Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

sallceson 18-04-2007 19:44

rumun
jesli oni dostaja bany za kupno pacca na kase w tibii to czemu ty nie masz bana co?
lol

Reloop 18-04-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellein (Post 1375979)
Rumunku ty tez pownienes dostac deleta za sellowanie kasy na allegro.

A jesteś w stanie to udowodnić ? Konto na allegro i tibia.pl to może przypadek ;) i chyba trochę za mało żeby za to delete dostał. Takich oskarżeń można pisać mnóstwo ale udowodnić trudno.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1376028)
rumun
jesli oni dostaja bany za kupno pacca na kase w tibii to czemu ty nie masz bana co?
lol

Bo On kupował pacce za złotówki a nie gp.
A na temat rumunów, żydów, murzynów już coś mowiłem - rasizm i tyle. Za to też powinny być bany na tym forum. Tyle, że na tym forum nie daje się banów za takie rzeczy. Ma inną karnacje skóry, ale ma wyjebane na Ciebie i śmieje sie Tobie prosto w twarz bo tyle siana co on zarobił na tej grze to ty na oczy nie widzialeś.

@ down
Jeżeli masz racje to właśnie James zmienia e-maila i twój dowód zaraz bedzie bezpodstawny. Ale napewno już pomyslał o tym dawno :)

Kapucha 18-04-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1376030)
A jesteś w stanie to udowodnić ? Konto na allegro i tibia.pl to może przypadek ;) i chyba trochę za mało żeby za to delete dostał. Takich oskarżeń można pisać mnóstwo ale udowodnić trudno.

teoretycznie jezeli james carlos ma rk na dane smerfa na allegro mozna by pomyslec nad banem ; p

eloelo520 18-04-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chmurzasty (Post 1376100)
zobacze jak robisz swojej starej loda?

no zobacz kapucha , uspokoilismy sie my , to inni zaczynaja

bozeeeeee

jakie te hasla ze starymi sa zalosneeee

Tarinek 18-04-2007 21:26

Witam witam

Takie małe info potrzebuje kaske na Samerce (USA serv) Jezeli ktos ma to pisac na priv w sprawie world trade, nie tylko na furore ale na ine serwerki tez.

Qu'ink 18-04-2007 22:09

Jak tam tarrinku wiosenne porządki w ogrodzie ;] ja widze ze ty to kochasz, taki maly fetysz ?

Kakaa 18-04-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chmurzasty (Post 1376342)
chyba jak by na mnie ci pederaści w sześciu wyskoczyli :p
Niech żyje to wasze obskurne i brudne poniemieckie
miasto(Breslau) wraz z jego mieszkańcami-imigrantami zza buga -.-

Na jakim osiedlu w Płocku mieszkasz ?
Podole, 1000-lecia, Miodowa .... ?

Kapucha 18-04-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chmurzasty (Post 1376342)
chyba jak by na mnie ci pederaści w sześciu wyskoczyli :p
Niech żyje to wasze obskurne i brudne poniemieckie
miasto(Breslau) wraz z jego mieszkańcami-imigrantami zza buga -.-

1. dzieci z boiska zabiłyby cie pilka zanim bys doszedl do gru
2. gdybys nie byl idiota to bys wiedzial ze po 1. imigrant to osoba przybywajaca na teren jakiegos panstwa spoza owego... 2. lwow i jego okolice to raczej polskie terytoria... (byly przez setki lat, gdy ci ludzie imigrowali byli polakami) po 3. bugu nie buga analfabeto ...
3. "chyba jak by na mnie ci pederaści w sześciu wyskoczyli" wiem ze bys chcial :D

Cyrillus 18-04-2007 23:07

kilka stron "chłamu" no comment... ;( ;(

btw harc w vision ;p

H.L 18-04-2007 23:19

Najgorszy temat, 70% dzieci mysli ze sa huliganami i rzucaja sie obelgami

Get a life

Sachar 19-04-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1376523)
Najgorszy temat, 70% dzieci mysli ze sa huliganami i rzucaja sie obelgami

Get a life

dobrze powiedziane ^^ eloelo520 on chyba to do ciebie mowil

Fefin 19-04-2007 08:51

OHm nie wiem ludzi ile macie lat i na jakim jestescie poiomie ale 90% ludzi z tad wnioskuje ze ma po 9 laat

Borut 19-04-2007 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1375930)
przeciez Barles wie za co zostal skasowany, 2 invalidy i nara, niech sobie reszta zyje dalej w swiadomosci ze pacca mozna wycofac tylko w 14 dni ;)

Już wiem za co delete dostałem. Jednak chyba coś Tobię się we łbie przewróciło jak to za invalid paymenty. Powiedz jeszcze, że od Ciebie PACCe kupowałem... Jak by to było za invalid paymenty to by konto nadal istaniało tylko "until deletion...". Cipom się wydaje, że to co robiłem jest na tyle złe by można mi dać delete bez odwołania i żadnej dyskusji.

Milten 19-04-2007 09:16

Tak trudno powiedzieć za co dokładnie dostałeś bana, przecież Ciebie to nic nie kosztuje

H.L 19-04-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1376729)
Tak trudno powiedzieć za co dokładnie dostałeś bana, przecież Ciebie to nic nie kosztuje

Magebomb B) ?

Hegemmon 19-04-2007 11:18

Oj dzieci, dzieci... przestańcie na siebie te schaby rzucać, bo od ich ciężaru powykrzywiają się wam te małe kręgosłupki.
Ile wy lat macie? 8? 9? 10? aa pewno już po komunii jesteście ;) Brawo.
Ale kto was do <cenzura> nauczył tak brzydko się wyrażać?
Trzeba waszym mamom powiedzieć, żeby wam zainstalowały FF i specjalny moduł, który będzie sygnałem dźwiękowym alarmować waszych rodziców ilekroć spróbujecie napisać wulgaryzm.

Przecież wy pewnie nie macie jeszcze siły, żeby gazrurkę dźwigać :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49.