![]() |
|
Hej kto robil te Real menera pics ??? dodajcie moja fotke ;> pochwale sie moim kaloryferkiem XD no i tak z laska ze fotke szczele ofc ^^ jakas dupe wyrwe xD
mam lepsza muze pod filmik Timbaland * elevator |
;d
No tak wiem grasz na pvp/enfo to jesteś królem świata możesz po kimś jeździć a zapewne ktoś nawet Cie obrazić nie może.
Wracaj do cyrku i ciesz sie supah infernom ktura jest bardzo supah. |
|
hiho gratki Wam Hetmanek Go Go 100 lvl :)
LvL: http://images34.fotosik.pl/244/129e8bbe44062724.jpg Pozdrawiam, Szyszka ;) |
\o/
co to za szpan jak pół menery będzie biegać w orielu. kiedyś to był szpan jak miało go z 10 osób na servie. http://i244.photobucket.com/albums/g...iej008/123.jpg
|
Cytuj:
Piternet**** to noob wiadomo , a jeśli można spytać gz lvl ile dałeś za ten char na infernie? |
Cytuj:
|
@Wampireq
Oj gwarantuje CI , ze po spotkaniu z nim w Rl Twoja twarz wyglądała by ze 3x gorzej niż Sheyli ^ Dałbym skrina z 81 ale nie złapałem :< |
II część filmu.
Mam w planach zrobić drugą część filmu (RL Menera Movie) więc każdy kto chce abym umieściła tam jego foto proszony jest o wysyłanie zdjęć na adres [email protected]. Do filmiku będę używała tylko nowych zdjęć więc te z pierwszej części nie będą użyte. Ostateczny termin to środa następnego tygodnia. POZDRAWIAM MaGDa :)
|
@Sevon Enne
Hah, największy noob Menery się odezwał! No comment... P.S. Nie gram na żadnej Infernie, lolB) Cytuj:
@up Dawaj filmik !!!111oneoneone :P Jak znajdę to ci fotkę wyślę ;) |
plx help
Jesli macie jakis nie potrzebny item plx wyslijcie do venore poniewaz mialem haka i gowno mi zostalo jeszcze w ten sam dzien pacc uaktywnilem...prosze o pomoc postaram sie kiedys to oddac;(;(;(;(
|
Jemio sam mam mało kasy ale może znajdę Ci jakiś plate Secik i sworda....
Graj ostro zarobi sie na jakiś k set pohuncimy coś i jakoś to będzie 3maj sie :) Pozdro... |
thx up
Pierw musze formata zrobic ale to szyko chyba nie nastapi a cos by pomoglo jak wirusy bede skanowal antyvirem??
|
|
Oriental done! :D
|
Hetman nuuubie gz! ^^
|
Dziękuje kochani wam za grę... nie którzy z was dostali iteemki odemnie jako podziękowanie. Chciałem wam wszystkim jeszcze raz podziękować nawet tym których nie było i nic nie dostali ... Dziękuje hurek, brynio, more, pablos, olcha i wiele wiele ludzi ktorych pamietam i nie zapomne...
Ci którzy doceniają mnie i chcą utrzymywać kontakt ze mną podam tutaj gg: 4911544 Jeszcze raz dziękuje bahzelowi :) Aldra jest delete "The character Aldra Kara has been scheduled for deletion. It will be removed permanently from your account on Jul 07 2008, 16:04:10 CEST." Dziękuje i powodzenia życze :) "Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz :)" |
no czee powodzenia w RL ;)
|
3sie , szczescia w RL <papapa>
|
Elo ;]
@Jemio Aby skasować keyloggera , musisz zrobić formata. Ja próbowałem kasować programami , ale i tak znów mnie shackowali.. Format jest obowiązkowy. Pozdro ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |
|