Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Only Danera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49005)

Phil128 08-01-2008 20:41

Keep it up!

Gratz Dare ;)

Roro 08-01-2008 20:47

niektorzy zapomnieli jak zostali shakowani i chceili konczyc z tibia i otrzymali wyskilona postac z jednym z lepszych polskich levli na danerze za smieszne pieniadze na kredyt i niektorzy zapomnieli kto im dupe ratowal przez cala kariere na danerze i niektorzy takze zapomnieli dzieki komu niesprzedali postaci conajmniej 10 x

ale prawdziwych przyjaciol poznaje sie za gp i power no nie???:)

apropo cwiras masz racje beda ci ludzie burzyc dlaczego nie on , wiec lepiej zostawic to w spokoju bo bengladeszowskie odpady niebeda potrafic zrozumiec ze niesa godni byc nazwanym legenda:)

niektorzy mysla ze siedzac za kogos plecami cale zycie potem sprzedajac go tylko dlatego ze "wladze" ma ktos inny i podlizujac sie do tego kto ma "wladze" staja sie legendami... niestety osiagniecia tych za ktorymi stoisz kotku niebeda twymi osiagnieciami.NIGDY! :) i rob z tym co chcesz ale sam siebie zapytaj kim jestes i co zrobiles aby nazywac siebie legenda:)

p.s. zdrajca zawsze bedzie zdradzal tylko inne osoby beda zdradzane:)

Dymek's 08-01-2008 20:47

Gratz dare
===============
Macie legende :D:D
http://i240.photobucket.com/albums/ff162/Dymeks/121.jpg

kuszczyx 08-01-2008 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomarancza4 (Post 1832964)
nice nice ;D8o

Pewnie haker to nie klikajta w niego :)

zeriel_argano 08-01-2008 20:57

@iles up (problem z kompem)
dokladam sie z tym ze warto odkurzyc od czasu do czasu lub przeczyscic sprezonym powietrzem :P u mnie dziala czasami sie tak dzieje.
Scina sie nei chce odpalic przeczyscze i jest good

Psycha 08-01-2008 21:26

hacked?
o.O

come back to wulle?

UuUU

rl mnie troche poratowali... ale co ja z tym zdzialam?

kazdy kto mnie szanuje a nawet jesli nie...
niech posle do banku po 100gp

poratuje...

jak nie to rozumiem

z gory dzieki cyaz

wasz psychokiep

http://i98.photobucket.com/albums/l2...lem/hacked.jpg

Kain90 08-01-2008 21:35

Również niektórzy zapomnieli jak byli hunceni przez unfów (unforgiven) i mieli zamiar kończenia gry :] a potem lizali im ladnie assek 8o, albo kupili demon dustki od exsty i mówili, że wylocili (polew w ch xD)

Lub podbierać teksty od bylego rl frienda i wygłaszać je do all i sobie myśleć (ale jestem fajny powiedziałem jego tekst i teraz mnie wszyscy lubią mały master ze mnie kozacze tu nie?)

Albo Mówić, że ktoś ma plecy, a jak przychodzi co do czego każdy cię olewa :D

Według mnie to także nie Legenda, ale co ci synu w rl nie wyszło to tibia pozostaje nie?

Albo idź do baru jak to masz w zwyczaju, jebnij kuflem w ścianę przecież jesteś mały koksik, każdy to zrozumie, a jak nie pomoże kup sobie nowego chara tylko lv nie niższy niż 150 bo legendą nazwany nie zostaniesz.

Tyle Szafa.

Tibia to nie wszystko zrozum w końcu, że w grze kozaczyć każdy może, a jak nie umiesz to tego nie czyń.

Emef-Squn 08-01-2008 21:57

Szafa vs. Roro - peace plx - wiem ze to niemożliwe:)

co do paymentu. ja rozdzielałem i na 45 osób ino 3 sie burzyły wiec payment jest zajebisty.pamietajcie frags/deds/obecność/pomoc/styl jebania to sie liczyło to ze ktos biegal ze statku na statek to mi wisi ja sam tak robiłem spliffem kiedys na old war.

Ema

gz Dare 100 :D

Psycha 08-01-2008 22:34

o.O

wzruszajace...

juz jest jakis start...

special thx to

Sirius Romanis
Cato'Royalbolt
Nata deleche
lord maszin

i wysztskich ktozy mi pomogli...
thx
http://i98.photobucket.com/albums/l2...em/pohacku.jpg

Kain90 08-01-2008 22:44

Postanowiłem również odpowiedzieć na pare pytań które zostały rzucone (ciężko jest cokolwiek odczytać z tej kupy słów)

Legendą powinien również być kozak, którego codziennie bił Damu i siedział w gh i jak już doszło do walki to padł by Damu i mówił, że komp mu
padł (zwała :D) i nie mógł się pogodzić z porażką

Albo...

Co do przyjaciół, power i gp :

To możesz o tym zamienić słówko z twoim realem, który był zajebisty jak brał hajs, a jak (ktoś) chciał help lub coś kasy back to się zmył i sellał nie swojego chara lol... i pokazał co się liczy dla niego. :baby:

Psycha 08-01-2008 23:02

@up

Legendą powinien również być kozak, którego codziennie bił Damu i siedział w gh i jak już doszło do walki to padł by Damu i mówił, że komp mu
padł (zwała ) i nie mógł się pogodzić z porażką

dokladnie
pamietam na 41lv arcasem solnelem blory zamus 67 ek
znaczy dariu mi podstepem w sumie pomogl wiec tyle.
zajebalem go
padl jak...

byl w all starsach
calej gildii napisal ze na redzie padl...

to byl yellow zszedles na head shota wiec dlatego moze sie wydawalo ze to byl red?

Varis 08-01-2008 23:25

psycha LOL

pscyha widac ze masz cos z głowa -,-

zabiles blorego bo wykorzysatles moment jak sie z Dariu bilem dla zabawy i morat sd walles jak reda mailem omg walek w ch*jX( -,- i mailem wtedy 64 lv ... zall z ciebie -,-

Lepiej wez edit post i mnie nie wk*****j nobku-,- ..

pozdro Nieczajek

Black-Jack 08-01-2008 23:26

Szafa vs Roro lol , po 1 robert domyslam sie ze masz szafe za zdrajce bo ze mna gada :) wiesz prawie all z ktorymi gadalem grajac pulozaurem otrzymali stosowne wiadomosci na temat tego jaka pizdusia jest z lukaszka :) jebne pierwszym wyczerpujacym postem bez przecinkow moze kogos to zainteresuje ale nie mam tu harana 100 lev wiec raczej malo kto to przeczyta :) gralem na tym syfiastym serwie jakies 3 lata moze wiecej i gralem tu tylko dla kasy bo kolegow na danerze to mozna znalsc ale tylko falszywych albo przyglupich a dowodem na to jest Pulozaurus (owner luksz) 1 raz po 2 latach gry postanowilem grac dla zabawy nie dla kasy i zaczalem sharowac z tym pajcem od 37 lev wpakowalem w typa ponad 600 k i rok gry nie pasowal mi styl jakim gra mianowicie bycie cipeczka i dawac sie wyjebywac z cave naprzyklad albo lazenie z 1 bp uh na hunty bo taniej wkoncu olalem ta gre bo myslalem ze ludzie tu sa normalni tacy jak flejtuch... znaczy telemenel chcialem powiedziec czy tez szanowny emef dla ktorego robilem all o co prosil a jak mnie jebali i chcialem help odpisal sory expie :) zostal mi ostatni har ktorego sprzedalem za rl oczywiscie niedawno mialem nim dobic 40 lev z 32 i nazbierac 50 k oczywiscie usylszalem ze lukasz ma swoje sprawy i swoje dlugi wiec moge liczyc tylko na siebie swoj dlug splacil sprzedajac makera ktorego mu pozyczylem swojemu bratu a brat na alegro wiec mozna bylo sie w*****c zajebalem dziecku g legi i mms chcialem sprawdzic jak zachowa sie ktos kto troszke jakby nie bylo mi zawdziecza i oczywiscie strasznie pokrzywdzony obrazil sie jebnal fochem i wypowiedzial mi war :)

Black-Jack 08-01-2008 23:33

tak wiec wracajac do mojego 1 posta ktorego pewnie przeczyta tylko roro szafa i okolo 5 osob z ktorymi do dzis rozmawiam musze wypowiedziec sie na temat legend :) legenda napewno jest roro tego mu odebrac nie mozna byl 1 polakiem ktory cos w grze znaczyl jebal brazoli jak chyba jedyny i zawsze pomagal frendom niestety przez akcje jak z damu zrobil sie troszke inny co nie zmienia faktu ze taka legenda jest jako roro nie jako chrobry :) legenda napewno tez moze byc ktos jak zbyszek ktorego szczerze nienawidze bo bajki opowiada jak sam julian tuwim i nie szanuje ludzi a kolegow ma przelicza w gp ale to 1 polak selajacy pacce i chyba kazdy go zna legenda rownierz mozna nazwac damu ktory jakby nie patrzec podzielil polakow ale to 1 osoba ktora pokazala nam jak sie sharuje ;] legenda rownierz nazwalbym moczyryjka ktory irytuje chyba kazdego na danerze na rowni z arciem :) legenda nie jest ktos kto chodzi na war czy ktos to ma dobra bajere w grze legenda to ktos kto w jakikolwiek sposb przyczynil sie do tworzenia histori na tym gownianym serwie nie wazne czy w pozytywnym czy negatywnym stopniu :) to tyle narazie moze ktos to przeczyta jeszcze tu wroce sie pomadrzyc niebawem :)

Georgesso 08-01-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 1833398)
Szafa vs Roro lol , po 1 robert domyslam sie ze masz szafe za zdrajce bo ze mna gada :) wiesz prawie all z ktorymi gadalem grajac pulozaurem otrzymali stosowne wiadomosci na temat tego jaka pizdusia jest z lukaszka :) jebne pierwszym wyczerpujacym postem bez przecinkow moze kogos to zainteresuje ale nie mam tu harana 100 lev wiec raczej malo kto to przeczyta :) gralem na tym syfiastym serwie jakies 3 lata moze wiecej i gralem tu tylko dla kasy bo kolegow na danerze to mozna znalsc ale tylko falszywych albo przyglupich a dowodem na to jest Pulozaurus (owner luksz) 1 raz po 2 latach gry postanowilem grac dla zabawy nie dla kasy i zaczalem sharowac z tym pajcem od 37 lev wpakowalem w typa ponad 600 k i rok gry nie pasowal mi styl jakim gra mianowicie bycie cipeczka i dawac sie wyjebywac z cave naprzyklad albo lazenie z 1 bp uh na hunty bo taniej wkoncu olalem ta gre bo myslalem ze ludzie tu sa normalni tacy jak flejtuch... znaczy telemenel chcialem powiedziec czy tez szanowny emef dla ktorego robilem all o co prosil a jak mnie jebali i chcialem help odpisal sory expie :) zostal mi ostatni har ktorego sprzedalem za rl oczywiscie niedawno mialem nim dobic 40 lev z 32 i nazbierac 50 k oczywiscie usylszalem ze lukasz ma swoje sprawy i swoje dlugi wiec moge liczyc tylko na siebie swoj dlug splacil sprzedajac makera ktorego mu pozyczylem swojemu bratu a brat na alegro wiec mozna bylo sie w*****c zajebalem dziecku g legi i mms chcialem sprawdzic jak zachowa sie ktos kto troszke jakby nie bylo mi zawdziecza i oczywiscie strasznie pokrzywdzony obrazil sie jebnal fochem i wypowiedzial mi war :)

Sry ,ale napisałeś to w taki sposób, że prawie nic nie zrozumiałem :P
Może to przez to, że męczy mnie w ch** grypisko jeb***ne:evul:
Signed, The Legend - Georgesso :evul: huahusuhsahuas
ASHUASUHAhusauhsHASHUahsuA

zeriel_argano 08-01-2008 23:46

@black
Ja sie podpisuje pod tym co napisales w 1 i 2 poscie :] wiesz ze na mnie mozesz liczyc :P wiec jak cos to msg :P

Nekrons 08-01-2008 23:47

Żal

Przed rozpoczęciem tej kłotni radziłbym zapoznać się z definicją słowa Legenda...

"Legenda to opowieść, posługująca się elementami niezwykłości oraz cudowności, związanej z życiem świętych i męczenników. Informuje o powstaniu jakiegoś miasta lub państwa, zawiera zdarzenia historyczne, najczęściej występuje w niej jakiś bohater lub rycerz."

wg do Tibi to nie pasuje... Zadnych cudow tu poki co tu nie dostrzeglem, a jedyną niezwykłością może byc aż taka głupota playerow. Świetych tu niema, a "meczennikami" można nazwać jedynie noobow dla ktorych każdy ded to życiowa porażka, każdy adv to życiowy sukces...

Plx skończcie tą dyskusje bo jak narazie widzę to idziecie w stronę war... ;/ A choćby nie wiem jakbyście chcieli to legendą tego też nie będzie się dało nazwać...

A jeszcze jedno:

Jak się gra 4 fun nie dba sie o zaszczyty tylko o dobrą zabawe

Bye noobs ;)

Varis 08-01-2008 23:54

...

@ up
no co poradzisz ludzie piszą posty bo chca sie popisac ....X( -,-

pyscha edit post ... -,-

Pozdro Nieczajek

Black-Jack 08-01-2008 23:57

Informuje o powstaniu jakiegoś miasta lub państwa, zawiera zdarzenia historyczne, najczęściej występuje w niej jakiś bohater lub rycerz."

a o czym mowimy ? o grze w ktorej sa miasta i sa tez bohaterowie a nawet rycerze :) jak to ktos powiedzial na filmie nie filozuj :) ty znasz legendy tylko z definicji i jestes br kilerek to wiesz dopisac cie mozna do nieudacznikow pierwszego rzedu :) i ja tu nie gram tylko filozofuje wiec do war nie daze :)

Black-Jack 08-01-2008 23:58

a ty nieczajek tez cicho tam bo gralem nieczajkiem kiedys i jak reca niezmieniles to ci go ojebie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15.