![]() |
|
Paladyn Lvl 33 skille 70/54 gdzie expić?
|
Co myslicie o expieniu 112 ek 95/92 skill full eq na nightmerach ??
Albo jakies inne miejsce jakie znacie z dobrym expem.. |
na czym expic 20 lvl Pallem ze skilami 57/45 ??
podajcie 4 przyklady |
Polaq
EeEe mam pytanko:
Gdzie skilować ze skilami 50/50 najtem xD (słabe eq) :/ :p 12 lvl!! eq: Scale Armor Plate Legs Dwarven Shield Soldier Helmet Leather Boots Serpent Sowrd ;( Więc eq nie jest najlepsze... |
Moim zdaniem 30 palkiem solo gs'a raczej nie ubije ... bez BOH i PACC ;/
Narazie expie na DS"ach i wywernach :P :] |
48 Knight Facc 71/70
EQ:RH, DSM, K Legs, Vampa, BOH, P Ammy, BS DC -2 od 50lvl bede expił... D lair waste ... mysle nad mino tower lub mint zeby sie zwracao skórki pozbierac co wy na to ? moze pohuncic gsy z kims ? |
Witam. :)
Mam dylemat... Mam 16 knighta skille 48/48 (wbijam 50/50 większych nie) oraz pacc i nie wiem gdzie mam expić. Ekwipunek to : Crown Armor Crown Helmet Scarf Plate Legs Vampire Shield Orchish Axe Leather Boots Chciałbym taki exp żeby z 1,5k/h wyciągać kasy(z lootem) no i nawet fajny exp. Proszę także żeby nie było większego waste :) Z góry thx |
Cytuj:
dwarfy guardy sporo zarobisz w kazdej kopalni beholdery pod thais/na fibuli exp calkiem lo0ot fajny rowniez poh cyce mino slimy czsami drag gs solo/z blokerem Cytuj:
njalepiej na ghostlandzie zbieraj wszystko co sie tylko da od gp poczawszy przez viking i brass helmety az do swordow macy i brass shieldow mozesz siedziec w kazdej dziurze na -2 ewentualnie mozesz na zamku kolo ab robisz rowniez bag loota ale bardzo duza sansa ze ci go ukradna Cytuj:
na kazdym tobie na -1 wyciagniesz ponad 1,5k/h robiac lootbaga z samych brass i vikingn helmetow albo mozesz isc na scraby na darashie badz mino (rowniez na darashi) robiac loot baga zarobisz ~4k/h jak nie wiecej...:-) Cytuj:
masz kilka mozliwosc cycle na mounten sterum ( nie pamietam jak sie pisze), rowniez zamke kolo ab, minttwall ale bez postmana ciezko z wyniesieniem loota badz na dc tylko inna droga;p (ktora istnieje) |
Cytuj:
|
knight-kuba dzieki:) doszedlem do DC :P i nawet fajnie sie tam expi ale jednak skiluje do 70/70 i dopiero bede expil
|
Cytuj:
nie lepiej na wyspie zolwi na -5 czy -4 bodajze? tam bardzo wysoki exp a nightmare mozesz spokojnie jechac ;) Pozdrawiam Cytuj:
|
Mam nieco inne pytanie do was :D Gdzie mam SKILLOWAĆ ? lvle 24 , 59/59 EQ:Knight armor , knight legs , steel helmet , leather legs , medusa shield . BEZ PACA :/
|
Na czym expic Druidem FACC 35 lvl 35 mlvl ??
eq b-robe, plate legsy, fur bootsy hailstorm rod/necrotic rod moze byc waste nawet oby nie guardy ;/ Pozdrawiam |
@knight-kuba
Dzięki. Lecz na darashie minotaury niezbyt :/ Przed chwilą wróciłem stamtąd i ledwo co lootbaga doniosłem biłem się o niego ze 2 razy :P, ale jak miałem 919oz. loota to 800 gps wyszło więc gdybym siedział tam 1h to około 3-4k bym miał :) Spróbuje na tombie :) Thx i Pozdr |
Cytuj:
nie wiem czemu tak malo ale tam expilem 3 ray po 1h+ i wyszedl mi bag loot ~~9,5k oz i nikt mi go nie ukradl (knight 53/53) wiec sprobuj jeszze tobmy a co do minosow to polecalbym postmana bardzo sei przydaje.. Cytuj:
|
Mam pytanie, gdzie mogę expić 50 palkiem skille 82\65 poskiluje jeszcze do 85. Od razu powiem ,że dragi odpadają nie masz szans żeby sie tam wbić zawsze zajęte. Dodam jeszcze ,że nie mam pacca. Eq to royal helmet,b robe, demonka, k legi, bohy mam na wydanie do 200k interesuje mnie głównie exp wystarczy jakiś mały + Liczę na mądre odpowiedzi z góry dziękuje.
|
Cytuj:
|
2up
mozesz siedziec na pho i gs tepic z bohami n iepowinny cie doganiac ( oraz cala reszta potworkow tloc przy okazji) ewentualnie guardy wszystki kopalnie lacznie z gs na crusade helmecie. Choc dobrze powinno ci byc na hellgate na twoj lvl i 85 dist bedzie bardzo dobre up jak nie pod carlin jest fajna miejscowka pod thais jest resp 3 slimow wiec jak bys poszukal to byc napewno znalazl ( nie napisze innych lepiej zebys sam znalazl i mialm tam spokoj;)) |
3up@
ja polecam GS na quescie Crusader Helmeta ^^ |
odpowiedz
knight
8-15:roty,trolle,dwarfy zwykle,gobliny,orki zwykle,wariory i spearmany 15-25:cyclopy,dragony,amazonki,valkyrie,witch,dwarf soldier,carior wormy 25-30:radził bym cały czas cyclopy i ruzne mino pall 8-15:roty,carior wormy,ruzne orki,cyclopy,mino guard i jak sie ma dobre skile i bohy lub pacca mozna ostrożnie isc na orki berserkery 15-25:caly czas na cyclopy,mino guard,wild warior i orki shamany:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |
|