 8o 8o WoW nauczysz mnie plx ja tez chce bic ze słorda 2 osoby po 70 ! jak juz kiedys mowiles...:2handed: |
z ekscytacji bitwą corso zapewne i konia bił B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |