![]() |
Cytuj:
Tak, zaraz Academionowi eq wysle ;> Wiesz, juz z nim rozmawialem trochu and he will gimme a hand soon... :>>> |
Cytuj:
QRWA RIPPER TY NIE JESTES POLAKIEM?HMM OK! OD DZIS JESTES KAZACHEM O IMIENIU BORAT ;) |
Nie Ku*** proszę znów się zaczęło wyzywanie od "polaczków" ...
To co Bez powiedział wszyscy tutaj nimi jesteśmy, więc już łaskawie plz STFU!! na ten temat. Phoenix ty się najebąłeś, że takie głupoty piszesz;> ? signed: Usar |
Cytuj:
Phoenix ale ty zdajaesz sobei sprawe ze Academin to nei english crew czy nie bardzo? Uwielbiam jak sie wypowiadasz na tym forum o czyms o czym nei masz zielonego pojecia ( co pokazales juz tutaj wielkrotnie). A tak na marginesie to musze cie poinformowac ze iridia jest baaardzo mala... no ale coz napieraj ( a moze zrobimy 4 vs 4? co ty na to), wiesz o czym mowie ;) |
@Naro czekałem na twój beszt... i się doczekałem. :D
Ktoś go musiał uświadomić;) . signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Polack, to że ktos gra w Tibie, to nie znaczy że w pokoju przebywa sam ;) Ale skoro ty tak piszesz na tym cudownym forum, to masz w tym doświadczenie. I na przyszłość sprawdź sobie sam swoje czasy online, dopiero pisz o innych. |
Cytuj:
Leże xD ahahahahahah @ripperq why u fuck me? ;s |
Cytuj:
|
12:49 Naro Slayer [100]: 12:50 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gratz kumplu awansu na demonku ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie Strasz Nie Strasz bo sie zesrasz!! I prosze cie wyjc z tego forum i nie wracaj!!:baby: ~MaDuS |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polack ty pewnie jak grasz siedzisz tam ze wszystkimi ownerami co?
Jeden chodzi strzałkami drugi trzyma myszke a trzeci pilnuje hotkeya i wszyscy razem rozkminiacie jak zabić ,,polaczków".Już pewnie tak zalizaliście dupy arc że sie szwedami poczuliście...ja bym raczej szukal tego gdzieś dalej hmm moze coś bliżej murzynów? Gratz Naro!! |
Ehh
@Ripper
Zaczołeś wojne a Kash~ ją skończył.:) Btw.Lepiej zacznij się wysypiać:baby: |
@Naro należało ci się ;) <gratulacje>
Czekamy na więcej B) . signed: Usar |
Cytuj:
~MaDuS |
Ey czy jak widzicie gówno na drodze to je ruszacie??? Zostawcie tych 2 kretynow, nie odpowiadajcie na ich zaczepki, to wtedy jak to przyslowione gowno nie beda smierdziec zanim go nie poruszycie....
|
Cytuj:
|
Up - dziecka nie bedziesz bil!!!!
|
Jini~ a jak inaczej go uciszysz???
|
POczytaj kilka postow wyzej;p;p
|
Dzieki za gratki!!!
@Jinikao - Rofl + Amen (dwaj panowie ewidentnie suxando tutaj) |
aj tam :P jakos nie mam ochoty ani czasu :P Bo przychodza takie malolaty poliza komus dupe i mysla ze juz sa kims...To juz przestaje byc fajne, dobra jini~ ja juz wiecej dzisiaj nie bede pisal.
|
Madus, a mnie nabijesz?:((
|
Cytuj:
@ Przemek czy jak ci tam Slyszalem ze masz 20 lat i 150 cm wzrostu ;<<<< |
Omg, ten temat Rippera to jak zmora, będzie nas prześladować ;/
Koniec plx, pogadajcie o czymś poważnym. Ripper uspokój się też i odbierz moją wiadomość na prv. |
Cytuj:
|
Dzieki kochanemu adminowi mozemy juz powrocic do spraw zwiazanych z wydarzeniami o iridi i skonczyc klotnie....
Jak narazie poza atakiem na Darashie jest cichutko ^^ |
@Bergi, Ty wróciłeś do gry czy tylko tak na forum se zaglądasz :D ?
signed: Usar |
Cytuj:
signed ripper and rls |
17-18 lat, no nas moze byc 3 jak chcesz a was no 5 i styka. Pasi???Las Pietrasze jezeli wiecie gdzie , w sumie kazdy wie.
|
Cytuj:
ludzie dajcie spokój może Ripper w grze był taki kozak a na rl może być spoko:P pewnie mnie zaraz wyśmiejecie-.- ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie Arus , poprostu ktos musi kogos niesc:D Nieprawdzaz:D?zobaczymy pozyjemy , aby tylko termin pasowal:D
@Ripper i "crew" Jak cos to piszcie pm dla mnie bo szkoda zawalac foruM:D chyba ze chcecie tak to mi rowniez pasuje:D Ja wyznaczylem miejsce, czas na date i na wasza rozkminke. :):) Elosza. |
Naro GZ kumplu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |