![]() |
Cytuj:
Ale pamientaj do fake ni eprzyjmuj za duzo ludzi bo potem bendziesz mial nawał roboty Cytuj:
|
Yhm YHm...tylko 3-4 wiem wiem ;p ale i tak leci dobrze poki co...ZGLASZAC SIE
|
zeberek
@Zeberek zgłaszam sie jeszcze raz bo nie chce elfa ;]
Imie:Gotti rasa:Człowiek wiek: 30 Klasa:Knight [tan] wzrost:170 oufit:DAM CI NA PW!!!! płec:Male ;] |
Cytuj:
Nazwiko: Red Wiek: 19 SIŁA: 50% ZWINNOŚĆ: 30% OBRONA: 20% Samuraj |
|
xd
Rekrutacja do fake "Samurais" - już podziękuje za pomoc Sir Speed'a :)
Samurajowie gł. bohaterowie tego oto Fake. Samurai I- Gotti Crystohper [Zwinnosc 5% Atak 90% Obrona 5%] (Gotti) Samurai II- Zigal Speed [Zwinnosc 40% Atak 40% Obrona 20% ](Sir Speed) Samurai III- Idate Morino [Zwinnosc 60% Atak 25% Obrona 15% ](Zeberek) Samurai IV- Idrael Red [Zwinnosc 30% Atak 50% Obrona 20%] (Darkss) Samurai V-Hayate Hiroke [Zwinnosc 20% obrona 15% Atak 65%] (Ganci.) Smok I- Smok II- Smok III- Zuo Dowódca Legionów Duchów- Pomocnik Dowódcy Legionów(duch)- Rayza Napisałem nazwę fejka abyście potem nie pisali z skąd sie wzięliście w tym Fake'i. Outliftów nie trzeba, tylko Smoki mają dać outy bo nie chce mi sie szukać :) Powinno to wyglądać tak: Witam, Chciałbym uczestniczyć w twoim fejku "Samurais". Oto opis: Imie: Gotti (tylko nie jakiś Lucio lub Kogucik) Nazwisko: Crystohper (coś w tym stylu) Zwinność: 25%, Obrona: 25%, Atak:50% (coś takiego, możecie wykorzystać tylko 100% umiejętności!!) Wiek: 21 (nie podawać wieku 100 lub 160 to ludzie nie elfy!) i tyle :) out nie dawać tylko Smoki !! |
Hehe ;p patrick no i t o mi pasi ;]
Ps.:rekrutacja do sesji trwa do dzis 18.00 po zakonczeniu wybiore najleprzych Ps@.:jest wyjatek speeda juz przyjalem bo ten out mnie z nog zwalil OMG Im so happy :D Lowca demonow z wara ;p mega ziom ODSWIEZAM PS dla tych co ciagle maja wonty: WYSLALEM MISZY PW Z PYTAN WIEC JUZ MI NIE NAZUCAC ZE NIE PYTALEM! 1.Imie: Jakies normalne odpowiednie do klimatu...raczej nie od waszego nicka... 2.Rasa(Orkowie,nieumarli,elfy,mroczne elfy,ludzie,krasnoludy etc.) 3.Klasa(wymienie tu klasy dostepne: Silver Ranger(Luk),Tresaure Hunter(Sztylet),SpellSinger(Mag Ofensywny),Bishop(Mag Wspomagajacy),BladeDancer(2-miecze),Destroyer[Berseker](2-reczne mieczole i inne wielkie mamuty),Palladin(Nie tibijski znaczy sie zwykly rycerz ale wykorzystuje magie swiatla w walce),Summoner(no nazwa wskazuje zama za siebie),Nekromanta(O to juz kazdy wie),Knight[Tan](to tez sie domyslic mozna:zbroja tarcza mega def...)Ps.rzypominam ze do klasy nalezy wybrac odpowiednia rase bo to oczywiste np ze elfy maja best luki ludzie palladynmow a nieumarli necro wiec warto sie zastanowic... 4.Wiek(od niego beda zalezec umiejetnosci ktore ja ustale ale u elfow i mrocznych elfow jest haczyk jako ze wedlug mitologii elfy sa niesmiertelne[znaczy sie na choroby it.d bo da sie je zabic nie...?]wiec tutaj podajemy wiek +90 np.: chcecie miec 30 lat to mowcie 120) Ps.: nie podajecie przy nieumarlych 5.Wzrost: Bedzie miala znaczenie na atrybuty(sila.zrecznosc,szybkosc,celnosc itd...) 6.Waga: @up 7.Plec: @up&@up x2 8.Outfit: Dajecie sami Wybrani Szczesliwcy: 1. Sir Speed (Grorraaaar....bladeDANCER! 2. 3. Ew.4. |
Cytuj:
|
Cytuj:
bo cię nie rozumiem |
kolory jednolite...zbyt jasne...jakbys wzial zwyczajnie pokolorowal w paincie...
|
Jednak skrocam czas rekry nie chce mi sie tak dlugo czekac ;p Tak wiecmoja rekrutacja zakonczona...prosze ci co nie zostali wzieci prosze nie obrazajcie sie no bo coz kto pierwszy ten lepszy ;]
Wygrani to(jednak 4): 1.Sir Speed Imie: Zigal Rasa: Mroczny Elf Klasa: Blade Dancer Bron: Podwojne Ostrze 2.Zuma Imie: Zatharin Rasa: Czlowiek Klasa: Blade Dancer Bron: Podwojne miecze 3.Gotti Imie: Gottar(zmienilem bo Gotti le co to za imie ;] mam nadzieje ze moze byc ale jesli sie uprzesz to niech bedzie ten Gotti) Rasa: Czlowiek Klasa: Knight Bron: Jednoreczny Topor 4.Darkss Imie: Idrael Rasa: Półelf Klasa: Destoyer[Berserker] Bron: Dluga Włocznia Ps.:Wszystkim wybranym na Pw wyslalem moje GG na ktorym podam wam skille i staty ;] |
@ Gotti.
Witam, jako ze brakuje ci ostatniego z samurajów to ja chcialbym zglosic swojego . Imie : Hayate Nazwisko : Hiroke Mówia na niego Black Hayate ze wzgledu na jego mroczny character. Zwinnosc 20% obrona 15% Atak 65% Wiek : 19 Licze na przyjecie Samuraja. :) |
d
@up:
spoko jesteś :) za niedługo prolog fejka;] |
Ponawiam:
Zielarz-Zigal Dowódca Dzierżycieli- Rycerz-Strażnik Katedry-Sarix Szalony Rycerz latający po parku -Dakanoth Bogacz-Gotti Skarbnik Inkwizycji- Wielki Inkwizytor- Galieusz- Signor Leo Niemy Żeglarz- Książe Mecydyny i Sydonii-Acebb Kapitan Armady-Zuma Barmanka(Barman też może być ;]) Lichwiarz- Konkwistador (outfit bez ręki i później z mechaniczną)- Przywódczyni/Przywódca gildi Złodzieji-Idate Kowal- Kapitan-Strażnik bramy-Sir Patrick Duch Kapitana Armady(byłego)- Drwal- Czan Goblinów- Lord-Omega Dowódca Mrocznych Dzierżycieli- Dowódca Asasynów-Bald Drah Prorok-Kogucik weżcie się zgłaszajcie jak Koper otworzył rekrutacje to w 1 dzień tyle się zgłosiło ile u mnie przez 4/5 dni :( |
Cytuj:
Nick: Idrael http://img219.imageshack.us/img219/2176/idraelxl1.png |
Cytuj:
|
@Koper
NIE ACCEB ANI ACEBB TYLKO ACEB ACEB!!!!zawsze myla moj nick ;( |
@up
Nick na forum masz Acebb, więc nie mów, że mylą twój nick xD Piszą tak, jak widzą po lewej... @Koper btw... wodna istota plx? |
Koper@ Wodna istotka nr 3 blix! |
@WrD
ale to chyba logiczne ze Aceb?moja wina ze ktos zarejestrowal sie pod moim nickiem wczesniej a nawet nie aktywowal swojego konta? |
Wojownik ludzki-Cloy
Wojownik ludzki-Kropek Wojownik ludzki-Speed Wojownik ludzki-Aengor Wojownik ludzki-Idate Wojownik rasy minotaurow-Zuma Wojownik rasy minotaurow-Fhorgeir Wojownik rasy minotaurow-Xandoo Wojownik rasy minotaurow-Nitwel Wojownik rasy minotaurow-Sandro Smoczy ludzie(bardzo wazne role i tylko elita forum sie na nich dostanie)-Eerion Smoczy ludzie-Turok Smoczy ludzie- Max Smoczy ludzie-Kraon Smoczy ludzie-Sezu Rasa elfow-Shaki Rasa elfow-Gotti Rasa elfow-Patrick Rasa elfow-Drago Rasa elfow-Acebb Rasa walecznych Krasnali-Wolfgar Rasa walecznych Krasnali-Dragos Rasa walecznych Krasnali-Este Rasa walecznych Krasnali-Keloizin Rasa walecznych Krasnali-Helugrim Rasa wodnych istot-Dakanoth Rasa wodnych istot-wardi Rasa wodnych istot-pitbul Rasa wodnych istot-Alis Rasa wodnych istot-Gilo Rasa istot lesnych-Glorzz Rasa istot lesnych-Aranel Rasa istot lesnych-Solis Rasa istot lesnych-Runus Rasa istot lesnych-Trafix Wielki nadzorca turnieju (Prawdziwy elit fake'owy )- Przedstawiciel rady turnieju-Omega Przedstawiciel rady turnieju-DracoR Przedstawiciel rady turnieju-Rayza |
Ponawiam poraz enty -.-:
Zielarz-Zigal Dowódca Dzierżycieli- Rycerz-Strażnik Katedry-Sarix Szalony Rycerz latający po parku -Dakanoth Bogacz-Gotti Skarbnik Inkwizycji- Wielki Inkwizytor-Drakon Niemy Żeglarz- Książe Mecydyny i Sydonii-Acebb Kapitan Armady-Zuma Barmanka(Barman też może być ;]) Lichwiarz- Konkwistador (outfit bez ręki i później z mechaniczną)- Przywódczyni/Przywódca gildi Złodzieji-Idate Kowal- Kapitan-Strażnik bramy-Sir Patrick Duch Kapitana Armady(byłego)- Drwal- Czan Goblinów- Lord-Omega Dowódca Mrocznych Dzierżycieli-Idrael Dowódca Asasynów-Bald Drah Prorok-Kogucik |
Rekrutacja do fake pt. "Plague"
Dobro: - 1 zielarz z daleka - 2 zielarz z daleka - 3 zielarz z daleka - kapitan strazy - goniec 1 |
@Speed
Kapitan strazy. |
Doublnelo
Rekrutacja do fake pt. "Plague" Dobro: - Zielarz z daleka 1 - Zielarz z daleka 2 - Zielarz z daleka 3 - Kapitan Wojsk(Omega) - Goniec 1(Idate) - Goniec 2 - Goniec 3 - Król(Oerthon) - Wyrocznia(płec zenska) Zło: - Dowudca plagi(Aegnor) - Tworca plagi(Shaki) - Demon 1(Rayza) - Demon 2(Stra'Thos) To by było na tyle. Zgłosznie musi zawierac: Imię Outfit niekonieczny, moge go zastapic swoim. Nie wszyscy moga sie dostac ja decyduje kto sie dostanie. :DPlague:D |
dowodca plagi!
imie: Aegnor out: http://img57.imageshack.us/img57/133...ryment2we5.png @down etam to glupio |
Dowudca plagi ma juz swoj outfit. Wiec ten outfit odpada.
|
@sir speed
DEMON1=RAYZA |
@sir speed
Demon2 : Stra'Thos |
@Sir Speed
Kurde wszystko fajne zajęte :[ Dajmy Króla(niech stracę): Oerthon Cytuj:
Oerthas |
Tworca plagi - Shaki
|
@ Gotti
Chciałbym uczestniczyć w twoim fejku "Samurais" jako Dowódca Legionów Duchów. Oto opis: Imie: Ven Nazwisko: Khan Zwinność: 50%, Obrona: 5%, Atak:45% Wiek: jesli jest to postac czlowieka to 40 lat, jesli jakies widmo czy cos w tym stylu to tak z 400 by pasowalo. |
Ponawiam rekrutacje. Zielarze to jedne z najwazniejszych rol.
Dobro: - Zielarz z daleka 1(Idate) - Zielarz z daleka 2(Sarix) - Zielarz z daleka 3(Aceb) - Kapitan Wojsk(Omega) - Goniec 1(Patrick) - Goniec 2(Gotti) - Goniec 3(Karth'Eloss) - Król(Oerthon) - Wyrocznia(płec zenska) Zło: - Dowudca plagi(Aegnor) - Tworca plagi(Shaki) - Demon 1(Rayza) - Demon 2(Stra'Thos) |
@up Zielarz z daleka 3 dac outfit?
|
xd
@Sir Speed:
- Goniec 2 nick: Gotti dać out :P? |
Outfity niepotrzebne.
|
@Sir Speed
Zielarz z daleka nick-Sarix |
@Sir Speed:
Goniec... |
@Sir Speed
Goniec 3 - Karth'Eloss tak co by było ekstra dżezi i kóól a jak mnie zabijesz to ci pokroje oczy! chyba pora na psychologa... Pozdrowienia |
Moze mnie mogl by ktos dac do fake'ja ^^
chciałbym wyglądac jak moj avater ^^ i by mroczny xD Crying Orphan na polski to "Płacząca Sierota" ^^ i jescze chciałbym byc obłąkany =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |