![]() |
omg kurwa niektorzy kurwa kochaja ta muzyke ten styl itd a nie ktorzy kochaja rock i to jest piekne tylko nie mowie ze to to gowno bo tego nie sluchasz itd ja slucham hip hopu pl i sie jaram ta muzyka nosze plny slucham tedego i chuj a ty najedzdzach ze teo gowno z jakiego powodu?? bo kochasz sie w np popie , feelu?? i kuchj lub ta muzyke itd ale z jakiego powodu ciskasz ze to gowno??// bo co bo nie sluchasz , nie wsuchales sie??????????? a cos tam o pei bylo,i co o prawdziwym zyciu= moze tak mam lubi tego wykonawce i chuj ci do tego??? nie lubisz go a on go lubi i to jest piekne
sory za bledy itd ale wciety jestem xdd elooo |
Co nie znaczy, że nie można wyrażać negatywnych opinii na temat tej... muzyki. Jeśli komuś się to nie podoba - ma prawo negatywnie skrytykować. Jeśli porównuje polski hip-hop do gówna, to widocznie wybitnie mu się nie podoba. Wolność słowa.
|
Cytuj:
http://img99.imageshack.us/img99/185...azpl2009in.jpg I nie mów,że te błędy specjalnie robił, bo on na to za głupi jest. |
Żałosne z was gimbusy.
|
Cytuj:
I tak, polski (c)rap to gówno |
Cytuj:
1. bo duzo przeklinają 2. "spiewaja" o samych smutnych rzeczach, o tym jak jest trudno zyc w polsce 3. nie przychodzi mi teraz do glowy jakis inny argument. Jest wielu raperów repezentujących różne style, jeden rapuje o tym jak jest ciężko (stare płyty Peji, Fenomen, Grammatik) a drugi rapuje o tym, że życie ma pozytywne strony (Łona, Zeus, Elegans). Wiec lirycznie idzie znaleść sobie kogoś kogo polubisz, no chyba że to nie lubienie pojawia się bo nie podobają Ci się bity no to już trochę inaczej, nie mniej jednak myślę, że na to też dałoby się coś poradzić. |
Jak się jest debilem, to życie jest ciężkie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sprawdz ich bitwe podczas Bitwy o Mokotow z 2008 roku. |
Cytuj:
@edit: Cytuj:
|
@Wiślaczek
Jeśli chodzi o freestyle to tam się troche orientuje, ale dawno nie widziałem tak "ostrej" bitwy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pancze ostre tam leciały :) np. O Posejdonie etc |
taa, bedziesz jakims zarobasem bedziesz dla kogos za*******al i narzekał ze mało hajsu a on robi to co kocha ... i taka jest prawda . kocha to i ma z tego gruby hajs
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Właśnie, a Eminem nie rapuje o swoich przeżyciach? Peja czy O.S.T.R też o tym tworzą kawałki. I co żyjesz w Polsce nie możesz mówić o tym jak jest bo to jest głupie? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eminem'a szacunek u 20 ćpunów i 40 dziwek :o. Rap w USA to tak jak Pop w Polsce,chujowe i popularne. |
Cytuj:
jak im brak tej zdolności, to dlaczego ich 2 płyty schodzą najlepiej w polskim rapie? Jednak chyba ktoś chce ich słuchać, więc muszą mieć jakas 'umiejętność' fanboju eminema z pewnością więcej kawałków Peji czy Ostrego niż 5 to nie słyszałeś, jestem tego pewien. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Inaczej tego, chyba skomentować nie można. |
Cytuj:
@edit A co do twojego argumentu o gównie w restauracji... n/c |
@Kabalin
Cytuj:
@Yoh Asakura -5pkt SLU gang :////// |
To mogl dac komus sprawdzic, albo wrzucic do Worda, nic nie usprawiedliwia tak poteznej beki
|
Cytuj:
@edit a tak wogóle to co za sens mają słowa "Uliczna sława, która duma mnie napawa" ??? To znaczy że ktoś mieszka na ulicy i jest z tego dumny ta?? To szacun dla takich |
@piramjida
mógł, owszem. Widocznie nie szukał usprawiedliwienia, chciał to pokazać. Ale dlaczego - nie wiem. Wyróżniłem tylko jak on sam tłumaczy to w kawałkach. @ Co do całego tego zamieszania z Peją.. Osobiście lubię niewiele jego kawałków, nie lubię stylu ulicznego w rapie. Ale mam do niego szacunek za to, co dla polskiego rapu zrobił, osiągnął wiele. 'Piętnastak' to dla mnie naprawdę przezajebisty kawałek, wg. mnie najlepszy dotychczas. |
Cytuj:
Co do rapu w usa-tak to jest jak sie zna tylko tych mainstreamowcow co liza lizaka na dachu limuzyny.Wyobraz sobie ze underground wystepuje rowniez w popowej Ameryce! Bez pozdrowienia. Topic@ Goraca zima sie zapowiada dzieki Pjusowi i projektowi Parias! |
@up ty tam chuja wiesz, a co twoj wniusl? lukasek powiedział prawde bo ten koles pierdoli cos non-stop ;s i wkuriwa.a co do amerykanskiego rapu to tak jest ;] gadasz o tych co liza lizaka na dachu limuzyny to tak jak bys gadal o jakims sławnym polskim raperze. a chociaz wiesz cos o lil wayne ze tak pierdolisz? widac ty tez tylko takich znasz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i podbijam Lotressa, gimbusy wyperdalać. 'Peace, yo!' jak to rzekł kiedyś Uszat na wolno. |
Cytuj:
|
2xUP
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
hahaha jaki tekst , żenada chłopcze. |
Kiedy ja napisałem szczerą prawdę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wracaj na DZIELNIE ghaghagha. Wiesz co odróznia tych dwóch?Ze jeden jest gluchy anatomicznie, 2 drugi bo nie ma talentu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |