![]() |
|
Hiho All godzina pozna nuda wiec pojade po hmmm.. o cwiras wiesniak gz lvl DSM> parcel>ank towerki tez akceptuje
p.s wietrzcie forum czasem bo geo i sola sie niemyja albo chociaz bris mini spray zamontujcie xD aaaaaaaasueuaseusueuse8o8o8o8o8o , porki tez do czystych nienalezy :D:D |
Blorl
Jan 07 2008, 23:01:54 CET Killed at Level 73 by Bardeu Arron Alisah Jan 07 2008, 23:00:38 CET Killed at Level 53 by Val'Hevi I jescze jakis ms 59 nie pamietam nazwy pzdr |
|
Cytuj:
pozdro, niemoja sprawa mi tam wiszą te paymenty no i nie walczylem za jakiegoś tam narqsa czy jak on tam tylko dlatego że nie lubie val'relux'a bb |
Mad
Ja tez nie walczylem dla paymentow walczylem po to aby pokazac jacy polacy sa dobrzy w tym . A co do paymentow mi to nawet pasuje :p:)
|
paymenty jakto paymenty nigdy niemoga byc takie jak wszyscy by chceili zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony ale wedlug mnie i tak zrobili to niezle... najlatwiej sie krytykuje...
filmik na temat legend danery rox ale troche bym jego tytul zmienil bo niezbyt pasuje:) |
Ja tak mysle zrobic Nowe legendy z Danery ale:
Po Uno nie wiem czy bedzie mi sie chcialo ;);) Po drugie ...raczej nauczylbym sie zeby zrobic taki hosting zdjec to nie ma problemu xD A po trzecie kto jest zza 8o8o |
jezeli beda w nim wystepowac legendy...lub chociaz zblizone postacie do legend te ktore cokolwiek zmienialy na danerze a nie tylko bily lv w przerazeniu aby niedostac hunta i lizaly kazdemu ass... to jestem za:)
ale jak ma byc to zbior wszystkich ss z graczy danery to niejestem za chyba ze zmienisz nazwe na polacy na danerze czy cos w tym kierunku:) pozdro dla prawdziwych i ku pamieci sprzedawczykow justice will come:) |
Po Kilku Dedach Wkoncu Przebilem
|
gz dare'fiend 100 lv :) i tam wszystkim poprzednim gz
|
aaa sle troche odebrane intencje ale h w to...
nie cisne nikomu tylko mowie tutaj bo emef napisal jak cos to msg me in game a w grze nie odpisuje ..a ze ziomek nie ma konta wiec pisze gz all pozdro |
Oucik xP
|
Gz
GZ Dare'Fiend 100 lvl :*:*:* Go Go 200 Pozdro
|
Legendy
Co do Legend ja bym proponował, aby każdy wiedział kto jest tą legendą , a nie że sobie koleś kupił postać np. na 150 lv i wielki kozak, liczy się umiejętność gry, a nie wielkie kozaczenie za pc :D
Gratz 100 dare gogo 150 :D |
...
W czasie gdy te noobasy się darły...
http://img140.imageshack.us/img140/3...zkiwykibk6.png Screen wyszedł taki... http://img244.imageshack.us/img244/4784/100lvlea5.png Połowa napisów, w tym "16:27 You advanced from Level 99 to Level 100.", została zasłonięta :p Mam nadzieję, że przynajmniej na 150, 200... lvl screen ładnie wyjdzie :D |
Dare gratz:cup:
|
Dare gzzz 100 lecisz 150 i wiecej 8o8o8o
Roro no oczywiscie ze Polish Legends ale nie wiem jeszcze jak by to zrobic jak wspomniales ze ktorzy cos uczynili na servie dobrego lub tez zlego xD A tez inni by sapali czemu nie on albo "ja" itp itd... W sumie Promateusza Filmik jest good bo wiekszosc znanych osob pokazuje nie mowie tu o sobie xD ale tych ktorzy zawsze byli poznawani I tez jak Kain wspomnial ~Ci~ ktorzy kupili se postacie 100+- nie ma znaczenia dla mnie ale fajnie to okreslil "ktorzy potrafia grac" a nie tylko graja I moze aby oni sa godni nosic imiono Legend xD Czekam na wasze Odp -.^ |
@Dare~
GRATZ LVL I GOGO DO 200 ^^ @Sirius~ a ja juz chyba wiem co to jest xDD bo ostatnio odkuzalem w pokoju i jak sie odkurza to sie odkurza wszystko to sprzatlem w kompie bo bylo duzo kuzu no to podlozylem odkurzacz pod wentylator przy procesorze i az sie komputer wlaczyl xDDD i buchnelo to chyba ten wentylator sie zepsol i komp sie przegrzewa :/ mozliwe ze to to ;) a jeszcze jeden moj kumpel ma to samo a nie odkurzal no to moze ty tez to masz :p <----- ale sie rospisalem hahahah xD moze cos zrozumiecie bo jak to czytam drugi raz to nic nie rozumiem :p |
Moze ja sprobuje ale watpie bo to nowy komputer;)
|
nice nice ;D8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |
|