![]() |
|
22:11 Eternal Karolek [135]: zal mi ich, wielu takicch przewinelo sie przez nasza gildie, kilku wylecialo...jeszcze wiecej wyleci. jak to w zyciu, oni robia teraz przykrosc innym, ich rowniez spotka przykrosc niebawem
i ciebie tez :evul::evul: |
ja wylecialem za lidor gatha ;] wiedzialem ze wylece jak go zabije ;) spotkalo mnie to co chcialem, a to jest daleko od przykrosci ;)
|
@Karolek~ dobrze zrobiles zakladajac gildie ;; teraz tylko zbieraj ludzi
|
Teraz tylko nalezy zebrac wszystkich przeciwnikow Virtue i heja. Tylko zeby nikt sie nie klocil etc i walczyl w imie wolnosci blablabla
|
Cytuj:
|
albo.........................
|
,,Wszystkich nudzi ta sama stara ¶piewka
Ale może jeszcze nie jest za póĽno Ja jednak widzę nic z tego Co dzień jeden coraz głupszy od drugiego" ... Lalalala (: |
oj dym widze:O
|
moge dojsc za lepsza iridie? plx plx
|
WAR:cup::cup::cup::cup:8o8o8o8o
NieĽle, jak się rozkręci to i może nawet będzie się co¶ działo. @ludzie z rybnika pozdro dla wszystkich z Rudnika heheheheh :*:*:*:*:*:*:*bongo them @bongo them a to wy tesz wojna z gtw macie teraz? |
Według mnie znowu to będzie jaki¶ przekręt, może nie teraz ale np za miech.
Odno¶nie bongosów itd. mogli¶cie mi na gg napisać, że mam invita do tej waszej gildi, a nie ja dzisiaj patrzę i się dziwie co się dzieje. Przepraszam was, że ostatnio jestem trochę mało aktywny, ale jako¶ nie mam czasu pkować za bardzo. Może niedługo to się zmieni, we’ll see. Anyway, good luck and have fun mates ^^. |
ja nie moge was przekrecic, przejebalem sobie rowno tym co zrobilem,
spojrzcie na gm forum, juz lettery poszly w ruch z ich strony ;| chealino nie moze przezyc tego co sie dzieje, pora pozamiatac iridie ;]] |
POLSKA POLSKA POLSKA :cup::cup::cup:
|
i chcesz to zrobic z ta ekipa ktora aktualnie masz w gildi??? hmmmm powodzenia ;];] oby ci sie udalo :*
|
Cytuj:
Wy gracie na Gladiatusie 3 serv aye?:D Widzialem ta gildie :P Zwieshu, Adama czy Wojtka konto? Pzdr Anu Metek :D |
adam ;p widzialm cie meb w gildi ze masz inva to powojujemy razem ;p juz dzis za 95 rp zlozylismy ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw itak sie nie zdziwie jak to ty te boh zajebales ;) |
Cytuj:
Xand mi nic nie mowil bo mnie w wakacje prawie wogole w domu nie bylo i nie jestem w temacie;> haha jesli sadzisz ze cos zajebalem z Grimniego to sie mylisz a wez pod uwage ze expa z Wojtkiem wbijalismy najwiecej i zarabialismy a Ty tylko padales;> |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |
|