![]() |
Lubie jeść ogórki-Honera
oraz jego kolega (wszędzie łażą razem, i sie nie dziwie): A ja nie-Też Honera |
Cytuj:
klamac to tzreba umiec....... |
Name: Pa Ja Ja La Bo Bo Cziki Cziki
Sex: male Profession: Druid Level: 13 World: Honera Stepujacy Pomidor Mleczna Czekolada(dali mi namelocka -.-") Majtoszek Zmarszczone Jajco Pan Stanislaw Pis Andrzej Leper-Prezydent Pucybut Gwint od butelki Zypeala |
Chlebek krece na jednej rece - obecnie postac nie istnieje
Moczony Brudas - obecnie jest na mainie (ale zapoznalem sie z nim na rooku) David Coppershield (xDDD) - tez juz na mainie Tsar Matvey Ilya of Rookgaurd |
Zmarszcz mi freda- Galana
|
niezle
teraz ja
obsrana dupa pekl mi huj robie loda zyc mi szkoda :) jestem noob?8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Noob
PS: Hahaha taki nick. :P |
Hehe...
Ja przed chwila ubilem ineteres z gosciem o imieniu :D :D "Dziecko Zaglady Papierowej" albo chlop Zenek Genek XD
|
Mój kolego na harmoni ma nic -morderca misiow
:p |
Ja widzialam takiego goscia o nicku -> Czesc Witam albo Postrzelona dupa w stringach :D !! Ale najbardziej mi sie podoba Włochata Pacha !!! :D
|
Kancuba Duba (Isara) :)
|
19:02 You see Ge (Level 10). He is a druid. (Refugia)
lol na cycach ;/ jak ja nie daje rady drutem na 14 lvl ^^ hehe nie mam co sie męczyć tera na 1 hita padaja -.- |
lol
ja taki nick widzielm
babcia dzieli kluskami tato tylko nie pogrzebaczem x.X |
A ja widziałem taki nick : Zbuhany Gajowyy x_x
A tak na rooku to widziałem : Mokra żeński narząd płciowy Madzi (Luminera) :] EdiT : LOL napisałem Piz*da |
Najśmieszniejsze nicki:
Gruby Sork (czyli ja) Jeszcze Grubszy Sork (jak łatwo się domyślić to też ja...) Zbakana Kate Dawaj Knajt Armor Wszyscy na Novej bo tylko tam gram. Ps. przez moje nicki często słysze że jestem noobem. MAM TO GDZIEŚ! |
-Przyprawa do Grilla
-Sir Komorowski |
Fri itens plx (lub coś tego typu)
Daj coś Lolek Lolisław (bez polskich znaków) |
Mam kilka głupich nicków;] o to one:
Dzielnicowy Rozjebun'da Marszcz Freda Babcia ktora ma kapcie 12:56 You see Komisarz **** (Level 1). He has no vocation. 12:56 You see Jeb Any Szmaciaz (Level 1). He has no vocation. 12:57 You see Wypnij Dupe Szmato (Level 2). He has no vocation. 12:57 Jeb Any Szmaciaz: bierzesZ? 12:57 Komisarz ****: ta 12:57 Komisarz ****: cukierka jadlem' 12:58 You see Komisarz Hujas ci Wy Dupensa (Level 1). He has no vocation. 12:58 Rookmaster from hell: ;d 12:58 You see Daj Mi Jesc Szmato (Level 1). He has no vocation. 13:00 You see Czysty Kubel (Level 1). He has no vocation. 13:01 You see Osiedlowa Szmata (Level 1). She has no vocation. 13:02 You see Twoj Stary Bez Fujary (Level 1). He has no vocation. 13:04 You see Sierzant Kapucyn Jakich Malo (Level 1). He has no vocation. 13:04 You see Wiesz ze Chcesz Huja (Level 2). He has no vocation. 13:05 You see Mlaskaj Pytongaa (Level 1). He has no vocation. 13:06 You see Turlaj Dropsa Penero (Level 1). He has no vocation. 13:06 You see Dzielnicowy Speluniarz (Level 1). He has no vocation. 13:07 You see Dzielnicowy Kut As (Level 1). He has no vocation. 13:08 You see Jeb Ac Policje (Level 1). He has no vocation. 13:09 You see Jeb Any Szmaciaz (Level 1). He has no vocation. |
kolejny nick
Swinka porki
Bolek Suchy Dexter Kokos Meta Fizyka Andzia dupa(ban) Wszytskie postacie na guardi. |
Kolejne nicki:
- Powszechny Zjadacz Mareli - Obsranojajca Dupna Krosta - Smierdzacy Moczem - Bogaty Snob |
Siekaj tego po lewej-Galana
|
..........
