![]() |
|
@up
Stone tomb za TP (-3 i -4 [hardcore :p]) |
Ja mam 87 lvl ED pacc tez mam i sie pytam gdzie mam expic?
mam duzo sd i uhow :) :D:D Prosze o SUper porade mlvl 73 |
wienc w dniu diziejszym zakupilem 147 elder druida na serwerze elera i mam pytanie gdzie mam expic z czerwonom czachom azeby mnie nie zabili? prubowalem tarpit tomba ale rzeby zdobyc lvl musialbym expic 21h prosze o inne propozycje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie expić pallkiem 20lv skille 53/36 6mlv?? (gram na Guardii...)
na elfach w fortecy daje rade ale expić przez botterów nie idzie :| jest jakaś dobra miejscówka do expa na której botów nie ma?? |
Wlasnie mam taki malutki problem :(
mam 30 lvl FACC i expie raz za czas na OF'ie chyba kazy wie co to znaczy jak nie to pisze - Orc Fortress - Ostatnio bylem na cryptach pod dwarfami i kolo tego sa Cycki wszystkie rodzaje... Moze mi ktos podpowiedziec czy dobrze robie?? :) |
@up
na faccu na tym lvl lepszego expa nieznajdziesz chyba ze mintwalin @topic 28 sorc pacc steel helm spirit cloak brass legi bohy gdzie bede mial dobrego expa ( moze byc waste) czy nadadza sie cyce w yalahar? |
Witam,
Gdzie expić? 32 EK, 5 mlvl, skille 80/80, crown shield, crown armor, knight legs, crusader helmet, bright sword, bohy, all blessy, świeżo zakupiony PACC (wcześniej skillowałem go, a grałem na pacc na MS :D) Chcę mieć dobry exp/h, dużo kasy/loota, i mały waste (1 BP manasow na kilka h). Myślałem nad małym lub średnim campem barbów, ale nie chce mi sie za bardzo postmana robić, zeby odsylac loot. Albo hidden scarabami -2. Proszę o radę. |
gdzie mam expic palem na roku
|
Cytuj:
|
56 ek/ 71/68 dsm/rh/g-legi/vampirka/softy/relic sword/p ammy
Pacc/Postman - jest Gdzie expic zeby bylo duzo expa? (40k expa/h+) I zeby sie chociaz za softy zwracalo. Najlepiej, choc nie obowiazkowo bez uzycia manasow. Aby sie zwracalo |
frosty ale to chyba lepiej z bohami,
duzy kamp barby, mutated rat,dragi(yal) cos w magincan quater w yal |
35 Royal Pala
66 dist BoHy, blue legi, crown helm, noble arm, drago shield, royal spears. Gdzie wyciagnac ponad 40k/h ? Moze byc na zero z profitem. |
@up
Nie wiem jak ty, ale ja bym skillował xD |
53 knight
77/77 eq: crus helm, dsm, demonka, ornamented axe, boh facc :( gdzie moglbym expic aby wyciagac tak z 30k+ exp/h (najlepiej bez waste ;S) @down dzieki cipa pelno tam botow ;S |
@up
Mintwallin? :0 @down Zabronisz mi? :D GSy pojedyńczo na PoHu (na wszelki wypadek weź Time Ring, bo GS z Haste to ok. 65 lvl a ty 55 :s) |
@up
Jak nie wiesz to nie gadaj, kk? @topic 35 RP z BoHami 67 dist Gdzie expic by wyciagnac ponad 40k/h ? |
Palek
69 rp
81/62 Gdzie expic na yalahari, i nie tylko, moga byc lekkie waste ?? :D |
37 sorcerer
45 magic FACC od razu mówie, że kopalnie są zajęte... mi zależy na expie chociaż 20k/h |
@up
20k i więcej fajnie da się wyciągnąć na Ghostlandzie - DSy i Ghoule - tylko nie zapomnij o utance :0 @down Aaa, ty sorcerer. To rzeczywiście troszq do dypy. Spróbuj z HMMów walić, tych, które zrobisz oczywiście, żeby wbić troszQ mlvla :D |
wszystko fajnie i wgl, ale exp z WOCE nie jest ciekawy ;/ ale mimo to spróbuje...
|
Kup sobie Wand of Starstorm - jest od 37 lvla, wali tak samo jak WoI, tylko z energii :)
Za ~4k ją kupisz u graczy. http://tibia.wikia.com/wiki/Wand_of_starstorm |
Ponawiam pytanie ?
|
Cytuj:
|
28 rp skille 60/50 (wiem ze tragiczne ale szkoda czasu na skillowanie jak jest pacc) eq: steel helmet belted cape plate legi dragonka bohy.
|
28 knight skile 60/60 gdzie expic pacc eq dragonka knight set crus k axe boh?
Oczywiście żeby było bez waste. |
19 pal skile 50+/40+
|
130 ek skile 88/84Full set,8 m lvl Pytania:
1. Czy opłacało by mi się expić solo na wyrmach? Jeśli nie to od którego lvla mogę? 2. Czy opłacało by mi się expić solo na Sea Serpentach?? 3. Czy opłaca się mi expić na ancientach? Ile expa na h wyciagne?? |
Cytuj:
|
Nie wiem czy będzie się opłacało ale możesz na larwach próbować.
Duet: 62 EK Skile: 76/73 Eq: RH, DSM, M Blade, Demonka, K Legs, Boh/Soft(napiszcie czy bohy czy softy zabrać, jakich czarów używać itp.) Pacc 55 Pall Skile: 83/65 Eq: RH, Pall arm, B Legi, Demonka, Boh/Soft(napiszcie Bohy czy Softy zabrać, jakie runy,z czego bić itp.) Facc |
35K, 5 mlvl, 75/75
crus,k set, towerka, bs, boh, scarf ;p co, gdzie i jak? EDIT facc |
58 palek 75 dist facc
jakiś taki w miarę exp + money xd |
Cytuj:
|
Gdzie mam expic na 50 lvl Knight facc skille 70\70 albo 75\75 :)
|
Cytuj:
|
Witam
ED 50lvl 51mlvl Chcę się poradzić gdzie i na czym mogę robić PG. Chodzi mi o jak największy exp/h. Oczywiście mogę używać rożnych run sd, gfb, aval itd. Napiszcie: 1. Gdzie (jakie potworki) i ile wyciagne sam expa/h. 2. Gdzie (jakie potworki) i ile wyciagne z blokerem ok.100lvl expa/h. a do zwastowania mam 170-200k. Świat Inferna jeżeli to ma jakieś znaczenie. |
100 EK, z PACCem, nie wiem gdzie moge nim expic, gram na serverze Non Pvp (Celesta) i zbytnio nie wiem gdzie moge nim expic bo sporo fajnych miejsc jest zajete ( czyt. Yalahar dragi / Ank Dragi ) a wiec zna ktos jakies fajne miejsce gdzie moglbym expic bez waste, Exp miec dobry ? ;)
Prosze o szybko odpowiedz, z gory dzieki =) |
Zapytaj poprzedniego ownera gdzie bocil.
ps nie widzialem jeszcze EK'a bez pacca. |
RP 40lev dist 72 PACC
sprzet jest b.dobry Gdzie expic by wyciagnac 50-70k/h ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |
|