![]() |
|
Nie radze, nie chce mi sie pisac dlaczego
wystarczy,ze wejdziesz sobie na forum.tibia.com i tam poczytasz. elo |
Cytuj:
|
Nie pozwol mu! Wbijajac 100 lvl na ratach taka bedzie mial kase + tyle serow i robakow, ze wynajmie pkerow i dedna cie :<
|
Cytuj:
|
K*ick
Ej ludzie was też kickneło?? jak gralem zawiesila sie jak by tibia i padlem przez to na gs.... odpisujcie
|
Cytuj:
250 expa dziennie. POZDRO WINCENTY!! |
A to mam problem :S o exp limicie nikt nie wspominał :(
to ja jusz sobie odpuszcze te iridje, bo tótaj durzo peka, pea i wogule co za typy ejjj eksp limity nie zgadzam sie |
Robili Anni?
[CHAR]Lona Lyn[/CHAR] Jul 16 2008, 17:34:11 CEST Died at Level 104 by a demon [CHAR]Zutzi[/CHAR] Jul 16 2008, 17:32:59 CEST Died at Level 101 by a demon [CHAR]Kuchin[/CHAR] Jul 16 2008, 17:32:19 CEST Died at Level 105 by a demon |
Huehauhedaushuehasuhdeasuehuasheuahseuhausheuaheu :D
tak |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
witam i przesylam zalegle pozdruwki poczta strajkuje i dlatego nie doszzly a pisalem adres przecierz wyraznie na pocztuwce rze FORÓM TIBIA PEEL i nie doszly nie wiem czemu:confused::confused::(
a tak wogule to czytam forum ostatnio na tibia kom i widze post nestaz i czytam rze nestaz nie karze gildii wirtue czyli menstwo robic peka i pea i bocic terz i tak sobie pomyslalem rze na wszystkie jego pruby jak chcial bys smieszny jak ja to najlepiej mu wyszedlo teraz jak prubowal byc powazny hehe pozdruwki dla fanuj maksik leci :cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Co tam koledzy? :P
Pamięta mnie ktoś jeszcze? XD |
/\ Psa nie masz a kolegów szukasz.
|
Jo pamietam, Dum Brigejda tez moglibyscie popowracac ;]
|
Cytuj:
Więc łaskawie, jak nie pytam się Ciebie i nie masz nic mądrego do powiedzenia to się stul i daj innym prowadzić dyskusje na poziomie. |
Cytuj:
|
Siem iridja
dawno tu ni zaglondałęm co tam jak tam i w ogóle te ceregiele ; pozdrawiam cały banguw tem, Kjelka , mame, tate i Wincenta ofc 8o :cup : :cup : :cup: bey |
Cytuj:
Fakt, poniosło mnie, ale mam dość tępaków, którzy się wpieprzają. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |
|