![]() |
Cytuj:
|
Rolek, nie obrażaj się
|
---=== PK Z ZALFIKIEM PART 2 ===---
Jutro o godzinie 20 spotykamy sie pod Dwarf Bridge. Bierzcie co trzeba i idziemy na random PK. W razie jakichs pytan zapraszam na priv badz gygy ;) |
|
I gitara, schnap ma przesrane.
|
Szczegoly?
PS: PK odwolane. Zastanowcie sie 1000 razy zanim zamieszkacie ze swoja kobieta ;) |
Cytuj:
|
A ja nie mam????????????????????
|
Larosss Nieeeeeee Zostaw Schnapa ;/ W Sumie Ostatnio Zrobiles Sie Grozny Widzialem Cie Na Open Ze Skullem ;o!!! Robisz Postepy ! Chyba Wszyscy To Zauwazyli Ze Laros Mial Pz Co Nie!??!!?!?!?!?!
|
Moin zdnaiem dobrze ze Despi padl .poniewaz mysle ze Schnapie nauczyl go wkoncu pokory z teamem i ze jednak da sie go zabic-.-
Dzieki Schnapie wyjdzie nam to an dobre mysle. 3M sie |
Co by wam panowie morale nie spadlo bo cru was punktuje. Chyba nie macie podejscia, bo robicie te same bledy co robilo cru jak wy ich sneakowaliscie, tylko ze oni wiecej fragow juz na tym zdobyli. Wezcie sie umowcie wszyscy zeby sie nie logowac przez iles, to troche zmyli cru, oni tylko czekaja az was zostanie 4-5 na expie.
|
Cytuj:
|
Nie no Sidar zadziwiasz mnie ... xD Najpierw twierdzisz ze szwedzka czesc fraternity nie jest zgrana teraz sie cieszysz ze Despi padl xD A TAK NAPRAWDE ZAWSZE TO TY BYLES JESTES I BEDZIESZ NAJWIEKSZA PORAZKA NA SELENIE .NIE BEZ POWODU NOSISZ KSYWE "CZLOWIEK PORAZKA"
|
Tak, a nie przyszlo Wam na mysl ze to Wy wniesliscie chaos do Fraternity?;) znalem ich przed wojna, byli zgrani, teraz w sumie jakos tego nie widac ;)
pozdro |
Cytuj:
|
Nie mozemy znalesc ventrilo na ktorym mozna siedziec caly czas a nie... :P
|
Na kazdym ventrilo da sie siedziec caly czas dopoki nie ma tam sidara xD
|
chyba ze sa lagi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak zaplacisz tym popapranca to cie tak czy tak zajeb**a:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wczoraj byla bitwa pomiedzy Phoenix Units a Symphony of Death :-)
Filmiki: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21213 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21210 Jak widac ludzie, ktorzy z wojny pomiedzy Cru~ a Frat~ moga korzystac (dogonic w lvl niektorych "haj lvl"), wola robic ciekawsze rzeczy ^_^ |
Jodokus i Peterer padli jak lamki, co do Peterera to nie dziwne bo on jest lama ale po jodokusie sie wiecej spodziewalem.
|
Jodokus to tez lama bo to nowy owner potem padl 2 raz pod domkiem Danego spadlo mu 1,8 mln expa.
@NapalonaMisia< przyklad nastepnego nie ogarnietgo dziecka ktoremu zostalo tylko pisanie a co do punktu zgrania juz to nadroblismy najlepszym tego przykladem jets zabicie Gadego~ na openie ktory zreszta wygralismy:] |
Jak zwykle sidar lubisz przypisywac sobie nie swoje osiagniecia ;> przeciez ty nic nie robisz oprocz pierdolenia i padania jak lama -.-'
|
Cytuj:
A kysz do szkoly napalency/napalone misie (ta sama osoba jak mniemam) |
Zaczyna mi sie podobac na tej selenie :D jeszcze troche i mnie wciagniecie z powrotem w granie.
|
uehaeuhuaheua szarancz \0/
|
n/c
21:10 Raen Dhart [49]: szwedzi zdychaja ;P pokazuja w tv ze malo lekazy maja :D i zdychaja :D
21:10 Raen Dhart [49]: i wielu ludzi umiera :) gz dla tego pana X( sami sobie robimy opinie... :confused: |
@Up
Powiedz mi ... Kto to bierze na powaznie ? :) . To jego sprawa i jego wlasny styl "glupoty" niech robi sobie z nia co chce a nam z takich ludzi pozostaje sie tylko posmiac :) . Ja mialem hacka od jakiegos newbie , ale zyje dalej i juz tak zostanie :) .Pozdro syskim :) |
Cytuj:
@Tininho's hack Widzialem ze Ci typ pozmienial comment i dane. Lepiej je zmien abys kolejnego bana nie wylapal. |
Do Sidara
Dlaczego Ty wyzej srasz niz dupe masz? Jestes noobkiem na tej wojnie, nic nie robisz a na dodatek wysmiewasz sie z Despi, ktory padl.Gdyby nie Fraternity juz dawno by Cie zmiotlo z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc jak Ezekiel, Alfis, Aqual i inni.Wiec wez sie chlopku ogarnij i okaz troche pokory bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy. |
Przyganial kociol grankowi?
Cytuj:
Wybaczcie, ale nie moglem sie powstrzymac! @Thin A cos ty lyknal, ze hacka dostales? |
Program do zmniejszania lagów jak mniemam, lub jak zwykle "nic".
|
Cytuj:
|
Marczio Lolek
Czy Ty rozumiesz o czym napisalem? O slowniku ortograficznym a nie o stylistyce wypowiedzi, wiec nie wytykaj bledow.Poza tym odmiana Despi w sposob, ktory Ty napisales uzywana jest w jezyku angielskim-Despi'ego.Zastanow sie nad tym a moj post jest napisany poprawnie.Zybys Ty w szkole byl taki madry jak tu na forum to byloby super lolku.
|
@Kapucyn
Marczio Ci nic nie pisał :| A co do odmiany Despi'ego tak, to prawda - jest to odmiana angielska. Teraz powiedz mi jaka może być inna odmiana niż angielska imienia postaci w grze, w której z założenia WSZYSTKO jest po angielsku (łącznie z nickiem) :|? Wyjdź i zamknij drzwi -.- |
Cytuj:
i nie mow o szkole bo za taka skladnie to by ci mature z polskiego z powrotem w dupe wepchneli chyba :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |