Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

niverley 17-04-2007 19:19

Witam..
Ima~ i tutaj możesz wjebać Pana Jamesa ;D
500k na Furce
http://www.allegro.pl/item186398883_...niej_5_00.html

NaRuTo__xD 17-04-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1374262)
1. 112 ;]
2. Ima nie ma 280 (276) lvla
3. Odwet ale nie na taifunie tylko na pajacach z jego gildi ;] np Magiq

pl? :confused: :confused: :confused:

Thristen 17-04-2007 19:40

Śmieszne...
(pod)ludzie zapomnieliście ze to tylko gra?
Czytam ten temat i czytam.. są tu ludzie w porządku i śmiecie..

No taaa nie ma to jak podpierdolić kogoś żeby stracił postać którą grał sam 3 lata ~

jak już ktoś pisał, zjaraj z kimś lolka a po paru godz zadzwoń na psy i powiedz ze jest tam i tam, ma w kieszeni to i to.

małe porównanie do Rl chociaż mimo wszystko to tylko gra ale wy sie i tu zachować nie umiecie

ps
Ima z tego co widzę po Fotkach i twoim kozaczeniu na forum i w grze sądzę że jakiś jeden dusk powinien w Rl Ci pk przyjebać to byś trochę zmądrzał, ah tak was jest dwóch przecież.. ciężko z dwoma takimi też by nie było : )

wiesz ze słonce świeci na dworze od paru dni?

Cyrillus 17-04-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thristen (Post 1374341)
Śmieszne...

No taaa nie ma to jak podpierdolić kogoś żeby stracił postać którą grał sam 3 lata ~

jak już ktoś pisał, zjaraj z kimś lolka a po paru godz zadzwoń na psy i powiedz ze jest tam i tam, ma w kieszeni to i to.

małe porównanie do Rl chociaż mimo wszystko to tylko gra ale wy sie i tu zachować nie umiecie

ps
Ima z tego co widzę po Fotkach i twoim kozaczeniu na forum i w grze sądzę że jakiś jeden dusk powinien w Rl Ci pk przyjebać to byś trochę zmądrzał, ah tak was jest dwóch przecież.. ciężko z dwoma takimi też by nie było : )

mowisz ze to tylko gra a sam ja mieszasz z realnym swiatem ;]

eloelo520 17-04-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1374251)
To tak jak bys jaral joyka z type a potem na psach do z ucha zajebal.

br?

wybacz, jestem eloelo ale twojego eloslangu nie rozumiem

Chmurzasty 17-04-2007 20:16

Cytuj:

powiedział to koleś, który siedział całe dnie (noce), żeby wbić ten 150+ level...

Kakaa 17-04-2007 20:33

Cytuj:

Śmieszne...

ps

H@H@H@H@ ale penis H@H@H@H@H@
ZAL MI CIE
Qrwa tylko gra? A moge się zalozyc ze jakby tobie skasowali ci tego palusia
to byś trzepal kazdemu ustami zeby tylko ci go oddali :-)
Taka prawda ty ją znasz i ja :D

Chmurzasty 17-04-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakaa (Post 1374472)
Taka prawda ty ją znasz i ja :D

ja też ją znam i ta prawda jest bardziej mojsza niż twojsza :p

Sachar 17-04-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1374413)
br?

wybacz, jestem eloelo ale twojego eloslangu nie rozumiem

a no widzisz a myslales ze jaetses naj eloelo
jak ktos o sobie mowi ze jest elo to znaczy ze jest lamusem jak ktos by tak o tobie powiedzial to bys byl elo ale ze sam tak mowisz to juz naprawde trza bys lamusem -.-

wrogonastawiony 17-04-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez niverley (Post 1374285)
Witam..
Ima~ i tutaj możesz wjebać Pana Jamesa ;D
500k na Furce
http://www.allegro.pl/item186398883_...niej_5_00.html

Udowodnij im ze to James ; )

niverley 17-04-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1374486)
Udowodnij im ze to James ; )

Heh, może nie udowodnie ale nie ma się co oszukiwać Smerfu~ to jest James Caros..

Aphy 17-04-2007 20:57

Kiedy niektórzy z was pojmą ze to tylko gra?

@Imargam
Nie znalem Ci z tej strony, wiem że wszystko jak najlepiej dla gildii, ale.. jest w tym jedno ale żeby sprzedawać kolegów(teraz wrogów)? w Rl też byś kolege sprzedał jak by psy u Ciebie znalazły zioło w kieszeni i zawineli by Cie i wyjebal byś na typów na osiedlu skąd to masz? podejrzewam że tak, bo by Cie przekopali na komendzie i byś cale osiedle strzelił.. nie żeby to była jakaś propaganda.. ale swoim zachowaniem przekreślasz się w oczach (całej?) furory.. na prawdę :S
Btw. jak był byś takim kibicem Lechii Gdańsk (kumatym trochę) to miałbyś pojecie że nie sprzedaje się kolegów

DZISIAJ WROGU WCZORAJ BRACIE

Sprzedawczyki Sprzedawczyki i jeszcze raz sprzedawczyki.. Polacy już się nigdy nie zmienią..

TO TYLKO GRA PAMIETAJCIE

P0zdrawiam.

Cyrillus 17-04-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1374523)
Kiedy niektórzy z was pojmą ze to tylko gra?

@Imargam
Nie znalem Ci z tej strony, wiem że wszystko jak najlepiej dla gildii, ale.. jest w tym jedno ale żeby sprzedawać kolegów(teraz wrogów)? w Rl też byś kolege sprzedał jak by psy u Ciebie znalazły zioło w kieszeni i zawineli by Cie i wyjebal byś na typów na osiedlu skąd to masz? podejrzewam że tak, bo by Cie przekopali na komendzie i byś cale osiedle strzelił.. nie żeby to była jakaś propaganda.. ale swoim zachowaniem przekreślasz się w oczach (całej?) furory.. na prawdę :S
Btw. jak był byś takim kibicem Lechii Gdańsk (kumatym trochę) to miałbyś pojecie że nie sprzedaje się kolegów

P0zdrawiam.

prawdopodobnie Imaragm wzial pod uwage to ze przez dusk... Barlesa nie ma =/

NarroweQ 17-04-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1374550)

To weźcie pod uwagę, ilu osób dzisiaj nie ma przez Vision....

Aphy 17-04-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1374550)

Dobra, ale sprzedał dużo graczy .. o to chodzi nie pojmujesz tego ?

Kapucha 17-04-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1374482)
a no widzisz a myslales ze jaetses naj eloelo
jak ktos o sobie mowi ze jest elo to znaczy ze jest lamusem jak ktos by tak o tobie powiedzial to bys byl elo ale ze sam tak mowisz to juz naprawde trza bys lamusem -.-

widzisz eloelo520 to jest wlasnie przyklad tego co mowilem wczesniej... przez to twoje dop ierdal anie kazdemu ludzie nawet nie próbują zrozumiec twoich postow, zinterpretowac odebrac jako ironi zartu sarkazmu tylko odrazu ci robia wjazd i sie nie pie rdo la bo cie nie lubia : (

@pare stron wczesniej ktos sie zastanawial ile mozna zarobic na kasie od noobow za pro, moj ziomek 100+ ms zarobil w 2h troche ponad 100k ;d a to co robil sendrius (moge sie mylic znickiem, chodzi o to: kupujesz pro? nie? to hunted? ) to teraz pewnie byl dowcip ale poczekajcie pol roku jak sie nie ktore pleby dorwa do pełni władzy...

Rev'ico 17-04-2007 21:38

Cytuj:

Śmieszne...

ps

Won grac sobie na twoim NO - PVP noobie... ;(

Niewiemjak 17-04-2007 21:51

A ja mam takie pytanko jak to jest z tymi wycofywaniami pieniedzy za pacca ?? Ta osoba je odzyskuje czy na jakiej zasadzie to dziala?

Borut 17-04-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niewiemjak (Post 1374661)
A ja mam takie pytanko jak to jest z tymi wycofywaniami pieniedzy za pacca ?? Ta osoba je odzyskuje czy na jakiej zasadzie to dziala?

Ja za to nie dostałem :P W sumie powinni mi oddać kase za te wszystkie paki. Skoro mowią mi bye i pozwalają robić nowe konto to niech oddadzą kase za paki to ciasnej Anielki... :D

Diablord 17-04-2007 22:12

Współczuje Ci Borut, bo 139 ms droga nie chodzi:/ Ale pomyśl sobie o wielu osobach z Dusków/Aberratio, które zostały hackniete i stracily konta. Moj best RL friend, ktory gral Nevim Nabu a pozniej gral Simem Nabu (namelock na Cat Nabu) stracil swojego 107 ms'a przez Harcesha. Strata Twojego chara to nic w porównaniu z tym co stracili nasi przez hacki/bany/a czasem własną głupote...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51.