|
Fajne nicki niewiem czy byly wymieniane b przeczytalem tylko kilka stronek:
Stara ciebie niekocha noobowaty charakterek dupa orangutana hurtownia papieru toaletowego pieprz sie myty-myty ruchac piekna rzecz |
Gdyby nasz prezydent grał w Tibie, uznałby to za obraze "głowy" państwa
-Small'Duck |
No to mój kumpel ma nicki:
Brudny Rolnik (Chimera) Duze Sutki (Askara) Dzien Bobry (Elysia) Frajezysko (Shivera) Juz za duzo Nickow (Eternia) Oranie Pola (Guardia) Pacniety (Zanera) Wystarczy tych nickow (Galana) Zgrzybiala Kobyla (Obsidia) Z*j*e*b Aldory (Aldora) Zmoczony K*u*t*a*s (Dolera) i jeszcze słyszałem o nicku Dont'like (Nebula) To wszystko :P |
Ja kiedyś widziałem "Ania do dyma***" i "Zenek Podpie-rdalacz"
Zenek to była moja postać :P Ale wykasowałem... |
najgłupsze nicki jakie widaiłem na iridi
Sut twojej starej Maszyna do robienia minet Pani boczek |
Ja widzialem/slyszalem:
Schylona Ilona Krwawa Nerka (ja B) ale przed chwila usunelem :P ) I jeszcze taki moze niesmieszny, ale jak go zobaczylem to wyplulem herbate Ziomal fo Hiberna :D |
Mój znajomy ma gorsze pomysły na nicki!!! Niestety teraz te postacie nieistnieją :(
-Jozef Stalline -Dozorcen Obozen Szfaben i jeszcze jakoś Adolf był przerobiony, ale nie pamiętam :) |
A wic tak:
Rogramiacz Nubostwa Odlacze wam Tibie Wes przestan Smierdzicie Kupom Sprzedaje Jaranie Quduata Maupa Swieze uhy I wedlug mnie najlepsze: Porobie se nim uhy (Sorc) |
Sry ze 2 razy ale zle kliknalem :(
A wiec tak: Rogramiacz Nubostwa Odlacze wam Tibie Wes przestan Smierdzicie Kupom Sprzedaje Jaranie Quduata Maupa Swieze uhy I wedlug mnie najlepsze: Porobie se nim uhy (Sorc) |
-Krwawa karina
-Krecik Dentysta -Master of the kupka -Kup Se Autobus -Lodek Rozek Czekoladowy -Jedziemy po ziolo zepsutym ursusem (muj stary char skasowany) :D xD na elysi jest ich duzo |
Obloczek Dupci (Obsidia) - mój kumpel
Devil royal obciagara (Obsidia) - też mój kumpel Tworca prezerwatyw (Obsidia) - kolejny kumpel lol kumple xD |
Ja spotaklem sie na
Aldora - Bezlitosne mietoszenie worka |
Ja dziś potkałem bandę gości którzy się ponazywali jak pokemony (ekans, arbok, raichu itp.) i lazili i "walczyli ze soba" (mowili <tackle> <growling> itp :D ). Potem widzialem "Gruby Waz" oraz :Pogromca Grubego Weza" :D :D
|
najgłupszym z najgłupszych nicków na roku i w całej tibi jest HIHO OF ALDORA (Aldora):cup: 8o :D X( :evul: ;( :( B) :] :p ;) :cup: :cup: :confused:
|
Albo HIHO DE DWARF OF CALMERA, nie dość że długi to jeszcze głupi.
@up Może to ten sam :P |
znam dwa takie głupie 1 hitman of nova -muj kuzyn 2 jeszcze grupszy sork 3 xeowniak-kumpel 4 mieciop-kumpel i Ujo of nova -ja oni powinni zdobyc puchar :cup:
|
-Zmarszczony polik
-Pogromca rzodkiewek -Ja mam tylko slaby leb -Ciagne Suta Mamuta |
na lucerze widzialem:
Pat Bez Kota Co Sie'Gapisz(kumpel) na askarze: Glosujnatuska na shiverze: Gównolicypedal(mój nick) Obrzygana Kapusta Ze Shabowym(kumpel):p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |