![]() |
|
ej chcecie mojom rial fotke jestem razem z tatom
jak stoimy i sie kompiemy hehehehehehhe coco? albo ja i moje zfiezontka |
pierw trzeba miec wyro xD
|
ej jen tak fogóle to jepiesz kałem kurfa ! i jestes pierdolonym rasistą! o jaki chuj ci chodzi?! zrobiłem ci cos ty cfelu?! myslisz ze jak jestes z Polski B to kurfa ci wszystko mozna?! wy jebance z polski B jestescie cfelami sie jebcie ! polska a to potega ashuauhaha a wy z warszafką to jebane pasożyty, które od nam obciągajom! ssacze pierdolone! chuj fam w dubska
|
ee kurfa nie umiwm dodawac fotkow moje gejuszki nauczcie mnie plaxsjor
? ? k kk k k k kk k?????????? ? ? ? ? |
@ @^^%$ $^@$%&@%$ &$@ ($*)@
Zamknij jape |
ej tede of lumierka sniles mi sie w nocy
|
peja zamknij ryj kurfa!, wy*******aj do jebanych oborników tylko tam sie nadajesz! kurfa twoja mac! nadajesz sie kurwa jedynie do dojenia króF na farmie szadka! soł wiec myslicie ze ja zem jest szadoł wiec kurfa chodź tu do lidzbarka dam ci prace kurwo jebana! bedziesz obciongał mojim krofom!
|
bo co suko yenowa ty kurwa nieogolona cipo mam cie na hita suko
jestes pojebany jak moj pies bo tak samo szczeka gsy go jebiemy hahaha h h h h h h h h? |
no i co powiedzie chcecie hunted od moich wlatcuf br?
polska i brazylija roxor yoyo pozdro alll hajl metal ave szatan i all emos |
haha tede of luminerka
|
ej tata przyszedl do domq niedlugo bede mosial isc bosz kurfa
mnie wkurfia i pojdem na brofara i hwdp podjebie gablote i yoyo za*****e go widelcem co? |
Ciebie się nawet podsumować nie da..
Masz taki płytki umysł, że szkoda gadać.. |
co????????????????????????????
|
Smyku, kurwa twoja mac jebana w dupe wyruchana przez twoją starą, co ty kurwa od*******asz sie pytam?! stara cie nie kocha shadow ze sie za mnie podajesz?! wy*******aj z tego forum !
|
ooo kurfa muwilem ze stary do domu pszyszet mam nadziejke ze teko nie wici teko posta o kurwa mac ; /////// a tak wokule to my expimy razem on mi dusi manasy a ja zaznaczam stforki i robie exurke prawie jak bot nie ???
|
ej ej ty u góry, wiesz co ci powiem?! matka cie nie kocha hahahahahahahahah! ahahahaha ale ci pojechałem chuju ! xD
|
ej tato a marchewke kupiles?
|
Marchewke Sie Pytam Czy Kupiles?!?!???
|
kurwa ! zamknij ryjj psie jebany! i do nauki !! anie w tibie kurwa grasz! jam jest twój stary!
|
kurfa twa mac ! nie wbijesz juz 102 lvla przez tydzien! do nauki shadow psie jebany! kurwa! jak nie to matke doic wy*******aj mi juz!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |
|