![]() |
|
hmm, arka, a zidane strzelil z tego co pamietam w ostatnich 2ch (?) minutach 2 gole i dzieki niemu real wygral. ale w koncu gral w realu, wiec wtedy i tak najlepszy byl kurwa nie wiem, ronaldo, bo gral w barcelonie ; f
|
Cytuj:
Ogólnie ciężko wypowiada mi się na temat E2. Ważne jest jednak dla mnie to, że są kibice Barcelony , którzy nie lubią go tak jak ja. |
Śmieszą mnie opinie które poważają fakt, ze Ronaldo za poprzedni sezon powinien zgarnąć wszystkie nagrody indywidualne w których konkurował.
|
Cytuj:
@down Zazdroszczę wam pewności siebie, bo ja mimo 12 punktów przewagi Barcy nad Realem nie jestem pewien wygrania ligi przez Blaugranę. Wy natomiast od razu po meczu na Camp Nou (przegranym ofc), zakupie najdroższego rezerwowego świata(Huntelaara, bo taka będzie jego rola) i kilku dobrych meczach Robbena uważacie że Real zdobędzie tytuł. Rozumiem, że kibic zawsze wierzy w zespół, ale ludzie trochę realizmu. Aha i niech najpierw Real pokaże swoją wyższość nad Liverpoolem. Dodam jeszcze, że Hala dzieci jest więcej niż ci się zdaję, a ich siedliskiem jest pewna fioletowa strona;) |
Cytuj:
|
żebyś wiedział. jak del bosque czy jak mu tam trenował real to bylismy za nim.. jak rajkard zaczal barce trenowac to za barca a rok temu jak manyoo wszystko zdobywał dzięki wszechmocnemu ronaldo to w półfinale widzac, ze barcie nie idzie szybko stwierdzilem, ze bede kibicował manu... żałosny jesteś.
mowisz, ze real zdobedzie mistrza jak barca zacznie przegrywać. real mogl wygrywać wczesniej i by było po problemie. i nie wiem po co podkreślasz to 'zawsze' skoro nie zawsze... kibicuje barcelonie od zawsze. nawet jak w klasie 24 na 25 osob kibicowało czelzi w pamiętnych pojedynkach w LM. |
No w sumie wiekszosc z nas jest takimi dziecmi, malo kto zaczyna kibicowac klubowi gdy ten przegrywa. Ja zaczalem kibicowac Realowi w 98'. Wtedy rzadzil i dzielil w Europie i ich gra mi sie podobala, a sentyment pozostal. Co do tego 'ZAWSZe' - musialem sie troche podbudowac, a wy juz placzecie. Real ma szanse na zwyciestwo ligi, oczywiscie male, ale ma. Zreszta nie raz juz bylo, ze Real slabo zaczynal a pozniej wygrywal lige. Sezon albo 2 sezony temu bo jakis 10 meczach byl 15 i i tak wygral. A poczatek w tym sezonie ma tak slaby, bo z tymi kontuzjami nie bylo prawa byc inaczej, do tego Barca gra fenomenalnie. Badz co badz Real jest 2gi, gdyby nie postawa Barcy to moze nawet bylby 1szy, albo przecietnie grajac Barca miala by max 3 pkt przewagi.
Do 1 czesci twego posta, czy ja napisalem, ze ty jestes dzieckiem, ktore kibicuje Barcie tylko teraz bo wygrywa? Stwierdzam, ze wiekszosc sezonowcow przeszla na Barce i MU, tyle. |
Cytuj:
Moje zdanie jest takie, że Messi jest lepszy od Ronaldo, możliwe, że to dlatego, że jestem kibicem Barcelony od 6 lat, mogę patrzeć na to nieobiektywnie, ale to jest forum, ja szanuje wasze zdanie, wy moglibyście uszanować moje. |
|
@up
piękna bramka;d Co do Messiego a Ronaldo. Ronaldo ma za sobą świetny sezon, Messi też. Ale na największych imprezach to Messi(IO) bardziej się sprawdził, niż Ronaldo(ME), więc uważam, że Messi>Ronaldo. Również jestem kibicem Barcy, więc może być to mało obiektywna ocena. |
Jednak trzeba przyznać, że w kilku aspektach Ronaldo jest lepszy - strzał obiema nogami, gra głową czy rzuty wolne;)
|
Cytuj:
poziom ME >>>>>>>>>>>> poziom IO |
Lampard > Ronaldo
|
Pilka Nozna na IO, to nie jest zbyt powazna impreza, graja tam druzyny z roznych kontynetow, raptem kilka dobrych i mlodzi zawodnicy. Dlatego dla PN IO nie sa wazna impreza. Na pewno nie sa takie prestizowe jak ME. To taki lepszy Puchar Konfederacji.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fantasy Premier League też się zgadza ;_)! Lampard > Ronaldo 133 > 106 :o Lampard > Fabregas |
Chelsea się kończy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chelsea nam pokazuje jak koncza druzyny ktore sa budowane na podstawie milionow ruskich/arabow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |
|