![]() |
|
Knight EQ:Crus Helmet,G arm,Vamp shield,K legs,BS,Leather boots(zbieram na Bohy :P) Skille:Skilluje do 70/70 ale tymczasem mam 63/62 na co moge isc z takimi i takimi skillami??
|
Cytuj:
Hm... Bylem na amazon camp wiele razy no nieraz jest expienie nieraz nie najlepiej tam expic na witchach a jezeli komus wezmiesz witcha do cie odrazu deda . i ja juz tam nie chodze z powodu poszlem tam i nagle jakies nooby 3 na 1 mialem szanse na wygranie a 1 koles mial wiekszy lvl ode mnie i to o duzo .. i to nie raz sie zdarzylo . najlepiej chodzic na cyce bo tez kasy duzo daja.. pozdrawiam |
20 Sorcerer , 25 mlvl , duzo mana potionow, health potionow, dobre eq , Wand of Decay. Prosze o jakies najlepsze expowisko... Bo juz nie mam pomyslow.
|
Cytuj:
:baby::baby:Nie wiem co w tym takiego trudnego. Albo Ghostland |
Gdzie expić 40druidem z 39 mlvlem z paccem> EQ: b robe, boh, k legi, warrrior helmet, 10k w banku, medusa, hailstorm rod, 5bp potionów.
|
Cytuj:
|
Pytanko
Mam pytanie: mam sobie sorca, 16lvl, mlvl 13 (to trenie cały czas - wyrówna się z lvl) eq p set, leather boots, dark helmet, dwarven shield, wand of dragonbreath. manasy nie grają roli (czyt. mogę je sobie kupić), jestem FACC. Gdzie expić? a w sumie to nie expić, tylko gdzie zarobie najwięcej kasy.
P.S. Nie, nie jestem dzieckiem upa, poprostu chce grac sorciem i tyle. @edit Możecie nie odpowiadać :) chodzę se/sobie z kolegą 10lvl na ghoule, roty, skeletony i slime'y (chyba że ktoś treni) przy trollach pod Ab:) Tam nam się dobrze expi. |
odposiwed na pytankk gdzie exp 14 knight :D
[BL][GUILD]ja mysle rze amazon camp przy carlin raczej zabijesz ale z tym EQ zamnim dojdziesz do amazon to cie trohe ziedzi hp a nei ma tam raczej po 1 amazon to ja chcesz a w wierzy mial bys szans bo tam nei ma miescca duzo to bys jom dogonil ale to na WLASNOM ODPOWIEDZIALNOSC
mozesz taz na roty isc albo na kopalnie dwarf i na dwarfah i rotas tam poexpic a lol i kast a to soe nawet na zbiera :D albo dobil skill 50/50 i na mazon kamp a jak kase zbierzesz to ghodt landa :D i tylko guhol skielety no hyba rze chesz ded to mozesz taz isc na dmon skileton :D[/GUILD][/BL] |
mam pytanie co do potworów. ;]
czy dam rade ubić draga, wyverna sam, ze: skillami 78/78 lvl 30 eq: warrior helmet, g armor, vamp shield, c legs, steel boots, bright sword i oczywiscie zapasy potionow ;] i jaki pierscien lepiej zalozyc? ten co leczy szybciej czy podwyższa sworda o 4? |
Wow gosciu z placem w d**** dasz mu rade:) nie marnuj nawet pierscieni... wez sobie 1-2 health potion jak sie boisz... idz na pojedynczy resp draga:)
|
Cytuj:
|
38 druid 36 mlvl Facc
Gdzie mam expić? (proszę bez komentarzy typu: "potrenuj mlev") |
Pall
Pall 22 lvl 62/50. Najlepiej kolo thais tylko nie mt i beho...
|
@Up
Idz na mount sternum - dobry exp Co do mnie : RP 40 lvl Eq : Crow nHelmet , Blue Robe , Plate Legs , Boots Of Haste , Tower Shield i RS/Kusza . Na czym expić żeby ex pszybko leciał , nie musi być duży zarobek . Nie mówcie o mint i guardach . Jeśli już dragi i tomby to gdzie? |
34 ED eq nieważne ;p bohy są,pacc no i gdzie expić bez waste! bez waste powtarzam
|
Ludzie musicie mi pomóc
Gdzie mam expić 60 elder druidem z 52 mlvl, k legi, b robe, platinum amulet, halistrom rod, vamp shield, bohy, crusader helmet. Jak narazie trace 30k wasta na 1lvl, żeby było chodź 10 pomóżcie. |
;/
Gdzie mam expić 32 pallkiem ze skillami 65/68 (wiem że słabe)?
Eq: Crusader/Crown Helmet, Noble/Crown Armor, Plate/Crown Legs, Dragon Shield, Fur Boots, Scarf, Life Ring, CROSSBOW I PIERCING BOLTY/ENCHANTED SPEARY. Do teraz expiłam na cycach/dsach/dwarfach guardach ale coraz mniej expa idzie, więc proszę o odpowiedź :) Z góry THX.:) |
Cytuj:
jak nie masz zostaja cyce i dsy teraz mozesz na te nowe cycki dobry exp i loot albo idz na ghostland albo n dragi z kumplami towj wybor Cytuj:
Cytuj:
Guardy, cyce, zabawa z dsami z niewidka ;) Cytuj:
Dragi ankrahmun lub edron Cytuj:
Piraty , Tomby, tomby, tomby xD Pozdrawiam |
Ludzie ponawiam pytanie. Pisalem oprocz mount sternum.... 22 Pall 62 dist 50 shielding. Eq jak 45 lvl.
|
@up
Jak nie to to idz na guardy z boltsami albo z mniejszym waste soldy i wal w soldy z boltow beda ci sie moze zwracac ;) @ down mysle ze mozesz probowac tomby na -1 ew. -2 :D Pozdrawiam @down again www.wiki.hunted.pl wpisz tomby :P odbierz pw ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |
|