![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit: Arsenal - Sparta Praga 3:0. Rosicky, Fabregas (bodaj 13 minut po wejściu na boisku !) i Eduardo. Po wejściu Fabregasa (gdzieś w 70 min.) gra Kanonierów się ożywiła. Przez pierwsze minuty drugiej połowy, ku mojemu zaskoczeniu, to Sparta przeważała. Trzeba przyznać, słabej psychiki to oni nie mają. W dwumeczu 3:0 a oni naciskają i chcą jeszcze coś ugrać, no, no. Ale i tak ostatecznie wynik nie mógł być niekorzystny dla Arsenalu więc niespodzianki nie było. Btw: Skubany Eduardo, facet doskonale się ustawia. |
No Panowie, tematy dnia to chyba "Awans Boruca", "Ajax drugi rok z rzędu bez LM", no i "Czy polskie kluby będą w komplecie w 1. rundzie P.UEFA, jesli w ogóle będą."
|
Szkoda Ajaxu, nie rozumiem, przecież taka drużyna to powinna ze Slavią drugim składem wygrywać....
|
nie umią grać to dobrze im tak - chociaz troche szkoda ich bo lubie ajax ^^
|
Dysko-bolia pierwsza-runda, Dysko-bolia-pierwsza runda.
|
No Groclin wygrał 2-0 i awansował ;) Teraz czekam jeszcze na GKS. Cieszę się również, że wczoraj Celtic wygrał, Boruc ładnie karne obronił :P No i ten Żuraw śmieszny nie przestrzelił :)
EDIT: Warto by dodać, że wczoraj JUVENTUS pokonał Parmę w trzeciej rundzie Copa Italia 3:1 :) Bramki dla Juve zdobyli: Molinaro, Almiron, Salihamidzić. Czyli trzy nowe nabytki :D |
A wspominał już o meczu,
Inter vs Far$a? 5:0 dla tych drugich ; ). |
Losowanie grup LM za nami. Manyoo w grupie F będzie musiało się zmierzyć z ekipami AS Romy, Sportingu Lizbona oraz Dynama Kijów. Myślę, że Czerwone Diabły załapały się do jednej z najłatwiejszych grup :)) Ciekawie będzie w grupie B gdzie gra Chelsea (Chelsea FC, Valencia CF, Schalke 04, Rosenborg) oraz w E (FC Barcelona, Olympique Lyon, VfB Stuttgart, Glasgow Rangers) Muah ! Juz nie mogę się doczekać LM ;***
@down: Też jestem zadowolony z Groclinu. |
Cytuj:
No i wreszcie jakiś Polski klubik łatwo ograł swojego rywala w europejskich pucharach. |
Arsenal Londyn grupa H. Oto drużyny:
Arsenal Londyn Sevilla FC lub AEK Ateny Steaua Bukareszt Slavia Praga Grupa łatwa, problemy mogą być tylko z Sevillą na wyjeździe, reszta to luz. Bez problemu powinniśmy wyjść z pierwszego miejsca. |
1. Co to za LM bez Juventusu :<?
2. Sikora jest zajebisty. 3. Dziś ok. 22:30 być moze odwałam moje słowa o Lenczyka, że nie jest dobrym trenerem(emocje po gruzinach). 4. 2000 ludzi w Grodzisku. Byłem tam i nie wiem jak nie można zapełnić trybun -.-Jest tam nawet tanio i bepiecznie. |
umarł następny piłkarz
http://sport.onet.pl/0,0,1596848,wiadomosc.html Cytuj:
http://sport.onet.pl/0,0,1596419,wiadomosc.html myślicie, że to wszystko przez "dopalacze"? |
Cytuj:
Ale grupa wydaje się być w miare, prosta. Cytuj:
|
Cytuj:
Gogogo Bełchatów o/ 2:1 w 29. minucie :) |
Cytuj:
co do LM, to Real wygra, napewno wygra, chyba ze sprawe zjebie Pepe, najwieksza ciota; p o, już 4;2 dla ruskich pogromcow \o/ |
4 liga, 4 liga GKS! (czyt. obronaX()
|
Cytuj:
I to Ukraińcy są :S @up B-Klasa ;< |
Piękny pogrom w Bełchatowie ;<
|
A nie chciało mi się 10 minut temu, sopcasta uruchamiać ; /.
|
Ha ha ha. Polska piłka - dno! Jedyne z kim możemy rywalizować to Kazachowie, bo Gruzini też już są dla nas za mocni.
|
No to GKS own3d. ;-\
Emcess. |
Tja,own..........................................
4:2 2:0 |
No, no pieknie Arsenal 3:0 ze Sparta Praga
7' Rosicky 82' Fabregas 89' van Persie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bełchatów odpadł i chromolić ich!!! Cieniaki!!! Za rok nadejdzie czas Wisły Kraków!!! A to grupy LM: Grupa A: Liverpool FC FC Porto Olympique Marsylia Besiktas Stambuł Grupa B: Chelsea Londyn Valencia CF Schalke 04 Gelsenkirchen Rosenborg Trondheim Grupa C: Real Madryt Werder Brema Lazio Rzym Olympiakos Pireus Grupa D: AC Milan Benfica Lizbona Celtic Glasgow Szachtar Donieck Grupa E: FC Barcelona Olympique Lyon VfB Stuttgart Glasgow Rangers Grupa F: Manchester United AS Roma Sporting Lizbona Dynamo Kijów Grupa G: Inter Mediolan PSV Eindhoven CSKA Moskwa Fenerbahce Stambuł Grupa H: Arsenal Londyn Sevilla FC lub AEK Ateny Steaua Bukareszt Slavia Praga. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pare ostatnich tematów z topicu. Panowie, nawet na jakiejś wsi, co są 3 domy na krzyż mają tv, lub radio i znają grupy, więc nie spamujcie po ileś kroć jak są wyniki losowań. @Jakiś niu tjemat. No fajnie że chociaż Dyskobolia awansowała, tylko co będzie jak jutro trafi na Bayern, lub innych takich ;s *EDIT* Austria 16,300 1 LM, 3 PU Izrael 14,500 1 LM, 2 PU Słowacja 12,332 1 LM, 2 PU Polska 12,041 1 LM, 2 PU Jeszcze trochę nam brakuje, byśmy mieli tą normalną sytuacje, i 4 kluby w pucharach. A tu tylko jeden klub w pucharach, a przypomne że w klubowym kalendarzu to dopiero dzisiaj zaczyna się sezon, lub powiedzmy że max po Superpucharze. |
szkoda, pierwsze 3 bramki dla dnipra - do wybronienia. momentami ładnie graliśmy, szkoda, że tego nie wykorzystaliśmy ... :(
|
Cytuj:
a dida z jego zajebistą grą w nominowanych,cech który był nieobecny przez większość lm albo potem bronił słabiej raczej...maldini stary kot-za co? 8o |
Dyskobolia została wrzucona do 8mego koszyka w którym nie jest rozstawiona i może trafić na jeden z wymienionych klubów.
-Lens, -Tottenham, -Dinamo Bukareszt, -Getafe, -Crvena Zvezda zródło - uefa.com Ciężko dla naszego, jedynaka w pucharach, ciężko. Więc gramy z Crveną Zvezdą Belgrad. |
Groclin gra z Crvena Zvezdą Belgrad. Nie jest źle, mogliśmy trafić dużo gorzej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gorzej trafić mogliśmy, ale myślę, że Dinamo to mniej więcej przeciwnik na poziomie Crveny, może nieco lepszy. |
Sevilla 1 vs 0 Milan
Oddam Dide w dobre rę... Oddam Didę. Mecz niezły. Interwencje Didy wzbudzały uśmiech. Dobrze, że miał anioła stróża- Nestę. Mam nadzieje, że Ancelotti zrobi im zimny prysznic, i Rossoneri podniosą puchar. |
Piękne zachowanie zawodników Sevilli po strzeleniu bramki.
|
Sevilla - Milan 1:1. Liczę na zespół z Hiszpanii, nie pozwólcie tym Włochom na zdobycie pucharu !
@Edit: No i wykrakałem... 1:2 dla Milanu, eh, nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Mam tylko nadzieję, że w LM Arsenal spotka Milan i skopie im tyłki w imieniu Sevilli ;) |
Ehh..
2:1 dla Milanu |
karniak i gol =(3:1
|
Palop broni, Kaka dobija. Szkoda, ah, szkoda...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |