Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

pawlon 22-05-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia
Orshabaal padł, ale lootem się nie chwalą.

Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn.

Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być :P Pierwszy raz spotkało moją postać coś takiego dotąd byłem powrzechnie respektowany... no ale coż czasy się zmieniają... ;)

no to chyba dla galany nic nowgo ;)
oni juz malo kogo szanuja. nie zaleznie od lev.a co konda ostanio wyprawia to bajka ;]
EDIT: juz wiem kto go okradl :D ale nie zamierzam tego rozglaszac ;)
Kenseji@ bycie przyjacielem szkodiego nie robi z nikogo ass lickera, za to twoje niektore wypowiedzi zarowno tu, jak i na tibia.com forum, na to dosc wyraznie wskazuja.

ProCZOP 22-05-2006 17:56

Orshabaal

Przykro mi ale Orshabaal nie padł.
Wynika to z tego (i jest to w 100% pewne), że taki czyn zawsze zostawia ślady na stronie tibia.com w statystykach. Niestety takiego śladu tam nie ma. Padły tylko 42 osoby.

Killed Players: 42
Killed by Players: 0
(to samo w "Last Day" and "Last Day")

A więc finito. Jak nie macie dowodów na ubicie tego stwora to sie nie ośmieszajcie pisząc dalej i próbując wszystkich nabrać na swoją niczym nie popartą hipotezę.

dressu 22-05-2006 18:11

@UP

zgadzam sie z toba , nie bylo mnie przy tym , ale ze statystyk mozna wywnioskowac ze orshabaal nie padl. Zarowno na erig.net jak i na tibia.com jest napisane ze padly 42 osoby a orshabaal nie. Nawet na forum tibia.com oen nie chce sie pochwalic lootem.
Tyle ze Tharrin ma ssa jak Oen pokazuje mu blue gem. Moze specjalnie to uknuli "high lvle" by sie nie osmieszyc ze nie dali rady a teraz wpajaja ludzia ze go ubili.

KTos tam nawet na forum tibia.com napisal ze jak byl na redzie orshabaal to zaczal uciekac , moze im uciekl po prostu. Poza tym padli Konda ,Stone reaver, Balwyn (wspanialy powrot po 1,5 miesiaca przerwie , congratulations) i inni. Sadze ze nie ubito Orshabaala a starystyki nie klamia.

Demiphant 22-05-2006 18:29

Statysyki zaliczane są do 0 albo 1 więc mogło jeszcze nie zaliczyć.Zeby być 100% pewnym trzeba poczekać do jutra;p Xisso doszła do keekza

Kenseji 22-05-2006 18:56

Tez wiem kto okradl kardeara i juz to poiedzialem ahahah :D

Bilbag 22-05-2006 19:17

a moze jednak?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ProCZOP
Wynika to z tego (i jest to w 100% pewne), że taki czyn zawsze zostawia ślady na stronie tibia.com w statystykach. Niestety takiego śladu tam nie ma. Padły tylko 42 osoby.

A więc finito. Jak nie macie dowodów na ubicie tego stwora to sie nie ośmieszajcie pisząc dalej i próbując wszystkich nabrać na swoją niczym nie popartą hipotezę.

a ja mysle ze to wystarczy
http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0011.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0010.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0009.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0008.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0007.jpg

P.S. W jakim momencie padł konda?
bo na jednym z ss'ów widać jak orsh ma red hp a konda jeszcze się trzyma :P

szkodi 22-05-2006 19:19

z orsha spadl blue gem, giant sword, 17 black pearls

Lady69 22-05-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
W nocy na Galanie byl Orsh~, bloknol Go Oen, padlo kilku Hlv

Konda
May 22 2006, 02:29:11 CET Killed at Level 171 by Orshabaal
Balwyn
May 22 2006, 03:14:29 CET Killed at Level 91 by Orshabaal
Stone reaver
May 22 2006, 02:41:49 CET Killed at Level 97 by Orshabaal

EDIT:
.... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie , [/b]mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.

A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc Buuu ale ja tak nie mogę omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace <joke> XD
hyhyhy
Own3d

Owned??? e wlasnei nie owned, bo to ci ja pisałam było moją wypowiedzią a dalej "A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie MOGLEM...to ze czepialas sie lv 55 knighta,grajac 74 knightem, to jest czysty power abuse, dlacze?" ->to byl cytat wypowiedzi Sinida, wiec następnym razem czytaj uważniej -.-.

OK ale ten teamt jest juz zakonczony i pisac o nim nie bde-.- .

a co do orsha to gz !! wreszcie sie pojawil na galanie =p a jezeli wypadl blue gem :o! no to jescze wieksze gz dla tego co ma loota XDD

Lord Hybrid 22-05-2006 20:23

co do Balwyna to chyba nie on :P

z trade:
13:41 Rogue'Lorenzo: SELL Castle Shield, Dwarven Armor, 2x Steel boots, DSM, Demon Shield, Royal Helmets, Golden Armor

z priv za castle shield:
13:45 Rogue'Lorenzo: 300k

roque jest wkoncu w gildii przeciwko kardearowi etc. :p

Fabolous 22-05-2006 20:55

Name: Rivenn

Guild membership: Member of the Righteousness

chyba wszystko zostalo zalatwione

pawlon 22-05-2006 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bilbag

orshabaal padl na 100%.
z tego co wiem padlo wiecej wyzszych lev, konda padl jak probowal lurowac, wiec te ssy sa juz po jego dedzie. ston~ tez, balywn chyba tez ale nie wiem, padl tez corrupted samurai.
co do statystyk prawdopodbniow wyswietli go jutro jako zabity. czemu mialby uciec skoro byl na red hp, i byl team bloker i reszta by go scigac?

Isildur's Earl 22-05-2006 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
orshabaal padl na 100%.
z tego co wiem padlo wiecej wyzszych lev, konda padl jak probowal lurowac, wiec te ssy sa juz po jego dedzie. ston~ tez, balywn chyba tez ale nie wiem, padl tez corrupted samurai.
co do statystyk prawdopodbniow wyswietli go jutro jako zabity. czemu mialby uciec skoro byl na red hp, i byl team bloker i reszta by go scigac?

@up to dobrze gada, dać mu herbaty!

Orsh~ padł, mogę was zapewnić...

kamsz 22-05-2006 21:46

giz, gdybysmy nie podostawali delejtow etc. (mowie tu o BARDZO dawnym corentiros) to polowa z was - na bank - by gryzla glebe za to co tu wypisuje, za cala glupote ;s

@szkodi
gj

@lady69
czas napisac do bravo girl ;s

@rest
cokolwiek, zanim napiszecie reply, nie obchodza mnie wasze lvle/skille bo wladzy na galanie juz nie mam :> ale jak czytam posty w tym temacie to mi sie zal was robi, jakie wy biedne ludzie jestescie ;] oczywiscie mowie o niektorych :> niektorzy sobie dobrze radza :> w moich oczach ofkoz :)

kr,
k.

Demiphant 22-05-2006 22:12

kamsz ale dostaliście;p i powiedz kto by gryzł glebe plis;]

thewojtek 22-05-2006 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz
giz, gdybysmy nie podostawali delejtow etc. (mowie tu o BARDZO dawnym corentiros) to polowa z was - na bank - by gryzla glebe za to co tu wypisuje, za cala glupote ;s

@szkodi
gj

@lady69
czas napisac do bravo girl ;s

@rest
cokolwiek, zanim napiszecie reply, nie obchodza mnie wasze lvle/skille bo wladzy na galanie juz nie mam :> ale jak czytam posty w tym temacie to mi sie zal was robi, jakie wy biedne ludzie jestescie ;] oczywiscie mowie o niektorych :> niektorzy sobie dobrze radza :> w moich oczach ofkoz :)

kr,
k.

