![]() |
|
Vuaevo Bruth
Sex: male Profession Elite Knight Level: 197 1. Vuaevo Bruth Furora online Chyba wbije szybciej niz zwideek..? xD |
Na furora zaden pall nie ma 26mlvl :P
|
Cytuj:
@edit 2. Zwidek Furora online Level: 197 Stawiam na Zwidka ;) |
A ja mam inny typ.
[CHAR]Pogromca potworkuw[/CHAR] A tak na powaznie do Vuaevo Bruth |
a ja caly czas stawiam na Taifuna
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Tyle wtedy się tych frostów zabija, że napewno może spaść dsm albo rh .. chociaż racja to jest waste :) ale nie duże,a co do ryzyka śmierci to 3-4 frosty na klate przy 1,1k hp, które pewnie ledwo zdąrzą dojść, a już będa leżeć. Lecz ryzyko jest ;) |
Cytuj:
|
chyba ze biega za tobą koleś co zbiera loota
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A dlaczego nie jesteś w duskach? :o zbuntowałeś się? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Up. Wiem wiesz lepiej , Przepraszam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Stracił bp ?
takie koloroweeee??? o jaa alee fajneee xD lisek nie wdawaj sie w dyskusje z tym idiotą -,- |
Cytuj:
Dodam, że tym postem jesteś tak w*****ający jak niebieska kreska na moim pulpicie przez mój pro monitor |
Cytuj:
Po 1 wiem o co chodzi z bp na openke cycu ale tyle ile on kosi siana w jeden dzień to ty nie ogarniasz Po 2 sram na karasia i twoich zajebanych kumpli którzy pomagają Ci tu fajtować na forum bo sprzyjasz tym co popierają twoje posty Po 3 nie jestem lizodupem Po 4 ten twój GURU karaś i całe inshon jak dostaną po piździe w wojnie (chociaż że już dostają) będzie wy*******ać z furory a ty płaszczyzno będziesz mógł mu ponieść walizki z resztą jego syfu Po 5 zmieniam avatar -,- xD Po 6 nie wdaje się z Tobą w dyskusje Slovik może zaproponuj mu już żeby zagrał z Tobą na non-pvp to odpalisz mu p seta he?... pwned nie chce mi sie dyskutować z Tobą dzisiaj.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |
|