Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

QuanChi 20-04-2008 23:09

Po 300k, mówił że z ceny nie zejdzie nigdy, jeżeli ją obniży, to będzie świadczyło to tylko o nim.

@Zwidek
Widzę, że podpis z Popka "Szacunek i zasady są tutaj najważniejsze.."
Pooglądaj filmiki z tym przygłupem na youtubie i zobacz na jakim poziomie intelektualnym jegomośc się znajduje xP
Tu masz próbkę http://pl.youtube.com/watch?v=PuSSUmgj6IM
Tragedia

Slovik 20-04-2008 23:40

Melanż przed kompem jak 10 letnie dzieci szalejecieeee ;) Zasdroszcze wam takich melanży palce lizać. Jeszcze pewnie tam jakieś 3 hot dziesiątki szaleją nie ?

@down

oj pomyliły mi się klawisze, ale i tak mi nie uwierzysz ;( brak argumentów i specjalnie dla Ciebie nie poprawie tego błędu cieszysz się koleżanko? A żebyś nie myślał, że nie wiem jak to się pisze to Ci powiem z góry, że ZAZDROSZCZE :) Tak teraz patrze, to twój pro kolega też się pomylił patrz na ten błąd

"Komso Xespoz I Salvatorre I Youen\"

ELVL 21-04-2008 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 2013127)
Melanż przed kompem jak 10 letnie dzieci szalejecieeee ;) Zasdroszcze wam takich melanży palce lizać. Jeszcze pewnie tam jakieś 3 hot dziesiątki szaleją nie ?

"ZASDROSZCZE" ? Ty kurwa przyglupie probowales byc smieszny a standardowo sie osmieszyles. Nic nowegooo :)

Safe 21-04-2008 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wilmster (Post 2012291)
Ja najbardziej z tych zbliżających się do 200 lubię Czipsa ewentualnie Yeetro. Co do Czipsa to on już dawno mógł mieć 200 lvl no ale cóż widocznie nie chce. Btw. Mam nadzieje że Spaaw wyprzedzi gościa na taifunie (kto nim teraz gra bo chyba nie Petro). Pozdro.

Gz 200 Zwidku :)

Debilu.
Twoja gildia, ktora sie chwalisz "EM" aka zydy maja wojne z Anima, w ktorej jest Vux'xiu, wiesz kto to? Tak, to zwidek ktorego co battla cisniesz ze jest noobem. Tak wiec gratuluje panie pro, udzielanie na forum dla no name powinno byc zakazane.

btw soczek i mazik to nooby, zaczeli grac na HARMONI HAHAHAH
nie przyznaje sie do nich :(

Slovik 21-04-2008 00:26

oj zaraz po mnie wasi fani pojadą ojjj ;((

a
fafa
afs

fas
sf

fsa
afa
asf
as
as
sa
a

a
a
a
aa
a
a
a
a
a
a
aa
a
a
a
;/

@up

Character Vux'xiu does not exist.

z ciekawosci skopiowalem ten sam name, który napisałeś

Wiem chce być taki jak lisek van zakochany w sobie i doczepiam się kazdej literówki

@down

fotek sobie nie robie, ale moge Ci powiedzieć od siebie, że mam 16 lat ;) Wiem zaraz mnie zbluzgają wielcy melanżowcy tego forum

Dosyc 21-04-2008 00:37

Slovik wrzucil bys tu swoja fotke, pokaż wszystkim że jestes naprawdę normalny. Bo Ciebie tu chyba nikt nie szanuje i uwaza za jakiegos gnoja.

Tarinek 21-04-2008 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 2013088)
Chuj Ci W Dupe Slovik Masz Pozdrowienia Od Sczolowiki Selny ;]]

Komso Xespoz I Salvatorre I Youen\

Amelaqnz Trwa \

Ratillt Jux W Domu Bo Do Parcy Na 8 Rrano Ahaahaaaa\\

Jopł

HAHAHAHAHA Padłem na ryj jak to przeczytałem, do domu patolu! sie nadajesz ... na frytki w Mc Donaldzie. Fakt melanż przy kompie najlepsza sprawa. A na forum o tibi to już kurwa rarytas !!! HAHA smieszny człowiek, widać ze Ległonista. Ale jutro będziesz miał KACA :( Zawsze tak jest po 3 piwach nie ? :/ Nawet nie odpisuj na tego posta bo mozesz sie tylko jeszcze bardziej ośmieszyć szczylu.

Piątka.

Nemabias 21-04-2008 07:38

Już widze ten MELANGE :confused:

MOżecie streścić jakie ograniczone prawa ma teraz lewa strona barkykady po wojnie?

Safe 21-04-2008 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 2013170)
@up

Character Vux'xiu does not exist.

z ciekawosci skopiowalem ten sam name, który napisałeś

Wiem chce być taki jak lisek van zakochany w sobie i doczepiam się kazdej literówki

Fakt, moj blad. Vu'Xiu ;)

QuanChi 21-04-2008 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemabias (Post 2013267)
MOżecie streścić jakie ograniczone prawa ma teraz lewa strona barkykady po wojnie?

Hahah my nie mamy żadnych praw, a jak się wypłacimy to będziemy mieli prawo do bycia wywalanym z każdego respa i paymentów za free.

Veltaxio 21-04-2008 09:41

Wojna dobiegla konca, zlo zostalo zniszczone, zapanowala pelna harmonia...

Wiele osob pisze do mnie o payment, wiec informuje ze placenie jest niemozliwe, mozliwe sa walki ze placicie a potem i tak padacie.

Wiec panowie nie warto, w glosowaniu ludzie z Wra zdecydowali ze na*******aja sie do konca za draca, a to ze on ich olal to juz tylko i wylacznie ich wina :/!

Paymentow niema i niebedzie!

Powodzenia na Candi, Selenie, Saphirze!

@Slovik

Slovik ja sie dziwie ze ty jeszcze masz sily by stawiac opor Forum vs ty...

@modki

Pozdrawiam moderatorow tego serwisu, ciagle jestescie blisko mojego serca ;)))

ELVL 21-04-2008 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemabias (Post 2013267)
Już widze ten MELANGE :confused:

Lewa strona barykady jak to okresliles ma jedno prawo , stanie w pz i nie wychodzenia z niego dalej niz 2 sqm, no czasem mozna pobiegac ze statku do dp ale to tez nie zawsze :). Paymentow nie bedzie , niech nooby ,ktore tak szly za drakiem tak byly najarane walka teraz cierpia :}

Master of Puppets 21-04-2008 12:44

ej mielismy nie pisac do wtorku ; /

ELVL 21-04-2008 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 2013318)
Hahah my nie mamy żadnych praw, a jak się wypłacimy to będziemy mieli prawo do bycia wywalanym z każdego respa i paymentów za free.

Sęk w tym że nie możecie się wypłacić : /

JechaczNakonny 21-04-2008 14:53

No właśnie wtorek to wtorek!:D

a tak pozatym nie jestem seba, to moj rl tak samo jak jojek ale CHUJ WAM DO TEGO kto jest kto i najpierw warto by było spytać niż wyciągać głupie wnioski że jestem bioły..

Fernandos 21-04-2008 15:14

@Veltaxio
ciekawe jak dlugo potrwa ta wasza harmonia ;]

Slovik 21-04-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2013326)

@Slovik

Slovik ja sie dziwie ze ty jeszcze masz sily by stawiac opor Forum vs ty...

Prowokowanie większości chłystków tutaj sprawia mi niesamowitą przyjemność ;) pozdrawiam

ELVL 21-04-2008 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 2013868)
Prowokowanie większości chłystków tutaj sprawia mi niesamowitą przyjemność ;) pozdrawiam

to kurwa ambicje masz kozackie wejsc na forum ponapinac sie i jarzyc miche....Gz dla Ciebie

Pro_Evo_Mastach 21-04-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2013497)
Sęk w tym że nie możecie się wypłacić : /

A kto chce sie wyplacic kurwa pajacu?
A jak by ktos dal kase to pewnie huja bys z tego zobaczyl bo gówno zrobiles. ema _/

Firenzik 21-04-2008 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro_Evo_Mastach (Post 2013944)
A kto chce sie wyplacic kurwa pajacu?
A jak by ktos dal kase to pewnie huja bys z tego zobaczyl bo gówno zrobiles. ema _/

By sie nie sralo pieniazkow dla Draca to by sie mialo na wyplacenie... No wy i tak cale zycie huja dostawaliscie bo all bral Pastuch... pajacu
pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08.