![]() |
|
Po 300k, mówił że z ceny nie zejdzie nigdy, jeżeli ją obniży, to będzie świadczyło to tylko o nim.
@Zwidek Widzę, że podpis z Popka "Szacunek i zasady są tutaj najważniejsze.." Pooglądaj filmiki z tym przygłupem na youtubie i zobacz na jakim poziomie intelektualnym jegomośc się znajduje xP Tu masz próbkę http://pl.youtube.com/watch?v=PuSSUmgj6IM Tragedia |
Melanż przed kompem jak 10 letnie dzieci szalejecieeee ;) Zasdroszcze wam takich melanży palce lizać. Jeszcze pewnie tam jakieś 3 hot dziesiątki szaleją nie ?
@down oj pomyliły mi się klawisze, ale i tak mi nie uwierzysz ;( brak argumentów i specjalnie dla Ciebie nie poprawie tego błędu cieszysz się koleżanko? A żebyś nie myślał, że nie wiem jak to się pisze to Ci powiem z góry, że ZAZDROSZCZE :) Tak teraz patrze, to twój pro kolega też się pomylił patrz na ten błąd "Komso Xespoz I Salvatorre I Youen\" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twoja gildia, ktora sie chwalisz "EM" aka zydy maja wojne z Anima, w ktorej jest Vux'xiu, wiesz kto to? Tak, to zwidek ktorego co battla cisniesz ze jest noobem. Tak wiec gratuluje panie pro, udzielanie na forum dla no name powinno byc zakazane. btw soczek i mazik to nooby, zaczeli grac na HARMONI HAHAHAH nie przyznaje sie do nich :( |
oj zaraz po mnie wasi fani pojadą ojjj ;((
a fafa afs fas sf fsa afa asf as as sa a a a a aa a a a a a a aa a a a ;/ @up Character Vux'xiu does not exist. z ciekawosci skopiowalem ten sam name, który napisałeś Wiem chce być taki jak lisek van zakochany w sobie i doczepiam się kazdej literówki @down fotek sobie nie robie, ale moge Ci powiedzieć od siebie, że mam 16 lat ;) Wiem zaraz mnie zbluzgają wielcy melanżowcy tego forum |
Slovik wrzucil bys tu swoja fotke, pokaż wszystkim że jestes naprawdę normalny. Bo Ciebie tu chyba nikt nie szanuje i uwaza za jakiegos gnoja.
|
Cytuj:
HAHAHAHAHA Padłem na ryj jak to przeczytałem, do domu patolu! sie nadajesz ... na frytki w Mc Donaldzie. Fakt melanż przy kompie najlepsza sprawa. A na forum o tibi to już kurwa rarytas !!! HAHA smieszny człowiek, widać ze Ległonista. Ale jutro będziesz miał KACA :( Zawsze tak jest po 3 piwach nie ? :/ Nawet nie odpisuj na tego posta bo mozesz sie tylko jeszcze bardziej ośmieszyć szczylu. Piątka. |
Już widze ten MELANGE :confused:
MOżecie streścić jakie ograniczone prawa ma teraz lewa strona barkykady po wojnie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojna dobiegla konca, zlo zostalo zniszczone, zapanowala pelna harmonia...
Wiele osob pisze do mnie o payment, wiec informuje ze placenie jest niemozliwe, mozliwe sa walki ze placicie a potem i tak padacie. Wiec panowie nie warto, w glosowaniu ludzie z Wra zdecydowali ze na*******aja sie do konca za draca, a to ze on ich olal to juz tylko i wylacznie ich wina :/! Paymentow niema i niebedzie! Powodzenia na Candi, Selenie, Saphirze! @Slovik Slovik ja sie dziwie ze ty jeszcze masz sily by stawiac opor Forum vs ty... @modki Pozdrawiam moderatorow tego serwisu, ciagle jestescie blisko mojego serca ;))) |
Cytuj:
|
ej mielismy nie pisac do wtorku ; /
|
Cytuj:
|
No właśnie wtorek to wtorek!:D
a tak pozatym nie jestem seba, to moj rl tak samo jak jojek ale CHUJ WAM DO TEGO kto jest kto i najpierw warto by było spytać niż wyciągać głupie wnioski że jestem bioły.. |
@Veltaxio
ciekawe jak dlugo potrwa ta wasza harmonia ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak by ktos dal kase to pewnie huja bys z tego zobaczyl bo gówno zrobiles. ema _/ |
Cytuj:
pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |
|