Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Pro_Evo_Mastach 21-04-2008 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 2013964)
By sie nie sralo pieniazkow dla Draca to by sie mialo na wyplacenie... No wy i tak cale zycie huja dostawaliscie bo all bral Pastuch... pajacu
pozdrawiam

Odzywa sie jakis pajac co pewnie siedzi z kompem w piwnicy i w californi jest HAHA ! Btw. co ty mozesz wiedziec jak nigdy nie byles z nami i jak bys nie wiedziale to draco nas sponsorowal na wojnie w duzej mierze, ale ty lepiej wiesz bo byles w WRA, nie?

Diabelek 21-04-2008 17:51

slovik wydaje ci sie ze jestes kozakiem bo sie napinasz na forum a kazdy z ciebie brechta i traktuje cie jak psa. ... zalosne

Diabel\

Elisabett 21-04-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 2014005)
slovik wydaje ci sie ze jestes kozakiem bo sie napinasz na forum a kazdy z ciebie brechta i traktuje cie jak psa. ... zalosne

Diabel\

To samo mozna napisać o lisie.

down

A ja wlasnie upierał bym się ze slovik mniej się napina niż lis przynajmniej potrafi napisać posta bez słowa kurwa:)

Firenzik 21-04-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro_Evo_Mastach (Post 2013981)
Odzywa sie jakis pajac co pewnie siedzi z kompem w piwnicy i w californi jest HAHA ! Btw. co ty mozesz wiedziec jak nigdy nie byles z nami i jak bys nie wiedziale to draco nas sponsorowal na wojnie w duzej mierze, ale ty lepiej wiesz bo byles w WRA, nie?

Gdy ja po raz pierwszy siedzialem z draciem na vencie to twoja przygoda z tibia sie dopiero zaczynala... i wiem jakim jest skurwysynem;] a pozatym mam kilku znajomych z WRA z ktorymi walczylem na innych swiatach...
No i znow chlopek z wioski... Kurwa masz pecha bo bylem u ciebie w Debicy 2 tyg po tym jak kibice zasztyletowali 20+ letniego kolesia... Przyznam sie ze nie dziwie sie ze dochodzi tam do przemocy skoro ludzie bija sie tam o jedzenie... mieszkacie tam kurwa w roz*******ajacych sie osiedlach i barakach... nie smieje sie z waszego statusu spolecznego jak i finansowego ale stul pysk biedaku... nie mieszkam w piwnicy tylko w Akademiku... no i kurwa szacunku troche nastoletni gnoju... bo kurwa jak ja walczylem na tym serverze to ty po drzewach latales z kolegami... CYA wiesniaku mieszkajacy w szafie
pozdrawiam

edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2014010)

nie... bo przemek mial jakis udzial w losach serverach....

last edit-.-
slovik mimo iz nadal cie nie lubie po napisaniu PM mam do ciebie troche szacunku bo jestes nie co madrzejszy niz pokazujesz na forum.....

Slovik 21-04-2008 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2013914)
to kurwa ambicje masz kozackie wejsc na forum ponapinac sie i jarzyc miche....Gz dla Ciebie

Taa masz racje, bo jak patrze na niektóre twoje i innych ludzi teksty to przestaje mnie to bawić tylko mnie to rani ;)

narq

@up

przyznaje się, nigdy nie miałem tu postaci ;)

Troche wam powiem od siebie :

Ani net-bone, ani pall-bone to nie były moje postacie, tylko kumpla, który już dawno nie gra na furorze, tylko na Harmonii, Guardii czy gdzie tam w każdym razie gra jeszcze w Tibie. Ja na furorze poza lognięciem kilka razy na acc nie zrobiłem nic, nawet nie zrobiłem tu postaci. Tak więc Khazul nie hunciłeś mnie w ogóle, tylko mojego kumpla, który cierpiał przez to, że robiłem tu mooocną napinke. Troche mi źle z tym, że kumpel przez moją głupote padał, ale życie ;)

Lece melanżowcy narq

ELVL 21-04-2008 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2014010)

down

A ja wlasnie upierał bym się ze slovik mniej się napina niż lis przynajmniej potrafi napisać posta bez słowa kurwa:)

Napisal typ , ktory mi placil 3 razy haha _/ niedlugo ponownie bedziesz chcial placic ale tym razem nie dam Ci takiej mozliwosci :) Moze drako i jego lizodup cie wezma do siebie , pozdrawiam.

DuRi_Zmc 21-04-2008 19:02

@up
Lol jak wy byliście na przegranej pozycji to nawet tu nigdy nic nie napisales teraz jak znowu panujecie to probujesz udawac kogos co zrobil duzo w wojnie X(X(

Wigget 21-04-2008 19:09

@edit

Co ty gadasz, to przeciez nasz słynny sanczo pies z którego piała cała furora, wyjebali go z 3 razy, tasiemiec zawsze wraca :]

Elisabett 21-04-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2014028)
Napisal typ , ktory mi placil 3 razy haha _/ niedlugo ponownie bedziesz chcial placic ale tym razem nie dam Ci takiej mozliwosci :) Moze drako i jego lizodup cie wezma do siebie , pozdrawiam.

Masz racje płaciłem Ci ale nie trzy razy tylko dwa:) A poza tym to w dupie mam Vision, Duskiness, Inshon i inne gildie biorące w tym udział.
Ty jak i inne osoby jak np. twój bóg drako o którym piszesz w co drugim poście nie interesują mnie.:D
A płacił nie będe bo już nie mam takiej możliwości i wyobraź sobie że to nie jest spowodowane przez to że napisałes tak na forum.

QuanChi 21-04-2008 20:36

Lisek Chytrusek, na chuj pierdolisz o płaceniu jak dobrze wiesz, że prędzej czy później sytuacja się odwróci? Ja pamiętam jak razem z Dusk stałem w pz ponad 3 miechy i też sytuacja była beznadziejna, a jednak się odwróciła ;)

Suhay 21-04-2008 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2014028)

Bardzo Ci przeszkadzało to, że nie uzyjesz w tym zdaniu słowa kurwa, zeby zaprzeczyc komus tam UP UPU P ?Xd

ELVL 21-04-2008 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 2014360)
Lisek Chytrusek, na chuj pierdolisz o płaceniu jak dobrze wiesz, że prędzej czy później sytuacja się odwróci? Ja pamiętam jak razem z Dusk stałem w pz ponad 3 miechy i też sytuacja była beznadziejna, a jednak się odwróciła ;)

Pisze tak dlatego ze ludzie od was pytaja o paymenty , clear ?:D
Czemu chytrusek :D?A co do tej sytuacji jak widzisz ja i tak nie expie poki co bo mi sie nie chce a jak sie odwroci to wtedy bede mial w dupie ten serv , mozesz sobie to zapisac na dysku bo pewnie napiszesz ze kiedys mi to przypomnisz :P

@elis~

3 razy :) jak to mowia do 3 razy sztuka , tobie limit sie wyczerpal xD

QuanChi 21-04-2008 21:02

A bo mi się tak skojarzyło, że jak Lisek to Chytrusek, taka opowiastka była kiedyś dla dzieci chyba :D

Diablord 21-04-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2013578)
No właśnie wtorek to wtorek!:D

a tak pozatym nie jestem seba, to moj rl tak samo jak jojek ale CHUJ WAM DO TEGO kto jest kto i najpierw warto by było spytać niż wyciągać głupie wnioski że jestem bioły..

W takim razie się pomyliłem, ale jesteś jego RL więc byłem blisko. Właściwie to Biały nie pisałby (chyba) tak idiotycznych postów.

Nemabias 21-04-2008 22:50

po pierwsze to Firezik zakochałem sie w twym avarcie xD.
A wRa&Ishion oficjalnie przegrało ? ;d czy też pastrzesz sie z tym nei zgadza ?

Firenzik 21-04-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemabias (Post 2014686)
po pierwsze to Firezik zakochałem sie w twym avarcie xD.
A wRa&Ishion oficjalnie przegrało ? ;d czy też pastrzesz sie z tym nei zgadza ?

Fotka z prezentacji Aston martina Vanqish DB7 z salonow w Genewie ;)

Reloop 22-04-2008 00:58

Elisabett podoba cie sie sempion ?

Elisabett 22-04-2008 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2014837)
Elisabett podoba cie sie sempion ?

Nie podoba mi się poprostu wykupił miejsce reklamowe w moim podpisie:) tak samo jak jego dziewczyna która mam na avatarze:)

Maciek418 22-04-2008 10:31

Zmienmy temat ;d
Jak wam sie podoba nowy wyglad strony tibia.pl?
www.tibia.pl
xd

Tucz 22-04-2008 10:34

co jest ?;p mam prosbe. Wysylac mi na pm kto moze teksty z "twoja stara" bo mi potrzebne ;p, ale bez nawiazywania do tibi ;] dzieki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23.