![]() |
|
Cytuj:
|
slovik wydaje ci sie ze jestes kozakiem bo sie napinasz na forum a kazdy z ciebie brechta i traktuje cie jak psa. ... zalosne
Diabel\ |
Cytuj:
down A ja wlasnie upierał bym się ze slovik mniej się napina niż lis przynajmniej potrafi napisać posta bez słowa kurwa:) |
Cytuj:
No i znow chlopek z wioski... Kurwa masz pecha bo bylem u ciebie w Debicy 2 tyg po tym jak kibice zasztyletowali 20+ letniego kolesia... Przyznam sie ze nie dziwie sie ze dochodzi tam do przemocy skoro ludzie bija sie tam o jedzenie... mieszkacie tam kurwa w roz*******ajacych sie osiedlach i barakach... nie smieje sie z waszego statusu spolecznego jak i finansowego ale stul pysk biedaku... nie mieszkam w piwnicy tylko w Akademiku... no i kurwa szacunku troche nastoletni gnoju... bo kurwa jak ja walczylem na tym serverze to ty po drzewach latales z kolegami... CYA wiesniaku mieszkajacy w szafie pozdrawiam edit Cytuj:
last edit-.- slovik mimo iz nadal cie nie lubie po napisaniu PM mam do ciebie troche szacunku bo jestes nie co madrzejszy niz pokazujesz na forum..... |
Cytuj:
narq @up przyznaje się, nigdy nie miałem tu postaci ;) Troche wam powiem od siebie : Ani net-bone, ani pall-bone to nie były moje postacie, tylko kumpla, który już dawno nie gra na furorze, tylko na Harmonii, Guardii czy gdzie tam w każdym razie gra jeszcze w Tibie. Ja na furorze poza lognięciem kilka razy na acc nie zrobiłem nic, nawet nie zrobiłem tu postaci. Tak więc Khazul nie hunciłeś mnie w ogóle, tylko mojego kumpla, który cierpiał przez to, że robiłem tu mooocną napinke. Troche mi źle z tym, że kumpel przez moją głupote padał, ale życie ;) Lece melanżowcy narq |
Cytuj:
|
@up
Lol jak wy byliście na przegranej pozycji to nawet tu nigdy nic nie napisales teraz jak znowu panujecie to probujesz udawac kogos co zrobil duzo w wojnie X(X( |
@edit
Co ty gadasz, to przeciez nasz słynny sanczo pies z którego piała cała furora, wyjebali go z 3 razy, tasiemiec zawsze wraca :] |
Cytuj:
Ty jak i inne osoby jak np. twój bóg drako o którym piszesz w co drugim poście nie interesują mnie.:D A płacił nie będe bo już nie mam takiej możliwości i wyobraź sobie że to nie jest spowodowane przez to że napisałes tak na forum. |
Lisek Chytrusek, na chuj pierdolisz o płaceniu jak dobrze wiesz, że prędzej czy później sytuacja się odwróci? Ja pamiętam jak razem z Dusk stałem w pz ponad 3 miechy i też sytuacja była beznadziejna, a jednak się odwróciła ;)
|
Cytuj:
Bardzo Ci przeszkadzało to, że nie uzyjesz w tym zdaniu słowa kurwa, zeby zaprzeczyc komus tam UP UPU P ?Xd |
Cytuj:
Czemu chytrusek :D?A co do tej sytuacji jak widzisz ja i tak nie expie poki co bo mi sie nie chce a jak sie odwroci to wtedy bede mial w dupie ten serv , mozesz sobie to zapisac na dysku bo pewnie napiszesz ze kiedys mi to przypomnisz :P @elis~ 3 razy :) jak to mowia do 3 razy sztuka , tobie limit sie wyczerpal xD |
A bo mi się tak skojarzyło, że jak Lisek to Chytrusek, taka opowiastka była kiedyś dla dzieci chyba :D
|
Cytuj:
|
po pierwsze to Firezik zakochałem sie w twym avarcie xD.
A wRa&Ishion oficjalnie przegrało ? ;d czy też pastrzesz sie z tym nei zgadza ? |
Cytuj:
|
Elisabett podoba cie sie sempion ?
|
Cytuj:
|
|
co jest ?;p mam prosbe. Wysylac mi na pm kto moze teksty z "twoja stara" bo mi potrzebne ;p, ale bez nawiazywania do tibi ;] dzieki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |
|