![]() |
Cytuj:
Iron Arios 150 lvl, Dziabag Knight 143 lvl, Nisogaf 140 lvl, Noveris Mayer 148 lvl jesli kogos pominalem to przepraszam ;p |
Cytuj:
Co do Brainna to mi sie wydaje ze wbił chyba cos koło 3 lvli a nie 5 ... |
najs :P, GL życze
|
Cytuj:
/Metek. |
Cytuj:
|
@up.
Bo bylem ;) Akcja jak Zet jebnal Ue w Mase <trap w veno> ;] /Metek. |
A tak apropo
Name: Zavisha Sex: male Profession: Elite Knight Level: 69 World: Aldora Residence: Venore Guild membership: Chosen of the Chosen Ones Last login: May 05 2007, 02:05:42 CEST Banished: until Jun 04 2007, 02:07:18 CEST because of excessive unjustified player killing Zavi dziś w nocy miał hacka i stracił wszystkie itemki jakie miał + 2 mlvl o skilach już nie wspomnę |
Zavisha comment:
"OK short with them ;] OWNED Rooked from lvl 124 to lvl 69 lost 2 mlvl and many days of skilling thx for all items and this noob don't gonna share his account more ;] goodbye then Owned BY M@Zi AND Wezyk ;] HAil PWNAGE TEAM ;] PS 25 kk exp lost play again please noob ;]" xD..........[*] |
Cytuj:
@ Topic EM mówiło, że koniec wojny, że PACC'ów nie kupują i logować się już nie będą ( czyli koniec wojny ?),a jednak dalej się logują i dalej starają się coś zrobić, lecz niestety na marne =(. Wasz czas minął ... kiedyś nadejdzie też dzień, że to czas CO minie, ale niestety nie za waszej kadencji. Pozdro <3. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hail CO |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak przy okazji: Name: Vetheran ... Guild membership: The Eternal of the Eternal March May 03 2007, 15:10:37 CEST Killed at Level 108 by Gloomy Chooper and by Nemtor |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niewatpliwie twoj poziom kultury jest naprawde wysoki. |
Cytuj:
|
@ Hupe
Wow macie sponsorow. Powiedz kto i za co was sponsoruja moze i nas wezmą ... Ciebie czemu nie zasponsorowali ? Szkoda floty ... ?? Wiecznie was nie bedą sponsorować :) PS. Masak 157 :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie widze takowej potrzeby :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hail EM |
No tak wczoraj jak chcielismy OB ok 22 to mowili:" dajcie nam troche czasu musimy sie przygotowac" no i co ja widze jest 14:30 drugiego dnia i wreszcie jest ich pelno on-line. Tylko przykro mi ale nam sie nie chcialo czekac 16 godzin :(
|
Cytuj:
|
Nie drapcie sie dziewczyny :P
|
Cytuj:
my przyjdziemy kiedy sie nam będzie chciało ;) |
Cytuj:
http://ebaumsworld.com/2006/07/positive.jpg |
@ up
Przeczytaj post Vagraava nad Toba :) |
Cytuj:
Obojetna mi ta wojna w CO jesy duzo PA... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Panowie i Panie zwracam się z uprzejmą prośbą o nie pisanie dennych i głupich postów .... czyli po prostu nie spamujcie !!!!! wiem iż mój post również zalicza się do spami dlatego proszę o pohamowanie sie od pisania byłe głupot. Napisał ktoś z błędem to po kiego piszecie 2023054564654654 postów ze "pisze sie XYZ" ..... Porozmawiajmy o wojnie .... eeeee nic sie nie dzieje. Koniec.
|
:)
Elo elo dawno mnie nie bylo przypomni mnoze ktos jak tam stoi sie we fragach co??;] pasuje i moze jakis fajny filmik z OB??:>
|
Cytuj:
War Statistics (Eternal March) {114}vs{80} (Co+allies) |
Bez konca
Zgadzam sie z Vagraav'em by nie pisac zbednych postow. Wedlug mnie ta wasza tak zwana "wojna" jest uciazliwa nie tylko dla gildii walczacych. Ale wytlumaczcie mi czemu musi byc uciazliwa dla postronnych ludzi ? Rozumiem, jak ktos robi PoI lub inny quest z CO albo z EM no to moze jest to zrozumienia. No ale gdy czlowiek sobie spokojnie expi to ma praktycznie przyslowiowy noz na gardle. Boi sie o wlasne "zycie". Nie moglibyscie walczyc fair tak jak np. Aurea, Furora(chodz nie znam duzo szczegolow) ale nigdy sie nie spotkalem by wojna oddzialowywala na postronnych ludzi. Ostatnio wielu moich przyjaciol mialo nie mile spotakania z CO lub EM. Wedlug mnie najwiekszy podjudzaczem tego wszystkiego jest "Glos Chosen Ones"(kazdy wie o kogo chodzi) Moze jest lojalna ale to ona dyktuje Nemtorowi co ma zrobic. Chcialbym by trafilo to do Was, bo niektorzy ludzie w tym ja(mialem zdarzenie zwiazane z Chosen ones) boja sie grac. Zaraz bedzie pewnie: " NO I JAK ZAWSZE ALL PRZEZ CO ". EM nie jest bez winy tez, no ale oni przynajmniej sa inni. Wczoraj ogladalem filmik z zabicia Root~, szczerze mowiac nie myslalem ze kiedy kolwiek Nemtor bedzie PA a tu jednak.
Jezeli moglby to ktos dac do przeczytania "wladzom: obu gildii Btw. Prosze o nie zwracanie uwagi na bledy, I omincie glupie posty typu : JESTES POJ~~~ itp. Ja mam swoje zdanie, oczywiscie chcialbym uslyszec co myslicie na temat mojego posta, ale prosze o zachowanie powagi. Pozdrowienia Dla Wszystkich. Peace Forever! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |