![]() |
|
Cytuj:
|
Tyle, że odwołań nie musiało by być- sytuacje sędziowie analizowali by na telebimach, minutka i po sprawie- czyli 5x krócej niż trwa kłutnia między drużynami+ sędzia.
|
http://www.iffhs.de/?b6e28fa3002f715...f3702bb1c2bb11
A podam ranking lig europejskich z dzisiaj. Ranking rankingiem ale to zawsze ciekawa rzecz. |
40. Polska 343,5
Wstyd... |
29. Cameroun 406,5
35. Uzbekistan 361,0 36. Nigeria 359,5 38. Singapore 352,0 40. Polska 343,5 o/ |
Wyprzedzamy o dziwo Austrie i MLS, 77 miejsce : o.
Ale rankingi to gowno. |
no po 1. to gówno, ale powie mi ktoś na jakiej podstawie to jest ułożone ?
może pod względem oglądalności, heh. |
Na podstawie osiagniec klubow na arenie miedzynarodowej,stad niska pozycja MLS,ktora rozgrywa mecze we wlasnym zakresie,z malymi "oazami" w postaci meczy towarzyskich.
|
Włoska i argentyńska wyprzedzają hiszpańską, dobre :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-- CFC... Chelsea... Scolari. Luiz ku*wa do ch*ja. Ktoś mi może wytłumaczyć Luiza? Omawiał swoją taktykę... stwierdził, że bez lewonożnego Maloudy 4-4-2 nie będzie i koniec,nie nie, nie pyskować, powiedziałem! To jest jedna głupota... niewiem jaki problem w wystawianiu tam J.Cole? Druga głupota- sprzedaż Bridge, lewonożnego super lewego obrońce, który niegorzej radzi sobie na lewej pomocy, a od Maloudy nawet lepiej! No i sprzedali chłopaka. Luiz Luiz Luiz... |
Widać The Blues mają za mało kasy. ;) Jakoś nigdy nie byłem ich fanem. A jeśli chodzi o Milan to powinni się bardziej skupiać na młodszych graczach, np. Pato.
K.Jay |
Cytuj:
-- Za mało kasy? Za mało rozumu mają... Mało kasy? Po co Paulo Ferreira? Jego nie można sprzedać...? stupid Luiz, nie odda Portugalczyka. |
Nie rozumiem wlodarzy Inter Mediolan ! Chca sprowadzic na San Siro Antonio Cassano -.- nie tylko za gotowke, ale dorzucajac Sampdorii Mario Ballotelliego.
W Interze poki co ma kto strzelac bramki... |
Cytuj:
dołn* nie dam sie sproffokoffac :< |
Tia... W Interze nabrać ogłady i profesionalizmu nie sposób; >.
|
@up
Tymbardziej w milanie. Dziadki, ktorzy poziom osiagneli za mlodu, a w milanie go traca. Poczekaj sezon, dwa a Mario pokaze na co go stac. I jeszcze wyrasta nowy, mlody perspektywiczny zawodnik Davide Santon cala prawa strona bedzie jego :) Mario wypozyczyc - tak, ale nie sprzedawac. |
Uzbekistan bije nas na głowę ;s
|
Cytuj:
Po drugie, nie wiem, kto przechodząc do Milanu stracił na profesjonaliźmie... |
Ulatowski trenerem GKS Bełchatów...To nie wpłynie dobrze ani na ten klub ani na reprezentacje. Ciekawe jak on to pogodzi?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |
|