![]() |
Cytuj:
oni juz malo kogo szanuja. nie zaleznie od lev.a co konda ostanio wyprawia to bajka ;] EDIT: juz wiem kto go okradl :D ale nie zamierzam tego rozglaszac ;) Kenseji@ bycie przyjacielem szkodiego nie robi z nikogo ass lickera, za to twoje niektore wypowiedzi zarowno tu, jak i na tibia.com forum, na to dosc wyraznie wskazuja. |
Orshabaal
Przykro mi ale Orshabaal nie padł.
Wynika to z tego (i jest to w 100% pewne), że taki czyn zawsze zostawia ślady na stronie tibia.com w statystykach. Niestety takiego śladu tam nie ma. Padły tylko 42 osoby. Killed Players: 42 Killed by Players: 0 (to samo w "Last Day" and "Last Day") A więc finito. Jak nie macie dowodów na ubicie tego stwora to sie nie ośmieszajcie pisząc dalej i próbując wszystkich nabrać na swoją niczym nie popartą hipotezę. |
@UP
zgadzam sie z toba , nie bylo mnie przy tym , ale ze statystyk mozna wywnioskowac ze orshabaal nie padl. Zarowno na erig.net jak i na tibia.com jest napisane ze padly 42 osoby a orshabaal nie. Nawet na forum tibia.com oen nie chce sie pochwalic lootem. Tyle ze Tharrin ma ssa jak Oen pokazuje mu blue gem. Moze specjalnie to uknuli "high lvle" by sie nie osmieszyc ze nie dali rady a teraz wpajaja ludzia ze go ubili. KTos tam nawet na forum tibia.com napisal ze jak byl na redzie orshabaal to zaczal uciekac , moze im uciekl po prostu. Poza tym padli Konda ,Stone reaver, Balwyn (wspanialy powrot po 1,5 miesiaca przerwie , congratulations) i inni. Sadze ze nie ubito Orshabaala a starystyki nie klamia. |
Statysyki zaliczane są do 0 albo 1 więc mogło jeszcze nie zaliczyć.Zeby być 100% pewnym trzeba poczekać do jutra;p Xisso doszła do keekza
|
Tez wiem kto okradl kardeara i juz to poiedzialem ahahah :D
|
a moze jednak?
Cytuj:
http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0011.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0010.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0009.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0008.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0007.jpg P.S. W jakim momencie padł konda? bo na jednym z ss'ów widać jak orsh ma red hp a konda jeszcze się trzyma :P |
z orsha spadl blue gem, giant sword, 17 black pearls
|
Cytuj:
OK ale ten teamt jest juz zakonczony i pisac o nim nie bde-.- . a co do orsha to gz !! wreszcie sie pojawil na galanie =p a jezeli wypadl blue gem :o! no to jescze wieksze gz dla tego co ma loota XDD |
co do Balwyna to chyba nie on :P
z trade: 13:41 Rogue'Lorenzo: SELL Castle Shield, Dwarven Armor, 2x Steel boots, DSM, Demon Shield, Royal Helmets, Golden Armor z priv za castle shield: 13:45 Rogue'Lorenzo: 300k roque jest wkoncu w gildii przeciwko kardearowi etc. :p |
Name: Rivenn
Guild membership: Member of the Righteousness chyba wszystko zostalo zalatwione |
Cytuj:
z tego co wiem padlo wiecej wyzszych lev, konda padl jak probowal lurowac, wiec te ssy sa juz po jego dedzie. ston~ tez, balywn chyba tez ale nie wiem, padl tez corrupted samurai. co do statystyk prawdopodbniow wyswietli go jutro jako zabity. czemu mialby uciec skoro byl na red hp, i byl team bloker i reszta by go scigac? |
Cytuj:
@up to dobrze gada, dać mu herbaty! Orsh~ padł, mogę was zapewnić... |
giz, gdybysmy nie podostawali delejtow etc. (mowie tu o BARDZO dawnym corentiros) to polowa z was - na bank - by gryzla glebe za to co tu wypisuje, za cala glupote ;s
@szkodi gj @lady69 czas napisac do bravo girl ;s @rest cokolwiek, zanim napiszecie reply, nie obchodza mnie wasze lvle/skille bo wladzy na galanie juz nie mam :> ale jak czytam posty w tym temacie to mi sie zal was robi, jakie wy biedne ludzie jestescie ;] oczywiscie mowie o niektorych :> niektorzy sobie dobrze radza :> w moich oczach ofkoz :) kr, k. |
kamsz ale dostaliście;p i powiedz kto by gryzł glebe plis;]
|
Cytuj:
jest jak jest, wspominam stare czasy z lezka w oku.... BYŁO by na 100% inaczej czy lepiej? nikt tego juz sie nigdy nie dowie |
Lady Jah padla.
May 22 2006, 22:43:45 CET Killed at Level 75 by Keekz'Lorenzo and by Begger inco Rogue'Lorenzo: "How We Livin has officialy declared war upon Righteousness" pozdrawiam. |
Konda ma bana na miesiąc wbił go na edron potem zedytował konto,żeby nie było widać;* A ja miałem można to nazwać farta bo dosłownie 1-2 minuty przed tym jak Konda dostał bana i zaczęciem war zrobiłem swoją gildie;p
|
tak.
Juz odpowiadam na pytania wszystkich :) Konda zostal zbanwowany na miesiac za pking ;] vallianto i rogue postawili noobhcary na redzie a icaurs poszedl lurowac konde, ten go zburstowal :P rzecz 2 : Rumcio padl, z tego co wiem to pol "akademii" jest huntowana rzecz 3 : kenezu hacked :( |
Cytuj:
2006-05-23 Galana (1) Galana (30) |
czyli Demi mowisz ze jestes neutral rozumiem. bedziecie sie bic ?
Szkodi a wiesz dokladnie moze kto jest huntowany? galana spadla na psy , rivenn kekz sir imp wykorzystali to bezlitosnie ze konda dostal banna. |
Póki co jestem neutral wraz z całą moją gildią.Nie wykorzystali tylko sami mu go wbili ściągając go w pułapke.Huntowane jest Right~ i połowa akademi Right~ czyli Majestic z ostatnich dwóch dni,którego już niema
|
Dziwnie jest pisać o huntowaniu Right~ skoro siła ich jest większa z sojusznikami niż HWL. Sadzę, że wojna zapowiada się ciekawie,a trza jeno poczekać na reorganizacje szyków gildii Oena (obecnie). W ostateczności zawsze mogą przez miesiąc iść na urlop, a wtedy wróci Konda, i podjąć bój na nowo z resztkami wrogów, bo tym długiego życia nie wróżę wspólnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No no niezły pomysł z banem kondy gratz taktyki. Ciekawi mnie co z tego wszystkiego wyniknie, jak do tego wszystkiego odnosi się langan team czyli kto z kim i kiedy :P 30 dni bana nieźle i chyba jeszcze 1 ban i delete konta więc po banie będzie bardziej ostrożny niż kiedykolwiek. Swoją drogą wyobrażaliście sobie galanę bez kondy?? Ciekawe jak by to było :) trochę chyba anarchi i walki o władzę no i w końcu nie było by "stałej " elity. 30 dni to sporo ale ciekawę czy bez kondy Right~~ wyjdzie na jakąś open battle. Zapewne będzie to jak ostatnio (wtedy chyba miał 7 dni) czyli pz i tyle.
|
chciałbym by wygrał konda i stare academy. a czemu? poprostu keekza nie lubie bo mialem ostro przechlapane od niego a ziomek od Sir imp :p
|
no to sie porobilo , prawie cala gildia majestic (allied z kondy gildia) pouciekala. Gdzie wasz honor , gdzie was lojalizm do right~? Czemu poodchodziliscie i pochowaliscie sie w neutralnychgildiach/ Walczcie , tak to juz jest z polakami ze kiedy przychodzi co do czego chowaja sie. Zbierzcie sie w kupe macie szance przeciez ,nie poddawajcie sie jesli sie zgracie to macie jeszcze szanse!
|
Cytuj:
Caly langan team jest neutralny |
Cytuj:
pozdrowienia dla czytajacego to forum lorda "wahadelko" hybrida :D rogue deleted neadz i knight of martz banned |
Nie sądze by wygrana HWL przyniosła korzyści :P. Szczególnie dla tych którzy narzekali na PA. :)
@ Catrishia To że "miałeś" szacunek u nich to Ci się wydawało, oni zniszczą każdego kto stanie im na drodze :) nawet swoich... Nie wieżysz? Ja nadal pamiętam jak Konda zabił Maloki'ego chociaż to był jego rl friend. :) |
Cytuj:
Sir Zemus doszedl do Right~ |
Cytuj:
|
Wlasnie Szkodi, co do ciebie , ty i twoja gildia jestescie neutralni czy macie jakies powiazania z Right~/HWL?
KRotko mowiac jestes neutral czy macie allied z ktoras z tych gildii? co do Lorda Hybrida to n/c . Wielki sojusznik right~ -.-. Tak to wlasnie jest ze polacy sa falszywi. LORD HYBRID pytam sie tu oficjalnie na forum po ktorej jestes stronie? A co do pozostalych membersow majestic to nie ma sensu nawet sie wypowiadac. Slyszalem z roznych zrodel ze taki pan Jeffrey Kinta tak sie wczoraj palil do walki , tak chcial im koniecznie dolozyc , chcial dojsc do Right~ a dzis co ? prosze bardzo w neutralnej gildi siedzi jak inni z majestic. Jedynie ktorzy nie opuscili kondy gildii to Skopo de'tag (lider majestic) , Raverton i jeszcze paru ma inva ale nie wiadomo czy dolacza. Rumcio sie wykruszyl , padl wczoraj i zamiast walczyc , zemscic sie , to jest neutralny i nie ma wcale zamiaru walczyc ale co to dla niego tak padac , on przeciez to lubi :/ @EDIT: wlasnie a co z Grudging? Ona bedzie neutralna czy jest po stronie Oena swojego bliskiego przyjaciela czy moze po stronie Icarusa swojej milosci (smiech)? Jej gildia jest neutral? Wiesz cos na ten temat Szkodi? Widzialem tez Zazka jak ma inva do kondy gildii , radze wam nie ufajcie mu , widzialem go dzis jak sobie latal beztrosko z Icarusem i gadali sobie gdzie by tu pojsc , "Darashia or Edron' slowa Icarusa |
Cytuj:
ehhh ale jakze niehonorowe bylo dojscie po przegranej do wroga? just n/c |
Name: Gaostic
Banished: until May 30 2006, 18:47:04 CET because of game weakness abuse Name: Gain Tina Banished: until May 30 2006, 18:48:47 CET because of game weakness abuse |
Nie dziwi mnie to ze na galanie mnostwo jest nielojalnych ludzi (right academy) etc.
Kazda z tych gildi powstala dla zwyklych ass lickerow,dochodza do nich ludzie ktorzy nie walcza o swoja gildie,lecz chronia wlasna dupe,a jesli po drugiej stronie barykady staja ich 'przyjaciele' ,wtedy dochodza do gildi neutralnych,bo przeciez nie beda ginac w imie niczego. 2 rzecza ktora mnie zaskoczyla jest dzialanie rivenna,ktory dostal kase i eq za deada od kony,worcil do right,a po banie doszedl znow do hwl,male wahanie czy chcec pomocy keekza ktory wkrecil sie w to na amen,mysle ze poniosly go nerwy,za miesiac z pewnoscia nie bedzie posiadal tyle woli walki,tak samo zreszta jak reszta hwl. jak narazie 6 osob z hwl ma bana/delete icarus,begger,anurchy,nuskei oni nie maja nic do stracenia Dlatego walcza. Nie rozumiem natomiast postepowania rivenna,keko i dark smooke |
Cytuj:
Btw. Widze że ty jednak zmieniłeś strone bo nie jestes już u boku Kondy którym zawsze sie wpierałeś, a i zadajesz głupie pytania na forum typu czy ktoś już płacił jak np. Rumcio. Czas sie zdecydować..... A to w kwestii uzupelnienia Fabolousa: Name: Gaostic Banished: until May 30 2006, 18:47:04 CET because of game weakness abuse Name: Gain Tina Banished: until May 30 2006, 18:48:47 CET because of game weakness abuse Name: Rogue'Lorenzo Banished: until deletion because of game weakness abuse Name: Neadz Banished: until Jun 22 2006, 18:33:37 CET because of game weakness abuse (1 month) Name: Knight of Martz Banished: until May 30 2006, 18:49:17 CET because of game weakness abuse Name: War survivor Banished: until deletion because of game weakness abuse |
Cytuj:
huj wie... jedna czy druga strona wygra i tak na galanie bedzie SHIT!.... |
Rivenn wiedział,że wróci do HWL jak brał kase i eq od Kondy.Btw znowu wracają bany dla przeciwników Kondy,czy to nie dziwne troszke?
|
Cytuj:
hybrydzik i reszta pokazali nam dlaczego inne nacje w wiekszosci smieja sie z ludzi :) gratulujemy papierkowej lojalnosci. skopo przynajmniej iraverton zostali za co naleza sie im oklaski. co do grudging to rozmawialem z nia i jak narazie nie che walczyc, ale.. zawsze jest ale :) Cytuj:
zgadzam sie ze to tylko gra, ale odwzorowuje zachowanie ktore moze zostac zobaczone w zyciu realnym :) tak ze juz wiemy jak w zyciu normalnym zachowuja sie niektorzy panowie. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |