![]() |
|
lvl
|
noo brawo waste pacc bedzie :S musze kupic nowego kompa bo mi sie caly czas wiesza :/// nawet format nie pomaka :/
X( Jan 06 2008, 16:44:26 CET Died at Level 48 by a tortoise |
...
|
NoNo Panowie Wielkie Gz Za Poi 8o8o
A Tu Cos Odemnie Nowy Nabytek :] http://foteka.pl/full/f921bd24bbe2fd...0016496603.jpg |
Ruun Digaa Ruun xD
|
ZyzioWarrior
Masz to samo co ja zawiesza sie co chwile nawet format nie pomaga teraz sprobuje Windowsa XP wgrac bo mam Viste narazie gram na awaryjnym :p a ty masz Viste?? |
Cytuj:
pozdro :) |
Przez te zawieszy padalem i pol pacca poszlo w dupe wiec zaczolem grac na awaryjnym:p juz sie przyzwyczailem ale trudno mi bylo grac jak sie nawalalismy z tymi noobami nawet na battle malem takie male ze szkoda gadac ale nic nie poradze
:confused::] |
Ja jade na Viscie i porponuje Ci wyjebac to gowno z kompa.. dopoki nie wyjdzie servis pack to mozna se pomarzyc o perfekcyjnym chodzeniu tego Windowsa:D:D przez jego smieszne zabezpieczenia czy co on tam co chwile tworzy muli caly komp i tibia tnie sie jak skurwysyn...
Na Xp mozesz jechac nawet z wlaczonym skanem w Kasprze i watpie ze bedzie sie chociaz troche ciac :p:p no troche tam zawsze moze byc xD Jesli cos powiedzialem kogo mogloby by obrazic smialo pisac nie znam sie na komputerach za dobrze to chetnie zobacze innych komentarze na temat Visty^^ |
na lapie mam viste i trzeba przyznac, jest niedporacowana. Czesto potrafi zamulic kompa chuj wie why... Ale to ejst tak samo jak z winem2000, wersja testowa dla nowego OS. Wtedy po win2000 wypuscili xpka i jak dla mnie b dobry system, w maire stabilny i w ogole ;d. Teraz tez juz mowili, ze szykuja nowego OSa. Wiec nie ma sie co pzrejmowac vista, taki "testowy" systemik. :D
a z tibi nie daje ssow, bo wole pojezdzic na lyzwach albo siedziec w bierhalle, zreszta i tak mam kiki :]. Gratz PoIa, druidka jedziesz z lvlem, przescigaj kinght dedlysa :p. pozdro all :) |
Z przykrością informuje że Anubis zaprzestaje expienia na około miesiąc.;(
|
@up
Anubis co jest :( ? czemu przestajesz grac na miecha nie rob mi tego :(;(
|
Zeriel niestety powód znam tylko ja i ktoś i niech tak zostanie. :(:(
Może czasami wejde pogadac bo przecież przyjaciół się nie zaniedbuje ;( |
benshe
oraganizuje w sobote benshe qesta po ss
chetni pisac na forum mile widziany Elder jakis do siokania mnie przy wrl xD do piatku wieczora zgloszenia.... Lista: @ Chip Demiurg (EK) nie czekam na nikogo po ss jak cos :P zgrana akcja chwila moment i do domu :P |
siemka all
Siemka to ja chyba mnie znacie haha po 2 latach grania tym charem postanowilem wkoncu cos tu nagryzmolic zeby nie bylo ze mam was gdzies. Pozdro dla ziomkow i powodzenia w grze.
|
Gosu
Nie zapominaj ze jeszcze Porkas gra narazie on jest naj drutem bo deedlys i tak nie gra ;P Anubis Why? o.O |
@Cwiras
Długa historia.... ;(;( Będe was odwiedzał :( |
@bolek1991
dodaj mnie do listy |
Brzy busahsahuas
...:evul: |
Jedni przychodzą drudzy odchodzą. Tak juz jest.
Mam nadzieje że będziecie o mnie pamiętać. :( Cooo ? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |
|