![]() |
|
Cytuj:
|
Bo co?
pojedziesz mi postarej... ale ty kierwa smieszny jestes wiecej wiecej rob z siebie blazna kocham to;-)w koncu jakis niewyzyty 14 latek bedzie mnie rozsmieszal kompleksy to ty masz...chcialbys byc dziewczynka... |
Ludzie macie jakiś kompleks? 90% Postów tego forum to "Idź kup sobie słownik" Pierdolnijcie sie w czoło, albo niech wam stara kaszki bananowej zrobi bo żal robicie taki że was kurwa Brazole nie przebijają "puta q passa?"
@plejer zero jeden !!!!1111!11one one! !!111 poczytaj swoje posty to sie zeszczasz :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zaczynając od majtek, po kubkach z napisem "Kocham Cie" koncząc... |
przestancie kurwa swirowac kogos kim nie jestescie, slovik kurwa pojebancu probujesz byc jakis mardy i zajebisty tak samo ten player01 ale cos wam nie wychodzi :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
skoro nie mam nic do powiedzenia, do tylko dodam to tej Waszej kłótni, że wyzywanie na siebie od 14latków jest już bardziej irytujące od pisania 'żal mi was' czy 'ty zakompleksiony dzieciaku'
pozdro ; ) |
Jezeli jestes taki madry i ponad poziom tutaj zebranych to nas nie czytaj :)
Wyjdz? Bo co mi zrobisz pojedziesz mi po mamie? :) koleny kierwa smieszny dalej dalej idziesz i rob z siebie kretyna hehehe rozsmieszaj mnie bardziej |
@ Firenzik
W dupie cie mam i to co bedziesz pisal, i specjalnie nie bede uzywac ó ą ę ś ć ż zeby cie to irytowalo. @ ELVL Przestan pisac z kilku kont bo juz mnie to muli, miales okazje wykazac sie kilka razy na real jaki kozak jestes a jakos nikt nigdy o tym nie slyszal zebys co kolwiek zrobil "napuchniety chlopczyku". @ player01 Wyjdz z tego forum. |
Oryginalnie napisane przez Slovik
A to ze starszy to nie znaczy, że mądrzejszy. Twoje txt są żałosne i każdy zaczyna to zauważać Cytuj:
|
Cytuj:
|
plajer namber łan, nie denerwuj sie tak ; (
zaszkodzisz swej urodzie |
heheh master pomylilo ci sie w glowce ;-)
mnie tutaj lapie tylko smiech :) i jak masz zamiar nastepnym razem cos napisac to pomysl bo wyglada to tak jakbys staral sie mnie soba zainteresowac ale niestety zle trafiles bo ja w 100% jeste hetero :) |
nudno ;////////////////
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o chłopie teraz to mnie już rozjebałeś totalnie xd no ale ok nie odpisuj mi weź najlepiej nikomu nie odpisuj. ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |
|