![]() |
|
Cytuj:
@głupi ripper ahahah i tak ded >> fajki za tanio kupujesz :P @bongo them powiedzcie mi w końcu czy macie ta wojna z gtw czy nie ;\ |
Cytuj:
Nick GrupaTrzymajacaWladze Strona domowa http://www.row.rybnik.pl (99 Odwiedzin) |
tyle ze ja ta postac skilowalem a ty zaczalas nia grac od 50+lvla ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@bongo them to jak wy wypowiecie wojne gtw to ja z wami ide sie bic, mam 6 palka ze spirkami i z legion helmetem:)8o8o:cup::cup: |
judion
Aug 17 2008, 15:38:59 CEST Killed at Level 105 by Lilia Blac and by Sachmet Wang dragen armborst Aug 17 2008, 15:25:30 CEST Killed at Level 104 by Abbottonare and by Merd Tami pawelek kafarek Aug 17 2008, 15:51:13 CEST Killed at Level 98 by Volverqin Immortal mivao Aug 17 2008, 14:43:51 CEST Killed at Level 93 by Gald Mac'Laga and by Rovilis songoten the'ebola Aug 17 2008, 15:06:37 CEST Killed at Level 89 by Merd Tami and by Pisorek |
Judion Aaa :cup: Majne frag ;D
|
Chealino zrobił nową gildie - Refusion:p
|
Koniec świata
|
Siemka Everanor, no bawimy sie ;]
pierwszy raz polak poczuje sie bezpiecznie na naszym servie, i brazole ;) reszta ............. zginie ;) |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2265492
To sie narobiło:o |
.........
/care |
dzieki tej czesci bongo ktora nie byla smieciami od poczatku i dzieki dla tych ktorzy byli gotow pojsc za karolkiem
bejbej ! |
Cytuj:
|
Ale sie jaja porobily hiehiehie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
i najpewniejsza strona przeciwko nam...
teraz nie maja co tu szukac all pl(oprocz bongo:) ) |
gl & hf
Heh...
Powodzenia chlopaki :) Obyscie mieli sporo zabawy na wakacje :) <szczegolnie anum ;p> Pamietajcie, ze to tylko gra i bez niej nie jest jakos ciezko :P |
Czyli wrocilo wszystko do normy Szwedzi beda rzadzic a wiekszosc Polakow placic albo padac...Mozna sie bylo tego spodziewac :P
|
Cytuj:
|
8o
grejt teraz to jedynie powłazić do dp i czekać może szwedzi sami siebie powybijają. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |
|