![]() |
|
Witam
26 lvl, Mag, 21 skill obrony, 2(3 albo wyżej) mlvl. Wyposażenie jak na avatarze, mogę zrobić ok. 100 hmm, nie wychodze z miasta bez bp z 10 mana i health potionami. Gdzie, na czym, i w jaki sposób expic najkorzystniej (loot również się liczy). Proszę o szybką odpowiedź Dziękuję Pozdrawiam |
Proszę o jakiegoś dość dokładne miejsce z dobrym expem. Zarobek może być mały. A jeśli o Mt.Sternum chodzi to jest zbyt dużo ludzi, a znów niżej zaczynają lurować dragi (zresztą przez co dziś padłem). Guardy - nie znam dobrego miejsca. Jak są po 1-2 co jakiś czas to za mało, znów jak są 3 w małym pomieszczeniu to za dużo. Najlepiej dość duże (ale nie za duże) pomieszczenie, abym mógł spokojnie uciec przed dwoma - trzema.
Ekwipunek: Scarf, Crown Helmet, Blue Robe, Guardian Shield, Plate Legs, Fur Boots, Royal Speary. Skille: 62 dista (skilluję obecnie) i 43 obrony. Aha, lvl mam 28. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
Cytuj:
GS Isle - Duzo expa, duzo kasy ale musisz WE powrzucac, BB isle - duzo expa, waste Oprócz tego : małpy/lizardy/okolnir/tomby/piraci/helheim/edron,ankh smoki/guardy/cyclopolis/ |
Siemka , mam 33 knighta ze skilami 72/70 posiadam eq: bs , p amulet , k-set , warrior helmet , vamp shield , fury boots , moje pytanie jest następujące na czym mogę zarabiać ? mogę robić lootbagi jednak nie na miniti za wszystkie odpowiedzi z gory dzieki ^^
|
Knight Lvl 38 skille 65/62 EQ Bs BoH K Set Warior Helmet Vampire Shield
Chodzi oto żeby zarobić |
Witam dziękuje za rade dotyczącą mino na darashi (sprawdziłem i dobre).Chciałbym się również dowiedzieć gdzie są małpy.Czy ktoś może podać jakiś link mapkę albo coś w tym stylu?
|
Cytuj:
|
malpy sa w port hope na tiquandzie(chyba sie tak pisze) jestes w depo to idziesz na polnocny wschod i dojdziesz ale przed 40-50lvl trzeba uwazac na merkliny(chyba tak sie pisze :o)
|
Gdzie moge przyexpić moim uh makerem? Mówię tu o 45 ed, potrzebuje miejsca z dobrym expem bez waste. Nie piszcie, tomby tomby, tylko jak coś prosze o konkrety, gdzie iść i z czym.
|
Ponoawiam pytanie. I dodam tylko, żeby było to miejsce, bez możliwości lurowania dragów etc.
|
:)
Cytuj:
|
Gdzie expić pallem 21 level skille 60/57, eq: steel helmet, noble armor, guardian shield, plate legs? Zależy mi żeby wyciągać jak najwięcej kasy.
|
Knight
Ja mam raczej odmienne pytanie ale może ktoś odpowie:P:P:P
Od którego lv knight móglby chodzić na i teraz uwaga: -D lair w Venore same dragi -D lair w Venore dragi + dle |
Gdzie można exić z lvl 16 na roku :cup:
|
Chciałbym wszystkim początkującym graczom polecić miejsce Outlaw Camp. Uważam, że jest to najlepsze miejsce do nabijania lvli do 20 poziomu oraz dobrze się tam skilluje. To miejsce jest na południe od pustyni niedaleko Venore. Wszystkie moje postacie tam skillowalem.:miecz: Jest tam bardzo mało ludzi (Na Selenie bo na innych nie gram). Można expić na bandytach,Wild warriorach, Smugglerach, jest troche minosów i hunterów....B)
|
Gdzie moge szybko zdobyc kase na eq 63lvl knightem facc skille: 78/77 Mam Mystic Blade I Plate Seta(slabe bo hack)Prosze O Odpowiedz.
|
Gdzie mogę expic 65 rp ? Odrazu mowie odpada poh poniewaz duzo ludu, dragon lair takze - ten sam problem , piraty i malpki tez odpadaja - wolno lvl leci . Prosze o rade.
|
@CrazyBowl
Popróbuj dragi w venore, dc, może orc land. @Bebal Możesz pójśc nawet na 20 jak chcesz, ale żeby to miało w miare sens (niezły exp i bez dużego waste) to na dragi polecam 35+ lvl i dobre skille, a razem z dl-ami to koło 60. @matrix62357 Doskilluj do około 70 skila i wtedy guardy (ostatnia kopalnia na lewo) albo hellgate, tam ghule, dsy, beho, ale musisz kupić klucz za 5k. @Fenel Żółwie, żółwie i jeszcze raz żółwie. Exp tam wyśmienity, waste nie ma. Jak chcesz, to możesz spróbować piratów jeszcze. @knight-bertol Nie wiem, jak chcesz wycisnąć na giantach 40k/h, ja tam nigdy tyle nie wycisnąłem, max 25-30. Mimo wszystko wybrałbym banutę. PS. Ortografia ;] |
Tak dzięki za radę... ale... nie mam kompletnie kasy na skillowanie myślałem nad nabiciem 30 lvl wtedty się kaski uzbiera i od 30 lvla do ok ~68 dista, znów uzbierać kasy i do 70.
|
Oczywiście jak Ci się nie chce, to nie skiluj. Skilujcie wszyscy według własnych upodobań, a nie jak mówią jakieś tam poradniki. I to, że ktoś na 30 lvlu ma skile 55 to nie znaczy że od razu jest noob, może jemu sie tak wygodnie expi, jego sprawa. ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |
|