![]() |
|
Witojcie!
Obaliłem 2 odcinki Ouran. Nie jest złe, ale przy humorze Seto jest niczym Mimo wszystko zamierzam obejrzeć do końca. @Pacz_knight nie kapuję... CG to przecież zupełna czołówka anime. jak można nie mieć chęci by to obejrzeć?:P btw. słyszeliście, że podobno trzecia seria wyjdzie?:D |
A ja zacząłem oglądać Lucky Star, matko nigdy się tak nie śmiałem oglądając anime, naprawdę fajnie się zapowiada.
|
Cytuj:
Post jak zawsze spóźniony ale nie patrze tak często na ten temat, by nadążać za wami ;p @Ls O ile cała seria jest fajna, to jak pamiętam, pierwsze 4 odcinki prawie całkowicie opuściłem. To było nudne. O wiele lepsze od Haruhi, a podobno miało być "reklamą" tego anime... @CG2 Tak jak wyżej, zastanawiam się jak można z niechęcią oglądać taką serię? @Topic Szukam jakiegoś Harema z dużą dawką humoru :P @TTGL Poza Yoko nic w tej serii nie było ponadprzeciętne. No i te nazwy ataków... Giga-Super-Mega-Fajny-Buster-Galactic-GurenLangan-Drill-Shoot! |
Cytuj:
|
moge sie zalozyc ze CG r3 nie bedzie juz o luluszu, a to wielka szkoda ;/
|
CG miażdży i tyle :P.
Chociaż w dwójeczce te roboty (zapomniałem jak to się zwało ;x) rozwalające całe armie to już gruba przesada ;x. Ghernie- Tak właściwie to nie miało nikogo obrażać, a zachęcać :D Bo Dokuro-chan trzeba przyznać, że humor tam jest walnięty :D. (W dobrym sensie tego słowa) |
Cytuj:
Nie rozumiem jakim sposobem zrobią R3, jak już wszystkie wątki są skończone, a wszystkie niejasności wyjaśnione. Pewnie znowu wyjdzie jakiś shit zarabiający jedynie na tytule. |
Skończyłem właśnie Tsubasa Chronicles...I jestem szczerze zawiedziony. Po dwóch seriach fabuła urywa się głupawo w połowie, jakby zabrakło funduszy na realizację kolejnej, co sprawia, że średnio warto oglądać te 52 odcinki :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja czytałem gdzieś ostatnio, że CG 3 ma być o wnuczku (czy tam o synalku) Lulusza. Nie wiem czy to prawda i nie wiem co o tym myśleć... =d
|
Cytuj:
|
Przez ostatni dzień, jakoś głowy do animca nie miałem, więc będzie coś nadrobić, czyli jadę do 14 odcinka FMP. :) (od 7 :))
|
Za to ja mam niechęć do anime i coraz częściej ją odczuwam. Może ten wasz tekst o tygodniu prawdą nie jest? ;P
|
Cytuj:
|
Zastanawiam się czy nie obejrzeć sobie School Days. Tak bardzo nienawidzicie (?) tego anime, że aż muszę zobaczyć dlaczego/zrobić wam na złość. :O
|
Cytuj:
|
CG nowe ma byc o 2 kolesiach i C.C i ma sie to dziac w latach ery edo czy jakos tak (~1600 r.)
Nawet plakat jest ale do mangi, czyli pewnie z animu bedzie taK samo, choc moze bedzie suprajs jak z FMA |
CG w 1600 r.? Czemu mam przeczucie, że to będzie porażką?
|
http://animeblogz.com/wp-content/upl...r3-540x262.jpg
macie plakat, ten typek to chyba jakis stalowy alchemik gdyz ma mechaniczna reke i ma rzucac shurikenami, czyli polaczenie fma z naruto i geass do tego, ehh czego jeszcze brakuje... Moze atakow rodem z bleacha... |
Japierdole. Miałem nadzieje, że ten plakat przedstawiał jakieś inne anime.
Robimy zakłady, czy CG3 będzie warty obejrzenia? |
Cytuj:
@Anime zna ktoś jakieś ciekawe anime? typu Must to watch ? |
Będzie warto!
|
bedzie warto tylko wtedy kiedy bedzie jakas postac podobna do leloucha, czyli jakis uber geniusz ktory chce wladac japonia czy cos w tym stajlu
|
R3 bez mechów? Afeeeee! To tak jak Spice&Wolf bez Horo, czy uke bez seme!
A tak prawdę mówiąc, szczerze wątpie że powstanie r3. Główny wątek został zokańczony, większość wątków pobocznych także się wyjaśniła. Zostało kilka niejasności na temat kultu, geassa, kodu i przeszłości C.C. Z tego co pamiętam to SHAFT kiedyś obiecał serię 3 OAVek które miały dotyczyć tych kilku ciekawostek. PS. Kto jedzie ze mną do Japonii na jakiś konwent? Kilka zdjęć na zachęte. Ukryty tekst:
Nippah~! Corgar Frizz |
eh co ja bym robil z tymi japoneczkami to nie wiem ^^... Wszystkie naraz bym ululal. Do japoni ogolnie zeby jechac to z 10k jak nie wiecej trzeba miec
|
Jeju, ta blond w białym :o
|
Cytuj:
Mouse doesn't seem it this way! Cytuj:
|
Cosplay Karin, Chii i C.C. rox. Reszta przecietna. ;p
W sumie to te cosplaye malo mnie interesuja... Ja do Japoni mam zamiar wyleciec rowniez w innym celu, co niezmienia faktu ze chcetnie bym taka dziewke schrupal. ;3 |
Cytuj:
|
@Pacz
Przeciętne?! Kostiumy przewspaniałe. Btw. Zgadnij jak przeczytałem "dziewka" :F @Topic Kojarzę do C.C. dalej nie wymyślę (nie licząc ostatniej (2 ostatnich?). Robią takie cosplaye w Polsce? ^^ |
@Ghernie
Ze wszystkiego co widziałem w polsce, to na podobnym poziomie były może 2-3 cosplaye. Oczywiście pod względem wykonania kostiumu. Japonek niestety niet, za co wielki minus. Na Magnificonie będą eliminacje do europejskiego konkursu cosplayowego, więc można się spodziewać kreacji na naprawdę wysokim poziomie. PS. Chcecie więcej zdjęć? :3 Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Corgar Tu też nie ma pewności czy wszystkie są takie dobre, na pewno nie. To są odłowione perełki, których zapewne jest więcej w Japonii, co i tak nie zmienia faktu ukazania tylko najlepszych. @Paczuś Mnie też cosplay'e tak bardzo nie interesują, ale na piękną kobietę można popatrzeć, zwłaszcza gdy są tak świetnie wyeksponowane. EDIT: A co do kostiumów to jest naprawdę pierwszorzędne wykonanie. Asuka w żółtej kiecce :3, ahhh |
Cytuj:
@Frizz Taaaak! Chcemy! ^^" |
Ukryty tekst:
I najbardziej epickie zdjęcia jakie w życiu widziałem! Ukryty tekst:
Przez te zdjęcia strasznie mnie ręce bolą, zwłaszcza nadgarstki... spróbujcie ręcznie zapisać niemal 900 zdjęć. Tez was będą łapy boleć. Nippah~! Corgar Frizz |
mnie rece raczej by bolaly od czego innego heheheh
Btw. jestem po 1 epie Samurai Champloo i wlasnie ten ep zryzal mi tak leb, ze nie wiem co mam powiedziec. Dawno czegos tak dziwnego nie ogladalem i dlatego zassysam moar.... |
@2up
Zajebiste jest jeszcze to zdjęcie z Reirą i Takumim z Nany. Ogólnie polski cosplay sucks w porównanie do japońskiego. Choć i tak miło, że mamy coś w ogóle ;-]. |
Yaiba jest fajny.
|
japonki sa takie fajne, no ale futrzaste (jezeli wiecie o co chodzi)
Samurai Champloo coraz bardziej mi sie podoba, tylko takie smutne troszke... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |
|