![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
oro sekoro! |
Cytuj:
btw naprawde musisz ubostwiac mdw, odezwal sie do ciebie, wow wszyscy sie cieszymy, ale wyjdz. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sachar już sie chyba wszystkim znudziły twoje bluzgi...
|
@Vision
Widze że jak rekrutować to masowo i hurtowo zarazem. To może odrazu mnie zrekrutujecie?* Legenda: * - ironia. |
teraz do wojny dochodza Ci co mieli sie powerowac ;p ale teraz to moze byc maly blad... daj boze jakis spy... ale all chyba sa lojalni ;p
|
Cytuj:
wszyscy są blee tylko przepoczwarzony zydek jest spoko i eloelo... ten twoj nick to zart? kolejna trafna ironia? a moze jestes takim smieszkiem co zawsze rozkreca polewki i poprostu chciales nas tym rozbawic ;s;s;s Cytuj:
|
Cytuj:
P.S: Musiałbym cytować wszystkie jego postu zwracające się do ciebie (celowo piszę małą literą). P.S2: W życiu na non pvp nie gralem :) |
Boze niech jakis modek wejdzie i posprzata tutaj bo mi zal patrzec na ten temat w ktorym w przerwach pomiedzy akcjami vision sa same bluzgi zreszta na idiotycznym poziomie Aff
|
kapucha co ty z tymi zydami?
masz zle doswiadczenia? czules w tylnych partiach ciala obrzezane czlonki? nie wnikam , bo mam cie gdzies. tak jak wszystkich na tym forum ; ) |
Cytuj:
(jakie pytanie taka odpowiedź) pozatym ostatnimi czasy masz tez wyjebane na dusski a z 20 stron twojego spamu temu byles po ich stronie, w sumie to podobno byles petrem ;o a teraz mowisz ymy + taif = geje ;> |
nie wysuwaj sie z tym 'jakie pytanie, taka odpowiedz',
bo twoja odpowiedz nie jest adekwatna poziomem do mojego pytania gdyby byla, pytanie powinno brzmiec mniej wiecej tak: 'czy zydowski kutas wjezdzal ci do dupy?' +1 czop ktory probuje mi dojebac. powo |
Cytuj:
pozatym zeedytowalem swojego ostatniego posta... jak to jest z tymi twoim duskami? dlaczego 20stron twojego spamu temu byles petrem a teraz taifun + ymy = geje ? +1 czop ktory nie jest w stanie zniszczyc eloelo520... eloelo520 jest jak kwiat lotosu ;s |
przeciez Barles wie za co zostal skasowany, 2 invalidy i nara, niech sobie reszta zyje dalej w swiadomosci ze pacca mozna wycofac tylko w 14 dni ;)
|
Cytuj:
|
@ Eloelo i Kapucha.
Zamknijcie dupy już. Piszecie posty zupełnie bez sensu, jeden drugiemu się chce odgryźć, żeby dobrze wypaść na tym forum. Piszcie sobie na Pw albo wymieńcie się numerami gg i tam gadajcie. Macie coś ciekawego do napisania na temat Furory? Nie, to nie udzielaj się. @ Smerf Jeżeli mówisz prawdę to Barles nie jest ostatnim co zostanie tak skasowany. |
Cytuj:
|
Kapucha :
Daj se spokój z tym idiotą... Modki wy żyjecie??!! Rozdajcie bany na ip i zamknijcie ten temat bo to skandal... Temat z np. Galany był zamknięty już po mniejszych bluzgach i skonczylo sie na banach itd. a tu ?!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |