![]() |
|
Full Metal Panic skończone! :) Seria fajna, historia opowiadana świetna, chociaż może trochę chaotyczna, dużo akcji, dużo krwi i trochę humoru też jest. Czyli wszystko co powinno mieć dobre anime. ;)
A jak oglądać dalej? Fumoffu czy The Second Raid? Wiem że kilka stron wcześniej było, ale szukać mi się nie chce. ;) |
Fail. Zasugerowałem się początkiem posta ;)
@up Ja jestem zdania, że najpierw TSR, a potem Fummofu!, eerion twierdzi na odwrót ;) Jak tam sobie wolisz. |
Cytuj:
Troszeczkę humoru, bardzo chaotyczne, średnia ilość akcji, mało krwi, średnia historia, dobra (bardziej przeciętna) kreska = średnia seria Są gusta i guściki. |
znacie jakies anime o ninja oprocz naruto ??
|
Nie wiem z czego to wynika, ale od paru tygodni(miesięcy?) mam jakąś niechęć do anime. Zaczynałem w międzyczasie x serii, które porzucałem po paru epizodach. Jestem w stanie tylko oglądać FMA i Naruto - raz w tygodniu. Co dziwne ludzie, którzy mnie dawno temu zarażali anime mają podobnie xD Wszystko porównuje do moich ulubionych produkcji, przez co wydaję się chu..we ;)
@ Szukam czegoś w stylu Samuraia Champloo, jakieś sugestie może :P ? |
Cytuj:
|
@milano9
Kojarzy mi się Nabari no Ou, ale ja to anime zarzuciłem, choć chyba ktoś tu się o tym pozytywnie wypowiadał, więc kto wie. @MichalOlkuszanin W jakim sensie podobne? Szukasz samuraja ze stylem walki prawie jak z capoiery? Rouruni Kenshin może być troche podobne, ale tylko troche, bo też jest o samurajach, ale o więcej wspólnych mianowników ciężko. |
Cytuj:
Cytuj:
W TSR wiele rzeczy się dzieje zmieniających fabułę i "zwykłe" życie naszych miśków. Więc jak dla mnie to fumoffu wtedy się wydaje trochę takie... dziwne. Bardziej fumoffu umiejscowiłbym między 1 a 2 serią więc tak polecam oglądać. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Relax, take it easy. Zrób sobie przerwę nawet i pół roku. Nie śpiesz się z niczym i nic na siłę. M&A czyta/ogląda się dla przyjemności. |
|
@up
Mocne. ^.^ @FMP Fumoffu Takieee sobie. |
@Nari
Ja pierdole xD |
Luluś pasuje do Sailorek ^^
Nippah~! Corgar Frizz |
@CG
Obczaiłem dzisiaj 12 epów. Żałuje, że odkładałem tak długo tą serię. Ciekawe jakiego zonka wyłapią jak przyczają że to ten Lelum polelum to Zero : D |
@FMP Fumoffu
Dzisiaj zaliczyłem rotfla, po odcinku z drużyną rugby. ;) Co do AMV od Nariego: Koleś się postarał. \o/ Nieźle to wygląda. \o/ |
@bleach Manga
Ukryty tekst:
|
@bleach
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
All hail Lelouch! :cup: |
Czy FMP Fumoffu ma 12 epizodów czy 15? Bo mnie pewna strona myli.
@down Dzięki. Czyli muszę jeszcze 3 odcinki ściągnąć. :/ |
|
Cytuj:
No ale to dobrze w sumie, FMP nigdy za wiele. |
Cytuj:
|
Buuu... Nigdzie nie umiem znaleźć tych 3 odcinków z Fumoffu. -.-"
Znalazłem fajne AMV: http://www.youtube.com/watch?v=3Qx6j_VbxTY Nawet fajne (mi się podoba ;)). Fajnie zmontowane. :) Mozę mi ktoś powiedzieć co to za anime z 2:12? Byłbym wdzięczny. :) |
@Naruto
Ukryty tekst:
|
@Grycan
To oczywiście mój ukochany Clannad :3 Naruto Ukryty tekst:
Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
A to anime to Clannad jak powiedział już Corgarie Frisbie Co do tych 3 epków... Chyba mam je na płytach. Jak wróce do polski to najwyżej je hostne. @Corgarie: Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
ee tez nie dziala wam manga-lib.pl ?
|
@ Naruto
Ukryty tekst:
|
@Grycan
Świetna AMV, tylko jak mogłeś nie poznać Clannada? :[ P.s. Postarali się, wystarczy popatrzeć na "Więcej informacji", użyli 75 anime do zrobienia tego :O |
@CG Sezon 1
: OOOOOOOOOOOOOO @CG Sezon 2 DOWNLOADING! |
Uwagaaaaaa bo urwie, jezus maria, ale urwał ale to bylo dobre.
Ogladaliscie ogolnie ten filmik? Tam Koszyk ponoc w glownej roli byl, bo to w Szczecinie sie dzialo i wogole piszcie cos, bo temat znow nam zaczyna stechnac stypą |
Widziałem, fajne.
@Topic Co niby mam pisać jak nie oglądam anime od jakiegoś czasu? |
Jaki filmik?
|
|
Hah, niezłe miejsce na sanki :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kiedyś~~~~
|
Spam spamowi nierówny, a te ostatnie posty to mielonka nagorszej kategorii. Spamowanie to sztuka! Prawdziwy spam jest niczym Mona Lisa, a jak narazie widzę tutaj "Zenek to ch*j" na murze...
Skonczyłem Full Metal Panic, kolejna seria z którą smutno było mi się rozstać. Dziwi mnie czemu tak długo czekałem żeby obejrzeć tak dobre mecha ^^ Ale warto było, ostatnio cierpiałem na niedobór dobrych anime, a FMP w 100% spełniło moje oczekiwania. Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
za naszych czasów SPAM to był tru spam,nawet 4chan wymiękał i były śmiechy z tym~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|