![]() |
Cytuj:
__________________________________________________ ________________________________________________ Nie, nie przesadzam, bardzo ich potrzebuje. __________________________________________________ ________________________________________________ PYT: Po co mi one?? ODP: Do pewnego projektu. __________________________________________________ ________________________________________________ Skończmy ten Off-Top i zajmijmy się tym co trzeba :D. __________________________________________________ ________________________________________________ Przypominam Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym, jeżeli myślisz sobie, że ktoś Ci tu zrobi szereg grafik, żebyś Ty mógł sobie zrobić <ekhem>, to jesteś w błędzie... |
Ja nie proszę o wszystkie na raz, tylko przynajmniej parę by ktoś zrobił, w przyszłości sobie skombinuje więcej. :|
|
Ludzie nie dawajcie nikomu grafik które są w pliku.spr, chyba że chodzi o cały arsenał...
Niech ten ktoś ruszy ass'a i sam sobie poszuka wyjdzie szybciej... |
Widać, że gościowi nie zależy.
|
Czemu nie poczekaliście na mnie z tym spirytem? X(
Cytuj:
|
Dobra sam se załatwię te Tył(y) xD ale reszte grafiki bardzo proszę http://forum.otsoft.pl/images/smilie...nd/sweeeet.gif
|
Cytuj:
Mi chodzi o to, do czego chcesz te grafiki wykorzystać. Nie wiem czy zauważyłeś, ale dział nazywa się Fake'i, a nie <ekhem>... No ale już się nie czepiam... |
Jak do otsa to leci report.
|
Widzę ,że nic nie robicie jest weekend macie czas :) poprosiłbym o zwykłego citezena tylko ze zamiast standardowej fryzury niebieski irokez, nie taki który jest w damskim outficie knighta - na hełmie tylko jakiś własny najlepiej kolczasty. Dziękuje. Oczywiście tylko z 2 stron - tył i przód
@edit Jakby ktoś miał to bym jeszcze prosił piorun- taki efekt. Dziękuje x10 |
@rafalon
Chciałem być miły itd. ale zaczynasz mnie wkurzać... Sam byś to zrobił w tym czasie (jak znasz perspektywę to możesz sam rysować,powypełniaj kolorkami i cieniuj w gimpie wypalaniem/rozjaśnianiem.... @reszta Nie robiłem/szukałem grafik ponieważ nie jest cały czas przy kompie i 2 godziny snu... Byłem tu i tam itd. (guffno Was to obchodzi gdzie) i byłem jakieś 2 razy na forum (bez arsenału,bo w kafejce nie byuo :{) |
Wielki PRO się odezwał i wiele nie rozumiem.
|
poprosze avatar na forum jak komus sie chce z napisem azatar90 :) gotowe prace na pw
|
A ja chcę gwiazdkę z nieba. I nowy komputer, najlepiej z pentagonu. Tylko szybko, bo jest weekend i nie macie nic do roboty!
|
@Norejdin
Upiłeś się z kolegami - 11latkami piwem bezalkoholowym i szpanujesz? @Azatar90 Nie ten dział :< @Rayspeed Zapraszam na oficjalne forum Świętego Mikołaja. Musisz mu tylko wcisnąć dobry kit, że nie dostałeś prezentu w ostatnie święta. |
Tu plotkujemy czy składamy zamówienia bo już nie wiem?
|
Ja na pewno nie będę p[omagał gościowi, który tworzy projekt (OTS'a).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
___________________________________ Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |