![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Walczyła....
|
Ten temat już poruszaliśmy, o Chelsea.
A co do Lamparda a CR7 to po pierwsze CR7 grał mniej w lidze niż Lampard, po drugie FPL nie uwzględnia w pełni postawy na boisku (ewentualnie jakieś tam max 2 -punktowe bonusy). No, ale oke- jak już nie ma innej kategorii w której w tym sezonie byłby dobry ten Lampard to zawsze można wygrzebać jakiś dziwny argument typu FPL ;p Tracę złudzenia co do tego, że Ronaldo zostanie w Manchesterze. Informacja o zastrzeżeniu sobie znaku "CR9" przez Ronaldo już całkiem mnie wkurzyła. No, ale będzie jakaś kasa na innych zawodników przynajmniej. |
Cristiano w tym sezonie spędził na boisku 1315 minut w 16 meczach a Frank 1873, w 21 co jednak jest różnicą :D
|
Cytuj:
@ Śmieszni jesteście, Barca miała kryzys też się kończyła? Real ma kryzys też się kończy? ; )) |
W ogołe śmieszne porównywanie jest Lamparda i Ronaldo, grają na innych pozycjach, mają inne zadania na boisku etc.
|
"Arjen Robben jest przekonany, że obecnym numerem jeden w futbolu jest Leo Messi. W związku z tym, uważa on, iż wszelkie porównania jego osoby do Argentyńczyka nie mają prawa bytu.
"Dla mnie Messi jest najlepszy na świecie, nic więcej nie mogę powiedzieć. On jest najlepszy, a nie ja. To piłkarz znajdujący się we wspaniałej formie. Jest z innej planety. Jest najlepszy, jest inny niż wszyscy", powiedział Holender." [fcbarca.com] Szacunek. Gratuluje Realowi takiego piłkarza. Cristiano by poprawił włosy i powiedział, że Messi nie jest godzien zawiązać mu sznurowadła u korka. Nie chodzi o to, że Arjen tak myśli, ale o to, że się tak wypowiada. ;) |
Przy Ibrahimoviciu jest taki mały.
|
Cytuj:
|
No, ale Maggic, popatrz no tylko jak to działa. Napisałeś jednego posta- dwa słowa i jeden znaczek i dostałeś w odpowiedzi chyba z cztery posty :D
@Arka_Sath: Jest wielu innych piłkarzy którzy mają swojego idola na boisku. Nic specjalnego. |
Cytuj:
Akurat nie do Ciebie kierowałem tą wypowiedź, tylko do tych, którzy zaczynali powoli o tym wałkować temat, i to calkiem na serio ;l. |
Mówi się "pokaż mi swoją ławkę rezerwowych, a powiem Ci jaką masz drużynę". Jeśli ławka rezerwowych Barcy wygrywa 2-1 z Atletico Madryt, jestem raczej spokojny o siłę tej drużyny :)
|
Hull > Barca.
|
Arsenal < Hull
|
Mój stary > twój stary.
Arsenal > reszta świata. |
Giovinco > Messi
|
Giovinco > Pele
|
Lewandowski > Giovinco.
I mam argument ! |
Sorry za double, ale koniecznie trzeba bumpnąć !
Calderon podał się do dymisji ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |
|