Gdybyscie nie sharowali to byscie nie dostali Deletów/rooków....
jest jak jest, wspominam stare czasy z lezka w oku.... BYŁO by na 100% inaczej czy lepiej? nikt tego juz sie nigdy nie dowie

Skaton 22-05-2006 23:37

Lady Jah padla.

May 22 2006, 22:43:45 CET Killed at Level 75 by Keekz'Lorenzo and by Begger inco

Rogue'Lorenzo: "How We Livin has officialy declared war upon Righteousness"

pozdrawiam.

Demiphant 23-05-2006 00:09

Konda ma bana na miesiąc wbił go na edron potem zedytował konto,żeby nie było widać;* A ja miałem można to nazwać farta bo dosłownie 1-2 minuty przed tym jak Konda dostał bana i zaczęciem war zrobiłem swoją gildie;p

szkodi 23-05-2006 01:06

tak.

Juz odpowiadam na pytania wszystkich :)

Konda zostal zbanwowany na miesiac za pking ;] vallianto i rogue postawili noobhcary na redzie a icaurs poszedl lurowac konde, ten go zburstowal :P

rzecz 2 :

Rumcio padl, z tego co wiem to pol "akademii" jest huntowana

rzecz 3 :

kenezu hacked :(

Miltoner 23-05-2006 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ProCZOP

2006-05-23 Galana (1) Galana (30)

dressu 23-05-2006 08:25

czyli Demi mowisz ze jestes neutral rozumiem. bedziecie sie bic ?

Szkodi a wiesz dokladnie moze kto jest huntowany?

galana spadla na psy , rivenn kekz sir imp wykorzystali to bezlitosnie ze konda dostal banna.

Demiphant 23-05-2006 09:38

Póki co jestem neutral wraz z całą moją gildią.Nie wykorzystali tylko sami mu go wbili ściągając go w pułapke.Huntowane jest Right~ i połowa akademi Right~ czyli Majestic z ostatnich dwóch dni,którego już niema

Tragicall 23-05-2006 10:20

Dziwnie jest pisać o huntowaniu Right~ skoro siła ich jest większa z sojusznikami niż HWL. Sadzę, że wojna zapowiada się ciekawie,a trza jeno poczekać na reorganizacje szyków gildii Oena (obecnie). W ostateczności zawsze mogą przez miesiąc iść na urlop, a wtedy wróci Konda, i podjąć bój na nowo z resztkami wrogów, bo tym długiego życia nie wróżę wspólnie.

thewojtek 23-05-2006 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tragicall
Dziwnie jest pisać o huntowaniu Right~ skoro siła ich jest większa z sojusznikami niż HWL. Sadzę, że wojna zapowiada się ciekawie,a trza jeno poczekać na reorganizacje szyków gildii Oena (obecnie). W ostateczności zawsze mogą przez miesiąc iść na urlop, a wtedy wróci Konda, i podjąć bój na nowo z resztkami wrogów, bo tym długiego życia nie wróżę wspólnieN

No nie wiem HWL tez ma sojusznikow, a sojusze RIght~ sie wykruszyly..... NVM, GL both sides...

dressu 23-05-2006 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Póki co jestem neutral wraz z całą moją gildią.Nie wykorzystali tylko sami mu go wbili ściągając go w pułapke.Huntowane jest Right~ i połowa akademi Right~ czyli Majestic z ostatnich dwóch dni,którego już niema

czyli mozna sie domyslac zety tez jestes hunted ;]a wlasnie czemu akurat polowa a nie cala gildia akademii?

jastr 23-05-2006 15:21

No no niezły pomysł z banem kondy gratz taktyki. Ciekawi mnie co z tego wszystkiego wyniknie, jak do tego wszystkiego odnosi się langan team czyli kto z kim i kiedy :P 30 dni bana nieźle i chyba jeszcze 1 ban i delete konta więc po banie będzie bardziej ostrożny niż kiedykolwiek. Swoją drogą wyobrażaliście sobie galanę bez kondy?? Ciekawe jak by to było :) trochę chyba anarchi i walki o władzę no i w końcu nie było by "stałej " elity. 30 dni to sporo ale ciekawę czy bez kondy Right~~ wyjdzie na jakąś open battle. Zapewne będzie to jak ostatnio (wtedy chyba miał 7 dni) czyli pz i tyle.

Pawio 23-05-2006 16:14

chciałbym by wygrał konda i stare academy. a czemu? poprostu keekza nie lubie bo mialem ostro przechlapane od niego a ziomek od Sir imp :p

dressu 23-05-2006 17:27

no to sie porobilo , prawie cala gildia majestic (allied z kondy gildia) pouciekala. Gdzie wasz honor , gdzie was lojalizm do right~? Czemu poodchodziliscie i pochowaliscie sie w neutralnychgildiach/ Walczcie , tak to juz jest z polakami ze kiedy przychodzi co do czego chowaja sie. Zbierzcie sie w kupe macie szance przeciez ,nie poddawajcie sie jesli sie zgracie to macie jeszcze szanse!

Miltoner 23-05-2006 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
No no niezły pomysł z banem kondy gratz taktyki. Ciekawi mnie co z tego wszystkiego wyniknie, jak do tego wszystkiego odnosi się langan team czyli kto z kim i kiedy :P 30 dni bana nieźle i chyba jeszcze 1 ban i delete konta więc po banie będzie bardziej ostrożny niż kiedykolwiek. Swoją drogą wyobrażaliście sobie galanę bez kondy?? Ciekawe jak by to było :) trochę chyba anarchi i walki o władzę no i w końcu nie było by "stałej " elity. 30 dni to sporo ale ciekawę czy bez kondy Right~~ wyjdzie na jakąś open battle. Zapewne będzie to jak ostatnio (wtedy chyba miał 7 dni) czyli pz i tyle.

Caly langan team jest neutralny

szkodi 23-05-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
no to sie porobilo , prawie cala gildia majestic (allied z kondy gildia) pouciekala. Gdzie wasz honor , gdzie was lojalizm do right~? Czemu poodchodziliscie i pochowaliscie sie w neutralnychgildiach/ Walczcie , tak to juz jest z polakami ze kiedy przychodzi co do czego chowaja sie. Zbierzcie sie w kupe macie szance przeciez ,nie poddawajcie sie jesli sie zgracie to macie jeszcze szanse!

pozdrowienia dla czytajacego to forum lorda "wahadelko" hybrida :D

rogue deleted
neadz i knight of martz banned

Xulorin 23-05-2006 20:53

Nie sądze by wygrana HWL przyniosła korzyści :P. Szczególnie dla tych którzy narzekali na PA. :)

@ Catrishia
To że "miałeś" szacunek u nich to Ci się wydawało, oni zniszczą każdego kto stanie im na drodze :) nawet swoich... Nie wieżysz? Ja nadal pamiętam jak Konda zabił Maloki'ego chociaż to był jego rl friend. :)

thewojtek 23-05-2006 20:55

Cytuj:

Moze to nie o to chodzi ze sie boja? tylko nie chca walczyc ani po jednej ani po drugiej stronie, bo maja tu i tu qmpli.... ehhh "lojalnosc" to slowo wzgledne, bo wobec czego byc lojalnym? ludzi z ktorymi sie walczylo przeciw pats? czy gildi w ktorej sie bylo po tej ze wojnie? ehhh
Sir Zemus doszedl do Right~

szkodi 23-05-2006 21:20

Cytuj:

Moze to nie o to chodzi ze sie boja? tylko nie chca walczyc ani po jednej ani po drugiej stronie, bo maja tu i tu qmpli.... ehhh "lojalnosc" to slowo wzgledne, bo wobec czego byc lojalnym? ludzi z ktorymi sie walczylo przeciw pats? czy gildi w ktorej sie bylo po tej ze wojnie? ehhh
Sir Zemus doszedl do Right~

ale hoor to juz raczej nie jest slowo wzgledne? pol akademii (procz demiego ktory wyszedl kilka minut przed rozpoczeciem sie wojny) pokazala ze lubia sie chowac i zmieniac swoje oblicze. jak zawieje tak maja ;p juz przytaczalem pana lorda wahadelko :D

dressu 23-05-2006 21:23

Wlasnie Szkodi, co do ciebie , ty i twoja gildia jestescie neutralni czy macie jakies powiazania z Right~/HWL?

KRotko mowiac jestes neutral czy macie allied z ktoras z tych gildii?

co do Lorda Hybrida to n/c . Wielki sojusznik right~ -.-. Tak to wlasnie jest ze polacy sa falszywi. LORD HYBRID pytam sie tu oficjalnie na forum po ktorej jestes stronie? A co do pozostalych membersow majestic to nie ma sensu nawet sie wypowiadac. Slyszalem z roznych zrodel ze taki pan Jeffrey Kinta tak sie wczoraj palil do walki , tak chcial im koniecznie dolozyc , chcial dojsc do Right~ a dzis co ? prosze bardzo w neutralnej gildi siedzi jak inni z majestic.
Jedynie ktorzy nie opuscili kondy gildii to Skopo de'tag (lider majestic) , Raverton i jeszcze paru ma inva ale nie wiadomo czy dolacza. Rumcio sie wykruszyl , padl wczoraj i zamiast walczyc , zemscic sie , to jest neutralny i nie ma wcale zamiaru walczyc ale co to dla niego tak padac , on przeciez to lubi :/

@EDIT:
wlasnie a co z Grudging? Ona bedzie neutralna czy jest po stronie Oena swojego bliskiego przyjaciela czy moze po stronie Icarusa swojej milosci (smiech)? Jej gildia jest neutral? Wiesz cos na ten temat Szkodi?

Widzialem tez Zazka jak ma inva do kondy gildii , radze wam nie ufajcie mu , widzialem go dzis jak sobie latal beztrosko z Icarusem i gadali sobie gdzie by tu pojsc , "Darashia or Edron' slowa Icarusa

thewojtek 23-05-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
ale hoor to juz raczej nie jest slowo wzgledne? pol akademii (procz demiego ktory wyszedl kilka minut przed rozpoczeciem sie wojny) pokazala ze lubia sie chowac i zmieniac swoje oblicze. jak zawieje tak maja ;p juz przytaczalem pana lorda wahadelko :D

No to pol akademi, czy cala oprocz Demiego? :))) masz racje Honor to slowo przynajmniej dla mnie bardzo wazne.... wiec jesli juz zdecydowali byc w gildi allied with Pats, tzn. ze powinni byc lojalni do konca... ehhh ale nie kazdy ma ten Honor, przeciez to tylko gra, choc dla mnie wlasnie to jest najwazniejsze w niej, przyjazn, lojalnosc, honor......
ehhh ale jakze niehonorowe bylo dojscie po przegranej do wroga? just n/c

Fabolous 23-05-2006 21:58

Name: Gaostic

Banished: until May 30 2006, 18:47:04 CET because of game weakness abuse

Name: Gain Tina

Banished: until May 30 2006, 18:48:47 CET because of game weakness abuse

Kenseji 23-05-2006 22:41

Nie dziwi mnie to ze na galanie mnostwo jest nielojalnych ludzi (right academy) etc.

Kazda z tych gildi powstala dla zwyklych ass lickerow,dochodza do nich ludzie ktorzy nie walcza o swoja gildie,lecz chronia wlasna dupe,a jesli po drugiej stronie barykady staja ich 'przyjaciele' ,wtedy dochodza do gildi neutralnych,bo przeciez nie beda ginac w imie niczego.

2 rzecza ktora mnie zaskoczyla jest dzialanie rivenna,ktory dostal kase i eq za deada od kony,worcil do right,a po banie doszedl znow do hwl,male wahanie czy chcec pomocy keekza ktory wkrecil sie w to na amen,mysle ze poniosly go nerwy,za miesiac z pewnoscia nie bedzie posiadal tyle woli walki,tak samo zreszta jak reszta hwl.

jak narazie 6 osob z hwl ma bana/delete

icarus,begger,anurchy,nuskei oni nie maja nic do stracenia
Dlatego walcza.
Nie rozumiem natomiast postepowania rivenna,keko i dark smooke

Lord Hybrid 23-05-2006 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
pozdrowienia dla czytajacego to forum lorda "wahadelko" hybrida :D

rogue deleted
neadz i knight of martz banned

Thanks. :) Ale z tego co widze to tylko Ja, Anevarix, Skopo de'tag, Rembik, Raveton, Sir Zemus i Dray Hubertos dołączy do Right~ tak jak byli w Academy i Majestic więc nie przypier...... się do nas o lojalność bo ta nam została. Dodatkowo Skopo też był w gildii keekza chyba przez 1 h zgadnij po co :> Kwestia tylko taka że all vice Right~~ sa non-stop offline :p

Btw. Widze że ty jednak zmieniłeś strone bo nie jestes już u boku Kondy którym zawsze sie wpierałeś, a i zadajesz głupie pytania na forum typu czy ktoś już płacił jak np. Rumcio. Czas sie zdecydować.....

A to w kwestii uzupelnienia Fabolousa:

Name: Gaostic
Banished: until May 30 2006, 18:47:04 CET because of game weakness abuse

Name: Gain Tina
Banished: until May 30 2006, 18:48:47 CET because of game weakness abuse

Name: Rogue'Lorenzo
Banished: until deletion because of game weakness abuse

Name: Neadz
Banished: until Jun 22 2006, 18:33:37 CET because of game weakness abuse (1 month)

Name: Knight of Martz
Banished: until May 30 2006, 18:49:17 CET because of game weakness abuse

Name: War survivor
Banished: until deletion because of game weakness abuse

thewojtek 23-05-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
Nie dziwi mnie to ze na galanie mnostwo jest nielojalnych ludzi (right academy) etc.

Kazda z tych gildi powstala dla zwyklych ass lickerow,dochodza do nich ludzie ktorzy nie walcza o swoja gildie,lecz chronia wlasna dupe,a jesli po drugiej stronie barykady staja ich 'przyjaciele' ,wtedy dochodza do gildi neutralnych,bo przeciez nie beda ginac w imie niczego.

2 rzecza ktora mnie zaskoczyla jest dzialanie rivenna,ktory dostal kase i eq za deada od kony,worcil do right,a po banie doszedl znow do hwl,male wahanie czy chcec pomocy keekza ktory wkrecil sie w to na amen,mysle ze poniosly go nerwy,za miesiac z pewnoscia nie bedzie posiadal tyle woli walki,tak samo zreszta jak reszta hwl.

jak narazie 6 osob z hwl ma bana/delete

icarus,begger,anurchy,nuskei oni nie maja nic do stracenia
Dlatego walcza.
Nie rozumiem natomiast postepowania rivenna,keko i dark smooke

Keekz za mocno sie w to wkrecil i juz nie ma odwrotu, Rivenn tylko kase odzyskal nic wiecej.....
huj wie... jedna czy druga strona wygra i tak na galanie bedzie SHIT!....

Demiphant 23-05-2006 22:50

Rivenn wiedział,że wróci do HWL jak brał kase i eq od Kondy.Btw znowu wracają bany dla przeciwników Kondy,czy to nie dziwne troszke?

szkodi 23-05-2006 22:58

Cytuj:

Wlasnie Szkodi, co do ciebie , ty i twoja gildia jestescie neutralni czy macie jakies powiazania z Right~/HWL?

KRotko mowiac jestes neutral czy macie allied z ktoras z tych gildii?

co do Lorda Hybrida to n/c . Wielki sojusznik right~ -.-. Tak to wlasnie jest ze polacy sa falszywi. LORD HYBRID pytam sie tu oficjalnie na forum po ktorej jestes stronie? A co do pozostalych membersow majestic to nie ma sensu nawet sie wypowiadac. Slyszalem z roznych zrodel ze taki pan Jeffrey Kinta tak sie wczoraj palil do walki , tak chcial im koniecznie dolozyc , chcial dojsc do Right~ a dzis co ? prosze bardzo w neutralnej gildi siedzi jak inni z majestic.
Jedynie ktorzy nie opuscili kondy gildii to Skopo de'tag (lider majestic) , Raverton i jeszcze paru ma inva ale nie wiadomo czy dolacza. Rumcio sie wykruszyl , padl wczoraj i zamiast walczyc , zemscic sie , to jest neutralny i nie ma wcale zamiaru walczyc ale co to dla niego tak padac , on przeciez to lubi :/

@EDIT:
wlasnie a co z Grudging? Ona bedzie neutralna czy jest po stronie Oena swojego bliskiego przyjaciela czy moze po stronie Icarusa swojej milosci (smiech)? Jej gildia jest neutral? Wiesz cos na ten temat Szkodi?

Widzialem tez Zazka jak ma inva do kondy gildii , radze wam nie ufajcie mu , widzialem go dzis jak sobie latal beztrosko z Icarusem i gadali sobie gdzie by tu pojsc , "Darashia or Edron' slowa Icarusa

moja jest neutral.
hybrydzik i reszta pokazali nam dlaczego inne nacje w wiekszosci smieja sie z ludzi :) gratulujemy papierkowej lojalnosci. skopo przynajmniej iraverton zostali za co naleza sie im oklaski.
co do grudging to rozmawialem z nia i jak narazie nie che walczyc, ale.. zawsze jest ale :)

Cytuj:

No to pol akademi, czy cala oprocz Demiego? :))) masz racje Honor to slowo przynajmniej dla mnie bardzo wazne.... wiec jesli juz zdecydowali byc w gildi allied with Pats, tzn. ze powinni byc lojalni do konca... ehhh ale nie kazdy ma ten Honor, przeciez to tylko gra, choc dla mnie wlasnie to jest najwazniejsze w niej, przyjazn, lojalnosc, honor......
ehhh ale jakze niehonorowe bylo dojscie po przegranej do wroga? just n/c

zgadzam sie ze to tylko gra, ale odwzorowuje zachowanie ktore moze zostac zobaczone w zyciu realnym :) tak ze juz wiemy jak w zyciu normalnym zachowuja sie niektorzy panowie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Btw. Widze że ty jednak zmieniłeś strone bo nie jestes już u boku Kondy którym zawsze sie wpierałeś, a i zadajesz głupie pytania na forum typu czy ktoś już płacił jak np. Rumcio. Czas sie zdecydować.....

jezeli nie wiesz o niektorych sytuacjach to sie nie wypowiadaj. jakbys sie zglebil w temacie to wiedzialbys ze odszedlem z righteusness wczesniej od rivenna, toxo czy impa. bylo to 2-3 dni przed rozpoczeciem wojny. a musisz tez wiedziec ze moja osba byla rowniez bezposdrednio czynnikiem prowadzacym do wojny i przeciwstawieniu sie kondzie. enough? a pytanie co od rumcia bylo proste - jezeli przeszedl do demiego to swiadczy ze albo sie boi, albo sie splacil. to akurat jest oczywiste ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01.